Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo testų rezultatai

Tikrai- nestumo metu baltymo slapime neturi buti. Pas nenescias kartais gali atsirasti pedsakai: nuo temperaturos, ilgo stovejimo. Tas neliecia nestuke.gif . Jei baltyma randa pirma karta- reikalaukit pakartoti tyrimo, atsiminkite kad reikia teisiklingai paimti slapimo megini ir neuzkresti jo maksties isskyromis.
Atsakyti
man gydytoja isvis nieko nepaaiskino tik liepe kartoti tyrima. tai nejaugi vieneintele iseitis yra gimdymas?? o jei vaikeliui tik 24 sav. doh.gif ! oo jetau panika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 05, 12:02)
man gydytoja isvis nieko nepaaiskino tik liepe kartoti tyrima. tai nejaugi vieneintele iseitis yra gimdymas?? o jei vaikeliui tik 24 sav. doh.gif ! oo jetau panika verysad.gif

Nepanikuok, labai dažnai baltymo randama po neteisingai paimto šlapimo. Kai padarys pakartotinį tyrimą - tada bus viskas aišku, ar baltymo yra, ar tai tiesiog nuo išskyrų patekimo į šlapimą. Kolkas būk rami ir būtinai pakartok tyrimą kruopščiai prieš tai apsiplovusi ir makšties angą užkimšusi vatos tamponėliu.
Atsakyti
man jau baisu pasidare eina35savaite,nesioju dvynius,esu baisiai istinusi ypac kojos,slapimo tyrima paskutini kart dare 16sav (gyvenu ispanijoj),kita daris po sav. Per visa nestuma nesikeliau nakti i tualeta unsure.gif
Atsakyti
ka gi ir man itaria sia nesamone verysad.gif nes baltymo rado daugiau nei priklauso,berods 0,015. kraujospudis pakiles,nors ne taip seniai alpdavau del per zemo blink.gif gydytoja itaria kad gal isskyru pakliuvo,bet tikrai labai saziningai stengiausi paduoti slapima. israse pavartoti zvakutes,nes tikrai isskyru daugiau nei turi buti. matysiu jei nepasitaisys vaziuosiu i ligonine be jokiu kalbu.
Atsakyti
Sveikos merginos.
Pasisakysiu ir aš...Į baltymą, rasta šlapime, ar tik baltymo pėdsaką negalima nekreipti dėmesio. Pas mane apie 36 sav rado baltymo pėdsakų šlapime, kojos buvo labai ištinę, tačiau jokio paildomo stebėjimo nebuvo:( pakartotinas tyrimas ir vėl parodė pėdsaką... Gydytoja sakė, kad tai nieko tokio, taip buna, ir t.t...deja, viskas baigesi tragiškai 39 sav...(tai buvo mano pirmas nėštumas).
Nenoriu nieko gąsdinti, tačiau vienos moters organizmas reaguoja vienaip, kitas kitaip.Vienai nedaug tereikia iki nelaimės, kitai, rodos, net ligos nekenkia. Tačiau bet koks nukrypimas nuo normos rodo esama riziką...
Iš savo patirties sakau, svarbiausia sekti save, ir nepasikliauti tik vienos gydytojos nuomone, jei pasidaro neramu...
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2008 01 08, 20:03)
Sveikos merginos.
Pasisakysiu ir aš...Į baltymą, rasta šlapime, ar tik baltymo pėdsaką negalima nekreipti dėmesio. Pas mane apie 36 sav rado baltymo pėdsakų šlapime, kojos buvo labai ištinę, tačiau jokio paildomo stebėjimo nebuvo:( pakartotinas tyrimas ir vėl parodė pėdsaką...

drinks_cheers.gif negalima nekreipti demesio. man irgi rado baltymo ir dar pakiles spaudimas buvo, nors nieko blogo ir nejauciau, tai iskart nusiunte i ligonine, ten kartojo tyrimus, dare echoskopija ir iskart skatino gimdyma (gerai, kad jau 38 savaites buvo), diagnoze buvo - preeklamsija unsure.gif
Atsakyti
na as tokiame laike gimdyti negaliu juk blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 01 08, 20:55)
na as tokiame laike gimdyti negaliu juk  blink.gif

paprasyk, kad pakartotu slapimo tyrima, gal nieko blogo
Atsakyti
Man kai dare paskutini karta tyrima slapimo, tai pasake, kad reikia daugiau skysciu gerti, o paskui korteleje radau uzrasyta KET-0,5. Kas tai yra ir ka reiskia gal kas zinot?
Atsakyti
Siaubas siaubas siaubas verysad.gif truputeli prigasdinot... dariaus tuos tirimus visus vis rasdavo pedsaka...bet nieko nesake kad cia taip baisiai gali buti.. rytoj darau pakartotini, bet abejoju kad kas pasikeis ir sake jei vel ras tai guldo i ligonine... o taip nesinori, bet reikia, be to mane terminas spaudzia jau, sausio 13 gimdyt.. db pradejau pergyvent verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2008 01 08, 21:03)
Sveikos merginos.
Pasisakysiu ir aš...Į baltymą, rasta šlapime, ar tik baltymo pėdsaką negalima nekreipti dėmesio. Pas mane apie 36 sav rado baltymo pėdsakų šlapime, kojos buvo labai ištinę, tačiau jokio paildomo stebėjimo nebuvo:( pakartotinas tyrimas ir vėl parodė pėdsaką... Gydytoja sakė, kad tai nieko tokio, taip buna, ir t.t...deja, viskas baigesi tragiškai 39 sav...(tai buvo mano pirmas nėštumas).
Nenoriu nieko gąsdinti, tačiau vienos moters organizmas reaguoja vienaip, kitas kitaip.Vienai nedaug tereikia iki nelaimės, kitai, rodos, net ligos nekenkia. Tačiau bet koks nukrypimas nuo normos rodo esama riziką...
Iš savo patirties sakau, svarbiausia sekti save, ir nepasikliauti tik vienos gydytojos nuomone, jei pasidaro  neramu...

uzjauciu.\Su pirma pas mane ir baltymas buvo bet taip ir nepavyko "prikabint" preeklamsijos nes spaudimas palygint nedidelis buvo, bet sutinimas buvo irgi. console.gif
laukiuosi antro dabar ir vel nerimauju...
Atsakyti