Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo testų rezultatai

snd gydytoja uzsimine kad slapime rado leukocitu ir baltymo... kazkaip nesdama jauciau kad negeras bus.. (tikrai ne taip steriliai paimtas meginys kaip cia rasote blush2.gif ) bet va baltymas suneramino.... o pakartot tyrima liepe po savaites blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Paskaitinejau ir labai mazai radau patarimu ka daryti kad to baltymo nebebutu... unsure.gif Gal galite ka patarti. smile.gif Man pvz. liepe pagerti meskauogiu arbatos ax.gif

Nezinau, kazkaip nelabai panikuoju kol kas... g.gif kaip supratau is pasisakymu, gali buti kad slapima tyrimui nelabai tinkamai paemiau blush2.gif Ne, bet pagersiu tos arbateles ir po savaites kartosiu - pranesiu kaip pavyko su tuo baltymu susidorot mirksiukas.gif
Atsakyti
man buvo irgi rade to baltymo, bet tik del to kad per skubejima blogai paemiau slapima! tai labai svarbu. reikia labai gerai apsiprausti ir uzdengti maksti su vata. kai taip padariau, tyrimas buvo thumbup.gif o jau buvau isigandus doh.gif
Atsakyti
As pirmo besilaukdama 38 sav ligonineje gulejau ir prie visu nesamoniu, dar baltyma slapime ado. Tai gydytoju komisija sake, kad su tokiu baltymu dabar is karto ant stalo keltu ir pperuotu, bet kai kita slapima paemiau "svariau", tai viskas buvo OK
Atsakyti
man savaitei lukus iki gimdymo rado slapime nedideli baltymo kieki, kuris pasak gydytojos atsirado del padidejusio spaudimo..iskart mane nusiunte i ligonine.....duodavo man tabletes nuo spaudimo ir tiek...seke kaip viskas vyksta-dideja ar ne....o po 3dienu pagimdziau is tu nervu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Baltymas ar jo pėdsakai šlapime gali būti preeklampsijos požymis. Tada moteris dar ir tinsta, būna pakilęs spaudimas. Todėl būkite labai atidžios smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi rado baltymo pėdsakus, bet pakartojus po kelių dienų jo jau nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
nesitikejau kad baltimas yra taip blogai dabar neramu pasidare verysad.gif verysad.gif nes mas mane atrado baltimo o man dabar 28savaite bet daktare nieko nesake net pakartot slapymo neliepe verysad.gif
Atsakyti
BALTYMAS SLAPIME NEBUTINAI PREEKLAMPSIJOS POZYMIS. tAI GALI BUTI IR NESCIUJU CUKRALIGE
Atsakyti
as del baltymo slapime viena kart gulejau keleta dienu ligoninej... siaip viskas gerai savijauta irgi gera,kraujospudis geras...kraujas irgi geras... ten mane patikrino sako tyrimai geri ir ka paleido,bet delto ar reikejo gultis i ligonine as to nesuprantu?... na aisku buvau pas tokia durnele ginekologe .. nu jo tyrimus daro kai jau pavalgius sako nelauksim kitos dienos dabar padarysim verysad.gif ... aciu dievui persirasiau pas kita ginekologe na viskas susitvarke ... nestuke.gif o taip bijojau sako pedsakai pas tave rasti...na dabar paziuresiu kokie tyrimai bus kai nueisiu pas gine.... nestuke.gif
Atsakyti
NORIU ATKREIPTI VISU PERGYVENANCIU DEMESI, KAD TIKRAI LABAI SVARBU TINKAMAI PAIMTI SLAPIMA TYRIMUI thumbup.gif doh.gif - VAT PAKARTOJAU TYRIMA PO SAVAITELES SU VISAIS APSIPLOVIMAIS IR VATA - IR JOKIO BALTYMO KAIP IR NEBUTA!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Todel butinai darykit pakartotini tyrima 4u.gif ir tinkamai si-si paimkit 4u.gif, jei rado baltymo. Nepergyvenkit mirksiukas.gif
Atsakyti
as kazkada irgi netinkamai surinkau ir buvo baltymo, tai sake ne po savaites, o butinai kita diena kad vel atnesciau ir buvo jau geras. smile.gif

O dabar 36 savaite pradejo tinti kojos, nestipriai bet vis vien baisu. Ir dar 2 pirstai ant rankos nuolat nutirpe buna, o naktimis nutirpsta visos rankos ir net skaudet pradeda. Tai bijau dabar. Reikia stebeti spaudima, nes pas gydytoja dar negreit. unsure.gif
Atsakyti