Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo testų rezultatai

Ir man rado baltymo šlapime verysad.gif . Spaudimas normalus, jaučiuosi gerai, tačiau ir kojos, ir rankos, ir veidas patinę.
Gydytojas sakė, kad 0,3 nieko baisaus, liepė ateiti už 2 savaičių, eisiu anksčiau, nes perskaičius temą labai bijoti pradėjau.
Atsakyti
Man nuo 34 savaitės buvo pakilęs spaudimas iki 130/90, nors visuomet buvo normalus. Baltymo tada dar nebuvo, o tinimas jau buvo prasidėjęs. Iki 36 savaitės toks daugmaž ir laikėsi, o nuo 36 savaitės dar šiek tiek pakilo iki 140/90, o baltymo irgi dar nerado. Bet kai jau atėjau 38 savaitę pas gydytoją spaudimas jau buvo užkilęs iki 140/100 ir rado baltymo 0,25. Toks kiekis sakė dar yra leistinas, bet kadangi ir spaudimas aukštas buvo, liepė gultis į ligoninę. Taigi, rytojaus dieną atsiguliau į ligoninę. Tą pačią dieną padarė šlapimo tyrimą ir baltymo jau rado 1,5 blink.gif . Net neįtikėtina kiek pakilo baltymo kiekis per parą verysad.gif . Po tokių rezultatų iš karto buvau šiek tiek pakrapštyta , kad prasidėdų gimdymas. Tą naktį neprasidėjo, užtat jau kitą rytą buvo dirbtinai nuleisti vandenys, po kurių ir pagimdžiau savo šaunųjį vyruką.
Kaip gydytoja po to sakė, situacija buvo labai rizikinga verysad.gif . Tad merginos, jei jau rado šiek tiek baltymo prašykite, kad būtų dažniau atliktas šlapimo tyrimas. Juk pačios jausitės saugiau ir galėsite sekti situaciją. Man net baisu pagalvoti, kas būtų buvę, jei tą dieną pas gydytoją dar nebūtų buvę baltymo, o jau po kelių parų būtų pakilęs iki 1,5 o gal ir dar daugiau. Pas gydytoją sekantis vizitas butų buvęs tik po savaitės fear.gif .
Atsakyti
sveikutes merginos nezinau ka man daryti ,as uk.anglijoj tai saubinga kaip paskaiciau .pries dvi savaites buvau pas gyditoja slapima pazurejo sako viskas ok bet man buvo jau pradejusios kojos patinti ir rankos bet nedaug,jei pasakaiu o ji man cia viskas gerai ,ir parode pora pratimu ka daryti kad netintu,as juos dariau bet man nepadeda.visa nestuma pasmane buvo spaudimas 100/60 ,o 38 savite 125/75.sendiena man 40 savite ir jau kaip visa savite istinusios kojos taip kad net tinkcoja neimaunu neiivienus batus ir spaudimas 135/101 .turejau eiti pas gine porty o ,sendiena paskambino pernese i penktadieni ,as jei pasakiau kad man saubingai istino kojos o ji man kai ateisi nusiuiu pas terapiauta pazures kas tau yra ,esu tokia susinervijus kad nebegaliu dar reikes laukti,ir neuprantu prie ko cia tarapaiutas.gal merginos galite man padeti ka man daryti ,o dar mano gine iseina i atostogas ir bus kita.o gal ji mane nesuprato ka as jei norejau pasakyti del tinimo koju,gal visia nesuprato mano anglu nelaabai gera bet susikalbu normalei su visias visada,nieko nebesuporantu pati.
Atsakyti
dariau porą kartų, visad rado baltymų, bet normos neviršijo. O apie tai, kad jo buvimą reikia šalinti, man nieko nesakė g.gif šiaip turiu akmenuką inkste, cukraus kiekis ant ribos, gal tai ir įtakojo baltymo požymius g.gif
Atsakyti
Man irgi rado baltymo, bet as kazko rami, nes gydytoja pasake, kad baltymo gali buti ir cia nieko baisaus (tiesa pasakius, nezinau koks kiekis rastas pas mane). Kraujo spaudimas irgi gal didokas (140/80), bet sake, kad tokio spaudimo dar nereikia gydyti. Na ziuresim kaip toliau gyvuosim smile.gif nestuke.gif Jokiu patinimu nera, bet jei ir bus, sake, kad tai normalu ir taip ir turi buti-ypac kai vasara ant nosies ir karsciai
Atsakyti
Sveikos mamytės,
pas mane irgi rado baltymo schmoll.gif , kraujo spaudimas visą laiką kiek matuoju normalus, cukraus kiekis kraujyje irgi geras, tik pats kraujas prastas (pastoviai trūksta geležies) unsure.gif , bet gydytoja dėl to baltimo , kad čia kažkas blogai nieko nesakė, pasakė, tik kad yra ir tiek verysad.gif .
Atsakyti
sveikos mergaites,
susiduriaus su problema ir nezinau ka daryti. esu 22 savaites nescia. visai netiketai pradejo skaudeti desine juosmens puse, bet ziauriai. paskui desine pilvo puse, tada jau pradejo skaudeti viska. pradejau vemti. kai nuvaziavau i ligonine, is pradziu itare gresianti persileidima, bet apziurejusi ginekologe nusiunte pas urologa. padare kraujo ir slapimo tyrimus. kraujyje rado 18 liaukocitu, kai norma yra nuo 4 iki 9. slapime rado 250 eritrocitu, baltymo 0,25, bet visiskai nerado liaukocitu. urologas apziurejo echoskopu ir, pasak jo, "nieko labai blogo nepamate", inkstai atrode visai normaliai. bet "del visa ko" liepe gerti unasyn antibiotikus ir i apziuros lapa irase pielonefrita su klaustuku. manes toks paaiskinimas ir abejones nenuramino. antibiotiku ta diena negeriau. kita diena jauciausi visai gerai, nebuvo jokios temperaturos, beveik niekas neskaudejo. teraupiaute nusiunte i santariskes. ten padare pakartotinius tyrimus. kraujas buvo visai neblogas, liaukocitu rode tik 9,23, tai yra vos daugiau nei norma. slapime nerado nei kraujo, nei liaukocitu, baltymo rado 0,1. echoskopuotojas inkstuose irgi nieko blogo nerado. zodziu pasake negert jokiu antibiotiku ir vaziuot namo.
po keliu dienu santariskese vel kartojo tyrimus ir liaukocitu kraujyje rado 8,5, tai yra visai norma, slapimo tyrimas irgi buvo visiiskai geras, tai yra nerado nei liaukocitu, nei eritrocitu, nei baltymo.
mano ginekologe pasake, kad tyrimai yra geri ir antibiotiku gerti man nereikia. bet mergaites, ziauriai bijau. juk kazkas cia buvo. kad kokia infekcija nebutu isiveisus. siaip jauciuosi normaliai, tik karts nuo karto ta desini nugaros sona pamaudzia. ir dar i toleta labai daznai lakstau, ir labai mazai pasislapinu. buvau pas urologa, sakau gal su pusle kas, bet jis sake, kad slapime nera nei liaukocitu, nei baltymo, nei eritrocitu. dare ir slapimo paseli, jame niekas neuzaugo. zodziu, kaip ir nieko. bet kai slapimo mikroskopija dare, bakteriju rodo 1 bala. gydytojai nieko nesako ir nieko negydo. sako, jei bus blogiau kas, tada ir ziuresim.
gal kazkam panasiai buvo??????? ar jei baltymo nera slapime, reiskia, kad nera jokiu problemu su inkstais is slapimo pusle??baigiu nuprotet nuo visokiu minciu. siandien dar vaikiukas vos vos juda, nors anskciau dauzydavosi labai...
Atsakyti
Man irgi rado baltymo šlapime. Šiandien nunešiau pakartotinai šlapimą tyrimam. Tikiuosi, kad nebus dabar, nes labai pergyvenu. Nors kojos, rankos netinsta, spaudimas nekyla. Rytoj eisiu pas gydytoja žiūresiu ka pasakys. Man dar tik 14 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carisma: 28 gegužės 2008 - 14:35
Man beveik kaskart rasdavo siek tiek baltymo slapime, bet visu kitu simptomu, kurie jau reikstu kad yra blogai (kraujospudis, galvos skausmai, koju tinimas) - ju nebudavo. Tai gyvdytojas del viso pikto nusprende paimti visos paros slapima. Nelabai malonus zaidimas - visa skysti (nuo ryto iki kito ryto) turi surinkti i viena inda ir toki mazdaug trilitrini pristatyti tyrimams. Bet toks tyrimas yra daug informatyvesnis, ir jis parode dvigubai maziau to baltymo kiekio koki rode rytiniai slapimai. Taigi, ekstra pas inkstu gydytoja nesiuncia, bet pagal eile del visa ko sake apsilankyti - o tai yra po keliu menesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeringaRim: 06 liepos 2008 - 13:51
o mano slapimas labai neskaidrus, atrodo kaip drumzlinas, o tyrimus tik kita savite darys, bijau verysad.gif
Atsakyti
ar usikemsat, mergaites, maksti su vata? slapimas iskart skaidresnis. nors man pora karta rado truputi baltymo gryno. ka tai reiskia, neaisku. bet kitais sykiais jo neranda. g.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik dariausi tyrimus, nors šlapimas irgi buvo labai neskaidrus blush2.gif, tačiau, kad kas būtų negerai nieko nesakė mirksiukas.gif .
Atsakyti