Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

Gal galite padeti, labai skubiai skubiai reikia instruktoriaus kaune, egzai ant nosies o visi uzsieme, skambinau ir i zebra- Linui ir i mobilius zmones- Romui, Arturui, Editai, Reginai dar is kazkokios firmos kestucio kontaktus turejau, bukit geri padekit bedoje, kas su kuo vazinejot, ar vazinejat, atsiuskit kontaktus thumbup.gif nes bandziau laikyt is pirmo nepavyko, mokiausi auto abc, su senu lauzu, kuris sugesdavo vos tik isvaziuodavome i gatve verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės mamaitės ,
pradėjau lankyt kursus Arv-auto ,gal kas ten laikėt ir galit rekomenduot koki kantru instruktoriu .
Atsakyti
Lankaiu kursus "Femina mobile", tai liuks moteriškė ten mokina. Kantrybės jai kartais trūksta, bet užtat išmoko thumbup.gif
Atsakyti
Aš mokausi "Dorkane" ir tikrai nenusivyliau. Labai fainas instruktorius pakliuvo- geležinės kantrybės. lotuliukas.gif Kai kuriose situacijose aš pati ant savęs supykstu, o jis normaliai reaguoja. thumbup.gif Ir šiaip normali mokykla, aprūpina literatūra, yra kompiuterių klasė, kur gali bilietus spręsti ir pan. smile.gif
Atsakyti
labavakara siandien as isislaikiau regitroj vairavima is pirmo karto ir padejo man "Autostudijos" instruktore Dzeneta, jai ir priklauso ta vairavimo mokykla. Labai gerai ismokino.Daug skaiciau apie ja,kad ji labai rekia, burba ir panasiai. Gal kam atrodo kad ji ir rekia, bet paprasciausiai matosi kad zmogus stengesi kad tau butu geriau.Nespaudinejo uz mane nei pedalu pati pajutau kas yra vairavimas pilnai uzteko 20ak/val.Kai laikiau egzamina egzaminaves instruktorius pasake,kad neblogai valdau masina nors iki to neturejau jokio supratimo apie masinas.
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 10 07, 08:42)
Aš mokausi "Dorkane" ir tikrai nenusivyliau. Labai fainas instruktorius pakliuvo- geležinės kantrybės.  lotuliukas.gif Kai kuriose situacijose aš pati ant savęs supykstu, o jis normaliai reaguoja.  thumbup.gif Ir šiaip normali mokykla, aprūpina literatūra, yra kompiuterių klasė, kur gali bilietus spręsti ir pan.  smile.gif

prasau varduka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krulka @ 2006 10 05, 23:12)
Sveikutės mamaitės ,
pradėjau lankyt kursus Arv-auto ,gal kas ten laikėt ir galit rekomenduot koki kantru instruktoriu .

Lankiau ir as smile.gif ir vakar issilaikiau is pirmo karto vairavima , teorija irgi is pirmo karto smile.gif mano intruktorius labai geras ir kantrus zmogus smile.gif Zigmantas Komisoraitis is ARV-AUTO smile.gif

siaip ilgai grybavau as, kai pradejau mokytis, bet instruktoriaus ir pastangu deka islaikiau ir jau drasi jauciuos uz vairo...ne kaip seniau smile.gif jau ir vazineti norisi kuo daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulka @ 2006 10 08, 18:10)
Lankiau ir as smile.gif ir vakar issilaikiau is pirmo karto vairavima , teorija irgi is pirmo karto smile.gif mano intruktorius labai geras ir kantrus zmogus smile.gif Zigmantas Komisoraitis is ARV-AUTO smile.gif

siaip ilgai grybavau as, kai pradejau mokytis, bet instruktoriaus ir pastangu deka islaikiau ir jau drasi jauciuos uz vairo...ne kaip seniau smile.gif jau ir vazineti norisi kuo daugiau smile.gif

o cia vln ar kaune smile.gif
Atsakyti
ARV Kaune.
Atsakyti
QUOTE(krulka @ 2006 10 05, 22:12)
Sveikutės mamaitės ,

Laba diena, as irgi noriu eiti i kursus, ir renkuosi is: ARV- auto, ABC, ar Teviskiai keliai. Jus jau turbut pradejot vaiksciuoti, tai gal galetumet parasyti savo atsiliepima apie ARV auto, bent jau pirma ivaizdi, koks Jums susidare. ACIU.
Atsakyti
As lankiau Arv-auto. Labai puikus buvo ten ir teorijos destytojai ir instruktoriai. Mano buves instruktorius jau nedirba ten instruktorium, bet teko kelis kartus vaziuoti su instruktorium Kestuciu Kuru, tai tikrai puikus zmogus. Ramus, jokiu nervu, jokio streso, viska paaiskina ir dar pajuokauja smile.gif
Atsakyti
Medit,ar jau susiradai instruktorių?
Aš ten mokiausi pas tokį Linkevičių su nauju ''pežuku'',tai man tikrai patiko...
Išsilaikiau regitroj iš pirmo karto.
Atsakyti