Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(vikuxe @ 2006 07 12, 10:21)
Oi smagu tau, saunuole thumbup.gif O as tai noriu kuo paprasciau, greiciau ir pigiau, tai bandau tu kursu isvengti  ax.gif O del to, kad teorijos egzaminui galiu tiesiog namie pasiruosti be jokiu kursu, tu esi tikra?  unsure.gif  Nes as taip irgi supratau is to, kaip regitros psl parasyta, bet kai pasakiau tai kitiems, tai mane kvailike palaike blink.gif

Tikra tikra 4u.gif Gali kad ir šiandien pasiimti dokumentus ir eiti laikyt. Nors aš iš pradžių nuėjau į mokyklą ir užsirašiau kaip eksternu laikanti, tada gali naudotis mokyklos kompais - jie daugiau programų turi.
Atsakyti
Kai as rinkausi vairavimo mokykla, nuejau i Jono transporto mokymo centra- man jis arciausiai namu. Tai sake kaina 800 lt, ir i juos iskaiciuota VISKAS, ir med pazymos, ir egzaminai. Kai paklausiau kada renka grupe, tai sako kita savaite. Pasirasyk sutarti, palik avansa tada tikslesne data pasakysim unsure.gif Nu pasirode sharashkino kontora, nuejau i Jasucio mokykla- kol kas esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2006 07 12, 13:19)
Tikra tikra 4u.gif  Gali kad ir šiandien pasiimti dokumentus ir eiti laikyt. Nors aš iš pradžių nuėjau į mokyklą ir užsirašiau kaip eksternu laikanti, tada gali naudotis mokyklos kompais - jie daugiau programų turi.

Niu aciu tau uz informacija smile.gif dabar zinok eisiu ir visiems tavo lupom kalbesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 07 11, 23:34)
bet tokiu atveju, jei as noriu mokytis savarankiskai, turiu lankyti kursus eksternu, ar ne? blink.gif  kad gauciau kazkoki pazymejima?  unsure.gif  is anksto labai aciu.

ei tu nori mokytis savarankiskai tau nereikia mokyklos - ismoksti teorija, po to uzsiregistruoji regidroj (reikia laukti apie 2 sav), pasiimi maziausia vidurinio issilavinimo liudijima ir su juo eini i regidra kai ateina tavo egzameno laikas. Veliau eini i mokykla sumoki pinigus ir vazineji 20 valandu, tau isduoda popieriuka kad gali laikyti ekza vairavimo ir vel i regidra.
Eksternas nuo paprastu kursu skiriasi tik tuo kad kol mokykloj tu stabiliai ( 3 kartus is eiles) ne surinksi 90% tau neleis laikyt regidroi (ne duos popieriuko), o eksternu to nereikia biggrin.gif
Papildyta:
As irgi uzsirasiau eksternu i autoklase mirksiukas.gif , nes reikia dar info kurios ner knygoje. Rugpjucio 2 laikysiu teorija
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2006 07 12, 20:27)
ei tu nori mokytis savarankiskai tau nereikia mokyklos - ismoksti teorija, po to uzsiregistruoji regidroj (reikia laukti apie 2 sav), pasiimi maziausia vidurinio issilavinimo liudijima ir su juo eini i regidra kai ateina tavo egzameno laikas. Veliau eini i mokykla sumoki pinigus ir vazineji 20 valandu, tau isduoda popieriuka kad gali laikyti ekza vairavimo ir vel i regidra.
Eksternas nuo paprastu kursu skiriasi tik tuo kad kol mokykloj tu stabiliai ( 3 kartus is eiles) ne surinksi 90% tau neleis laikyt regidroi (ne duos popieriuko), o eksternu to nereikia biggrin.gif
Papildyta:
As irgi uzsirasiau eksternu i autoklase mirksiukas.gif , nes reikia dar info kurios ner knygoje. Rugpjucio 2 laikysiu teorija

Niu labai jau aiskiai cia paaiskinai aciuks.gif man jau daug padejot jus visos susigaudyti cia kas ir kaip, aciu labai mirksiukas.gif dabar telieka apsispresti, kuri mokymosi varianta pasirinkti... g.gif
o tu, skorpiosa, tik del kazkokios papildomos medziagos mokesi tiek pinigu uz kursus eksternu?o iprastus kursus nelabiau apsimoka, juk skirtumas kainos vos 100lt... kitur neina tos info gaut? ruosiesi turbut ir ket taisykliu knygutes, tos programytes, kuria cia platinam viena kitai? ar dar kokius bilietus papildomai turi?
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 07 12, 21:41)
Niu labai jau aiskiai cia paaiskinai  aciuks.gif man jau daug padejot jus visos susigaudyti cia kas ir kaip, aciu labai  mirksiukas.gif  dabar telieka apsispresti, kuri mokymosi varianta pasirinkti...   g.gif
o tu, skorpiosa, tik del kazkokios papildomos medziagos mokesi tiek pinigu uz kursus eksternu?o iprastus kursus nelabiau apsimoka, juk skirtumas kainos vos 100lt... kitur neina tos info gaut? ruosiesi turbut ir ket taisykliu knygutes, tos programytes, kuria cia platinam viena kitai? ar dar kokius bilietus papildomai turi?

Programele man dave pazistamas, o del mokyklos.....tai vis tiek reikia pasirinkt kur vairavima mokytis ir kaina nelabai skiriasi. Bet gal ir kvailai padariau kad neemiau vien vairavimo pamoku doh.gif . Man kursai kainavo 650lt. Jei vien vairavima imt gal ir pigiau butu g.gif Turiu ket5, ismokime vairuoti2 na ir www.autoklase.lt uzeinu ten testu yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 12 liepos 2006 - 22:46
QUOTE(vikuxe @ 2006 07 12, 21:41)
Niu labai jau aiskiai cia paaiskinai  aciuks.gif man jau daug padejot jus visos susigaudyti cia kas ir kaip, aciu labai  mirksiukas.gif  dabar telieka apsispresti, kuri mokymosi varianta pasirinkti...  g.gif

Del instruktoriaus tai vienije is temu mamaite viena rase kad is pradziu pati ruosesi ir islaike teorija, veliau surado instruktoriu atvazinejo valandas , ir vistiek turejo sumoketi mokyklai 300 lt uz popieriuka blink.gif .....
Neiseina cia pigiau schmoll.gif , du kartus moki uz ta pati g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mano nuomone mokykloj mokytis verta.
Man po askaitu didesne dalis medziagos tapo aiski ir nereikejo to zubrint. Be to galima eit psrest. Normalioj mokykloj yr programu, kurie vos ne 1:1 klausimai kaip regitroj, ismoksi - vargo nebus. tik reikes mokykloj pasedet. o po to jau galima daskaityt taisykles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas @ 2006 07 20, 00:19)
Mano nuomone mokykloj mokytis verta.
Man po askaitu didesne dalis medziagos tapo aiski ir nereikejo to zubrint. Be to galima eit psrest. Normalioj mokykloj yr programu, kurie vos ne 1:1 klausimai kaip regitroj, ismoksi - vargo nebus. tik reikes mokykloj pasedet. o po to jau galima daskaityt taisykles biggrin.gif

As pirmiausiai susiradau gera instruktoriu, jam pasiskambinau, o jis pasake i kuria mokykla eiti. Nuejau ir tikrai nesigailiu . Paskaitos lb idomios, filmuota medziaga rodo ir nuotraukas, po paskaitos dar pasprendziam testukus kartu su destytojais. O mokausi vairuot pas savo instruktoriu. Ko nesuprantu teorijos ar automobilio sandaros Instruktorius viska isaiskina. Per visa vairavimo pamoka instruktorius aiskina kas kaip ir kodel.
Prie kompo sedint jei iskyla klausimu administratores paaiskina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilija pusk @ 2006 07 20, 10:46)
As pirmiausiai susiradau gera instruktoriu, jam pasiskambinau, o jis pasake i kuria mokykla eiti. Nuejau ir tikrai nesigailiu . Paskaitos lb idomios, filmuota medziaga rodo ir nuotraukas, po paskaitos dar pasprendziam testukus kartu su destytojais. O mokausi vairuot pas savo instruktoriu. Ko nesuprantu teorijos ar automobilio sandaros  Instruktorius viska isaiskina. Per visa vairavimo pamoka instruktorius aiskina kas kaip ir kodel.
Prie kompo sedint jei iskyla klausimu administratores paaiskina. thumbup.gif

O kur čia taip gerai?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shaila @ 2006 07 20, 12:25)
O kur čia taip gerai?? 4u.gif

Vairavimo mokykloj "NORIU VAIRUOTI", Kaune
Atsakyti
Sveikutė ,-huriicane gal gali atsiust teorijos egzo bilietus .
krulka @one.lt
labai labai reikia ..ačiu . smile.gif
Atsakyti