Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(Caca* @ 2008 01 16, 22:01)
Aš kaip  doctor.gif atsakysiu. ax.gif Yra nustatytas mokestis už šitų pažymų išdavimą-35lt., kuriuos atiduoda ligonių kasoms, likę pinigėliai matyt už gydytojo atvažiavimą, psich.įskaitos patikrinimą ir kt. tikrinimus.Jei patys ateisite į savo polikliniką, tai už sv. pažymą 50lt tikrai nemokėsit. 4u.gif

50 lt siaip laikais nebera labai daug. bet kiek laiko susitaupo. paskutini karta kai pralaukiau pliklinikoj 4 valandas, tai daugiau nenoriu.(per 2 gydytojus)
Papildyta:
QUOTE(Padushkele @ 2008 01 16, 22:05)
viskas, tik tiek tereikia, kad galima butu i gatve išvažiuot truputi girdėt truputi matyt, nebut visai nuprotėjusiam ir dar kad širdis iš krutinės neiššoktu biggrin.gif
dar klausia kraujo grupes, jei žinai tai užrašo smile.gif

dar reiktu suleist koki pauksciu gripo uzkrata keliu ereliams
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2008 01 16, 21:51)
na už papildomas, tai aš ir po 60lt moku, nepamenu kada pradėjau  ax.gif
bet tai čia svarbu, kad nauda yra, o už patikrinima max 10min - apiplėsimas  doh.gif

Nemanau,kad apiplesimas,nes moki uz komforta,sutaupai laiko,nervu ir pinigu.Geriau jau sumokesiu daugiau,bet nereikes tusciai kelias dienas gaisti poliklinikoje kilometrinese eilese,o kur dar transporto islaidos-ta laika labiau apsimoka isnaudoti pinigams uzdirbti.Isvis neisivaizduoju kaip dirbanciam zmogui imanoma poliklinikoj tas komisijas praeiti,kai buvau nuvaziavus i poliklinika po darbo 17h,tai man pareiske kad per velai atejau,tai iseina kad vos ne atostogas savo saskaita turi imti del tokio s...,o tada jau tikrai ne 50lt kainuos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 16, 22:09)
50 lt siaip laikais nebera labai daug. bet kiek laiko susitaupo. paskutini karta kai pralaukiau pliklinikoj 4 valandas, tai daugiau nenoriu.(per 2 gydytojus)
Papildyta:

dar reiktu suleist koki pauksciu gripo uzkrata keliu ereliams

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai reikėtų
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 16, 19:30)
Kaip tai nezinau biggrin.gif Bet sake jie ten vietoj pakviecia gydytojus ar ka ten ir vsio. Jei labai nori gali ir i poliklinika pati praeiti, bet manau mokykloj bus greiciau biggrin.gif
O gal kas nors jau tai praejes gali daugiau papasakot kaip tai vyksta?  g.gif

med.komisiją praeidinėjau šeškinės poliklinikoj. sumokėjau 35lt, užtrukau valandą, nes 10min tikrino ir 50min pildė dokumentus ax.gif
o pirmos pagalbos užtrukau gal 15min, kainavo 16lt, konsultavimo ir ekspertiziu centre smile.gif

ir jokių nervų, laiko gaišimo.. smile.gif (aš buvau lapkritį)
Tik prieš tai būtinai reikia pasiskambinti ir išsiaiškinti/užsiregistruoti, kad darbo laikas tiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistaken: 17 sausio 2008 - 12:21
o cia pasiskambinti uzsiregistruoti i poliklinika ar ta ekspertiziu centra?
Poliklinikoj tikriausiai pas savo gydytoja reikia uzsiregistruoti?
o ekspertiziu center tos paskaitos organizuojamos kasdien? ar reikia pataikyt kada? ir gal galima butu ju adresa, bei tel? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 01 17, 19:30)
o cia pasiskambinti uzsiregistruoti i poliklinika ar ta ekspertiziu centra?
Poliklinikoj tikriausiai pas savo gydytoja reikia uzsiregistruoti?
o ekspertiziu center tos paskaitos organizuojamos kasdien? ar reikia pataikyt kada? ir gal galima butu ju adresa, bei tel? mirksiukas.gif

Į abu reikia skambinti prieš einant smile.gif

Poliklinikose būna spec. med.komisijos, skelbimai tokie kabo dažniausiai(mačiau poroje poliklinikų smile.gif ). O jei į šeškinės, tai reiktų skambinti čia:
Vairuotojų sveikatos tikrinimo komisija (8-5) 246 85 90

pas savo gydytoja nereikėjo man eiti smile.gif Čia viena mergina buvo pražiopsojusi kažkurį gydytoją, tai ji buvo nusiųsta į kažkurį kabinetą paklaidžioti po polikliniką smile.gif doh.gif O šiaip buvo visi gydytojai gretimuose kabinetuose smile.gif

Ekspertizių centrą irgi pasiskambini ir sužinai tvarką, kainą, laiką ir pan. smile.gif gali tekti eiti 4val kursus ir laikyti egzaminą, arba ne smile.gif man teko išklausyti trumpesnį ir be egzamino mirksiukas.gif
Apie jį čia atrodo parašyta:
http://www.infoplius...t...;pa=21&ip=1
Atsakyti
Na va, šiandien užbaigiau savo kelią pažymėjimo link. Išlaikiau viską iš pirmo karto thumbup.gif Mokiausi VRC Šeškinėje, vairavimo instruktorius Rokas, nerėkia, lengvai išaiškina, nenervuotas, žodžiu man buvo pats tas. Baigusi vairavimo mokyklą pas jį ir papildomų pamokų ėmiau, tikrai nesigailiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 18, 13:41)
Na va, šiandien užbaigiau savo kelią pažymėjimo link. Išlaikiau viską iš pirmo karto  thumbup.gif  Mokiausi VRC Šeškinėje, vairavimo instruktorius Rokas, nerėkia, lengvai išaiškina, nenervuotas, žodžiu man buvo pats tas. Baigusi vairavimo mokyklą pas jį ir papildomų pamokų ėmiau, tikrai nesigailiu  bigsmile.gif

kiek papildoma pamoka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 18, 17:25)
kiek papildoma pamoka? mirksiukas.gif

planuoji, kad prireiks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 18, 23:45)
planuoji, kad prireiks?  biggrin.gif

O ar yra tokiu, kurios be papildomu ismoko ? g.gif
Jei taip - zemai lenkiuosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 18, 22:45)
planuoji, kad prireiks?  biggrin.gif

planuoju blush2.gif o tu- ne:)? ir siaip galvoju, kad reiktu su kitu zmogum pavazineti, ne vien su savo instruktorium(busimu:)
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 19, 17:12)
planuoju blush2.gif  o tu- ne:)? ir siaip galvoju, kad reiktu su kitu zmogum pavazineti, ne vien su savo instruktorium(busimu:)

Hm, as tai kol kas neplanuoju biggrin.gif O tai per mazai duodamu pamoku? Siaip klausiu nes neisivaizduoju kiek prireikia laiko ismokt g.gif
Atsakyti