Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 20, 18:55)
Tai , turbut, cia tik as tokia flegma  doh.gif  Viska isimenu dvigubai leciau ir 10 pamoku man neuzteko  cry.gif

O tu pati nusprendei,kad tau reikia papildomu pamoku?As tikrai nevairavau tobulai,bet tikejau,kad to ka moku pilnai uzteks egzaminui islaikyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 20, 21:09)
O tu pati nusprendei,kad tau reikia papildomu pamoku?As tikrai nevairavau tobulai,bet tikejau,kad to ka moku pilnai uzteks egzaminui islaikyti. ax.gif

Instruktorius i Regitra nepraleido blink.gif
dabar vairuoju tikrai neblogai, bet jau 2 kartus aikstelej susimoviau blush2.gif
Supykau ir nusprendziau 3 karta viska padaryti tobulai victory.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 20, 20:38)
Instruktorius i Regitra nepraleido  blink.gif
dabar vairuoju  tikrai neblogai, bet  jau 2 kartus aikstelej susimoviau  blush2.gif
Supykau ir nusprendziau 3 karta viska padaryti tobulai  victory.gif

O pas mus instruktoriaus nuomones niekas neklause tongue.gif Jeigu turi galimybe,butinai vaziuok i aikstele su savo automobiliu,kad pati pajustum kas ir kaip.Man instruktorius visada sakydavo kaip pasistatyti masina prisiparkavimui,paciai nereikejo galvoti. doh.gif
Atsakyti
nugi papasakosiu as savo mokymosi vairuoti pradzia doh.gif lotuliukas.gif
isedau i auto, teko instruktoriui parodyti, kur stabdis, kur gazas blush2.gif lotuliukas.gif
pavarinejo jis mane 10 minuciu po aikstele - nieko nenutrenkiau, neuzgesau, apsisukinejau kaip jis liepe ir kur liepe,. tai jis po tu 10 minuciu sako - vaziuojam i gatve blink.gif
kur as vaziuposiu, jei nemoku blink.gif lotuliukas.gif o jis vaziuojam ir vsio doh.gif
nu ka - ir isvaziavom mes i Kauno gatves centre piko metu blink.gif lotuliukas.gif
nu ir nieko, gerai vazinejau - neikart nezugesau, niekur kur nereikia nenuvaziavau, instruktorius stebejosi - sake pirmas atvejis,kad mergina neikart neuzgeso, o ypac tokia, kuri pirma karta i rankas raktelius paeme lotuliukas.gif
Atsakyti
jau atsidare JTMC puslapis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 01 21, 21:01)
nugi papasakosiu as savo mokymosi vairuoti pradzia  doh.gif  lotuliukas.gif
isedau i auto, teko instruktoriui parodyti, kur stabdis, kur gazas  blush2.gif  lotuliukas.gif
pavarinejo jis mane 10 minuciu po aikstele - nieko nenutrenkiau, neuzgesau, apsisukinejau kaip jis liepe ir kur liepe,. tai jis po tu 10 minuciu sako - vaziuojam i gatve  blink.gif
kur as vaziuposiu, jei nemoku  blink.gif  lotuliukas.gif  o jis vaziuojam ir vsio  doh.gif
nu ka - ir isvaziavom mes i Kauno gatves centre piko metu  blink.gif  lotuliukas.gif
nu ir nieko, gerai vazinejau - neikart nezugesau, niekur kur nereikia nenuvaziavau, instruktorius stebejosi - sake pirmas atvejis,kad mergina neikart neuzgeso, o ypac tokia, kuri pirma karta i rankas raktelius paeme  lotuliukas.gif

Nu cia super thumbup.gif Noreciau ir as taip biggrin.gif
Laukiu nesulaukiu, kada pradesiu mokytis.. bigsmile.gif

QUOTE(natina @ 2008 01 21, 21:12)
jau atsidare JTMC puslapis 4u.gif

Iskart ir paskaiciau biggrin.gif Nors nelabai daug ten info, bet vis sis tas. Tikiuosi ir as is pirmo karto islaikysiu viska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 21, 21:38)
Nu cia super  thumbup.gif Noreciau ir as taip biggrin.gif
Iskart ir paskaiciau biggrin.gif Nors nelabai daug ten info, bet vis sis tas. Tikiuosi ir as is pirmo karto islaikysiu viska  bigsmile.gif

bet kaip issirinkti gera instruktoriu???
beje, kazin kaip ten bus su grupem? ten kazka raso, kad renka tik kita savaite?? ar cia kita grupe???
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 21, 21:48)
bet kaip issirinkti gera instruktoriu???
beje, kazin kaip ten bus su grupem? ten kazka raso, kad renka tik kita savaite?? ar cia kita grupe???

Nu vat ir galvoju, ar vel musu nutes grupe ir cia tipo ta pati bus, ar dvi grupes bus g.gif TIkiuosi, kad jau ketvirtadieni tikrai pradesim mokytis cool.gif

O del instruktoriaus tai net nezinau, gal ten visi geri? biggrin.gif Ir atsiliepimu nelabai radau apie konkrecius JTMC instruktorius...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 21, 20:38)
Nu cia super  thumbup.gif Noreciau ir as taip biggrin.gif

nu bet zinok, kai islipinejau is auto, tai buvau visa kiaurai slapia ir kojos linko doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
bet nei vienoj sankryzoj neuzgesau thumbup.gif tik gavau nuo instruktoriuas velniu del per didelio greicio blush2.gif dar kelis kartus su juo pavazinejus jis man liepe teisiu nelaikyt, kol nesubresiu laikytis keliu eismo taisykliu ir vazinet normnaliu greiciu blush2.gif ale negaliu nieko sakyt - nu sekesi vazinet, tik greiti virsydavaui, i stop zenkla demesio nekreipdavau ir pesciuju per perejas nemegdavau praleidinet blush2.gif
tai tada ir nelaikiau
dabar pradedu is naujo, tik pravaziavimus nuo vasario vidurio tik pradesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 20, 22:15)
O pas mus instruktoriaus nuomones niekas neklause  tongue.gif Jeigu turi galimybe,butinai vaziuok i aikstele su savo automobiliu,kad pati pajustum kas ir kaip.Man instruktorius visada sakydavo kaip pasistatyti masina prisiparkavimui,paciai nereikejo galvoti. doh.gif

As kazkaip klausiau ax.gif
Ir dabar iki 3 karto Regitroj pasiemiau pora papildomu pamoku ir dar geras pazistamas pasisiule su manim pavazineti. Siandien parveziau ji is Zirmunu i Lazdynus - ir visai nieko - tik labai bijojau didesnio nei 60 greicio, todel vaziavau apie 40 ir maziau lotuliukas.gif Bet, man, kaip besimokanciai, uztenka
Atsakyti
Natina, tai ka, musu kursai nusikele i 29d? sad.gif Uzkniso...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 22, 17:56)
Natina, tai ka, musu kursai nusikele i 29d? sad.gif Uzkniso...

nemanai, kad reiktu kazkokiu nuolaidu prasyt???
Atsakyti