Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(slyva @ 2008 01 19, 18:12)
Hm, as tai kol kas neplanuoju  biggrin.gif O tai per mazai duodamu pamoku? Siaip klausiu nes neisivaizduoju kiek prireikia laiko ismokt  g.gif

o tu gal prie vairo sedejus ir kazka moki?
nes jei su instruktoriumi atsisedi pima karta, tai neisivaizduoju, kaip per 10vaziavimu viska ismokt imanoma g.gif
na pati pagalvok, pirma karta puse laiko parodo masina ir kas po dangciu, kita puse bandai suprast kas del ko ir prieko (atseit bandai vairuot)
antra karta irgi dar bandai vairuot, nes reik isimint koks veiksmas po kokio seka, pratiniesi ziuret ne tik i masinos parodymus, pavaru svirti, bet ir i veidrodelius aki uzmest, o dar ir i zenklus paziuret reikia,
trecia kart visa tai ir bandai padaryt,
ketvirta karta bandai viska ta pati tik ne 30km/h greiciu smile.gif
penkta pamoka - sturmuoji aikstele, nes masina jau negesta kaskart sustojus, pirmas kartas aikstelej, bandai suvokt kaip cia ta masina i tokius mazus tarpelius igrust
sesta karta bandai pataikyt pati, ne tik kai instruktorius nusako kur kada ir kiek vaziuot kur ziuret ir isvis ka daryt
septintas kartas jau kazka atsimeni, uzvaziuoji tik ant poros lininju
devintas kartas vel bandai atsimint, kaip ten toj gatvej visur ziuret reikia, nes kol galvojai apie aikstele viska pamirsai
ir desimtas kartas - isvaziuoji i marsrutus, grizti visa slapia, nes visko labai daug, o nuo per didelio info kiekio galvoj neko neliko smile.gif
na cia man tai mazdaug taip buvo, kiek pamenu, bet gal as labai negabi g.gif lotuliukas.gif
nors na kart girdejau, kad jei sedejus jau uz vairo tai uztenka 10 pamoku, o jei tik pradedi tai reiku apie 15, kad ne tik automatiskai viska darytum, bet ir pati jau galvot pradetum kada ka daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 18, 17:25)
kiek papildoma pamoka? mirksiukas.gif

2 akademinės - 60 Lt mirksiukas.gif
ėmiau papildomas pamokas, jog jausčiausi viską padariusi. O ir šiaip gavosi didelis tarpas dėl eilių regitroje, nuo baigimo mokyklos iki egzamino. dvi dienas prieš egzaminą važinėjausi prie regitros, aiškinausi visus "kabliukus", (keliai, kuriuose važinėjau per egzaminą man jau buvo matyti tongue.gif ) , o dieną prieš - aikštelėje. taigi pamokos man tikrai pravertė, nebuvo jokios baimės, kad nepadarysiu vieno ar kito bigsmile.gif
Atsakyti
Padushkele, labai idomiai prirasei thumbup.gif Nes as net NEISIVAIZDUOJU kaip ten viskas bus, dabar kiek aiskiau biggrin.gif Prie vairo realiai isvis nesu sedejus, tad ir nesigaudau kaip ten kas doh.gif SPeju ir man prireiks tu papildomu pamoku biggrin.gif O 2 akademines tai kiek cia laiko? 2x45 minutes?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 19, 19:12)
Padushkele, labai idomiai prirasei thumbup.gif Nes as net NEISIVAIZDUOJU kaip ten viskas bus, dabar kiek aiskiau biggrin.gif Prie vairo realiai isvis nesu sedejus, tad ir nesigaudau kaip ten kas doh.gif SPeju ir man prireiks tu papildomu pamoku biggrin.gif O 2 akademines tai kiek cia laiko? 2x45 minutes?

taip 2 po 45 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 19, 19:12)

o toj mokyklelej, kur uzsirasem, lyg ir 70 lt papildoma. tik nzn ar akademine ar astronomine valanda.
Atsakyti
Padushkele thumbup.gif apie pamokas parasei. lotuliukas.gif

Galiu tik pridurti, o jei tau jau virs 30 ir niekada nesedejai uz vairo, tai viskas gali uzsitesti zymiai ilgiau blink.gif lotuliukas.gif
Pirma pamoka skiriama tik atsisedimui i automobili, visu mygtuku apziurejimui ir 50 m. nuvaziavimui, apsisukimui ir grizimui atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As pirmas tris pamokas vazinejau gal 50 m pirmyn atgal nuosaliausia Karoliniskiu gatve ir vis bandziau isiminti kada reikia perjungti 2 pavara lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 19 sausio 2008 - 20:18
O kiek skaiciau, tai kaip suprantu, papildomas pamokas galima imti ir pas instruktoriu dirbanti kitoj mokykloj?
Kazin kaip instruktoriai musu JTMC... g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 19, 21:19)
O kiek skaiciau, tai kaip suprantu, papildomas pamokas galima imti ir pas instruktoriu dirbanti kitoj mokykloj?
Kazin kaip instruktoriai musu JTMC... g.gif

zinoma, galima smile.gif
na, bet kol kas dar nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 19, 21:17)
Padushkele  thumbup.gif  apie pamokas parasei.  lotuliukas.gif

Galiu tik pridurti, o jei tau  jau virs 30 ir niekada nesedejai uz vairo, tai viskas gali uzsitesti zymiai ilgiau  blink.gif lotuliukas.gif 
Pirma pamoka skiriama tik atsisedimui i automobili, visu mygtuku apziurejimui ir 50 m. nuvaziavimui, apsisukimui ir grizimui atgal  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As pirmas tris pamokas vazinejau gal  50 m pirmyn atgal nuosaliausia Karoliniskiu gatve ir vis bandziau isiminti kada reikia perjungti 2 pavara  lotuliukas.gif

gi žiūriu kad aštunta karta praleidau, galvojau galvojau,ką dar viena važiavimą veikiau, ir atsiminiau, kad viena pramiegojau ir neatėjau blush2.gif lotuliukas.gif
nesvarbu vis 30 čia, va virs kokiu 50 tai gal jau sunkiau, bet ir tokiu ne viena mačiau besimokančia, ir belaikančią smile.gif svarbu tik labai norėti pasistengti ir tikėti biggrin.gif
Atsakyti
ir as siandien savo kursuos buvau pirma paskaita:) siaip destytojas l fainas. daug info duoda is praktikos, akcentuoja ka reikia isisminti, kaip bus suformuluotas klausimas regitros egze is tos ar tos pastabos...patiko. ir jau kita karta ateina komisija ir pirma pagalba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 19, 21:17)

Galiu tik pridurti, o jei tau  jau virs 30 ir niekada nesedejai uz vairo, tai viskas gali uzsitesti zymiai ilgiau  blink.gif lotuliukas.gif 

schmoll.gif Priklausau aprasytai kategorijai.Tiesa,kai buvau 12 metu,tevas moke vaziuoti su Gaz,tik nezinau ar tai didele praktika.Vairuoti laaabai bijojau,atidejinejau teisiu laikyma,kol gyvenimas be automobilio pasidare nelabai imanomas.Man visiskai uzteko 10 pamoku.4 pamokas vazinejau mieste,likusias aiksteleje.Dar kelis kartus vazinejau aiksteleje savarankiskai,kad pajausciau kaip parkuojuosi be instruktoriaus patarimu.Teises turiu jau 8 men.,bet ir po tiek laiko man vairavimas dar yra darbas,bet tikiuosi,kad greitu laiku tai pataps malonumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 20, 14:21)
schmoll.gif Priklausau aprasytai kategorijai.Tiesa,kai buvau 12 metu,tevas moke vaziuoti su Gaz,tik nezinau ar tai didele praktika.Vairuoti laaabai bijojau,atidejinejau teisiu laikyma,kol gyvenimas be automobilio pasidare nelabai imanomas.Man visiskai uzteko 10 pamoku.4 pamokas vazinejau mieste,likusias aiksteleje.Dar kelis kartus vazinejau aiksteleje savarankiskai,kad pajausciau kaip parkuojuosi be instruktoriaus patarimu.Teises turiu jau 8 men.,bet ir po tiek laiko man vairavimas dar yra darbas,bet tikiuosi,kad greitu laiku tai pataps malonumu  ax.gif

Tai , turbut, cia tik as tokia flegma doh.gif Viska isimenu dvigubai leciau ir 10 pamoku man neuzteko cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Padushkele @ 2008 01 20, 02:14)
gi žiūriu kad aštunta karta praleidau, galvojau galvojau,ką dar viena važiavimą veikiau, ir atsiminiau, kad viena pramiegojau ir neatėjau  blush2.gif  lotuliukas.gif
nesvarbu vis 30 čia, va virs kokiu 50 tai gal jau sunkiau, bet ir tokiu ne viena mačiau besimokančia, ir belaikančią smile.gif svarbu tik labai norėti pasistengti ir tikėti biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Labai zaviuosi 50 metem besimokanciom vairuoti. Rimtai.
Ir mes visos - besimokancios ir vairuojancios tiesiog saunuoles thumbup.gif
Atsakyti