Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

O mano oda misri, bet buvo irgi tokiu raudonu demiu. Tai tikrai pastebejau, kad nuima ta paraudima, oda nebepleiskanoja smile.gif
Atsakyti
Na, man nuo pleiskanojimų ir raudonų dėmelių, visokių paraudimų, sudirgimo padeda labai gerai aliejukas Lotus iš Clarins. Bet jį tepu nakčiai. O dienai jau nieko kaip ir neturiu blush2.gif
Norėčiau kokio kremuko, kuris sureguliuotų T-zonoje riebalų išsiskirimą ir pamažintų man inkštirų, nes aš vis neiškenčiu ir išspaudžiu, o po to rezultatas - spuogai kitą rytą... wacko.gif
O kaip tas su AXA rūgštimis, ar geras? Manau, kad čia bus panašiai, kaip Hyfac serijos, ten irgi su vaisinėm rūgštim buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Jau Uriage ir kitose vaistinėse atsirado (konkrečiai terminio vandens ir lūpų balzamo šiandien mačiau vaikų pasaulio (Zaros) Eurovaistinėje). thumbup.gif
Atsakyti
kaip jums prausiklis su zn ir cu? gal kas galit pasidalinti nuomonem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 12, 08:02)
kaip jums prausiklis su zn ir cu? gal kas galit pasidalinti nuomonem  4u.gif

Kol turėjau, tikrai buvau patenkinta thumbup.gif Tiko mano odai smile.gif
Paskui kai dingo visa ši produkcija, perėjau prie ROC, ten irgi toks prausiklis AC neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2007 01 12, 12:58)
Kol turėjau, tikrai buvau patenkinta  thumbup.gif Tiko mano odai smile.gif
Paskui kai dingo visa ši produkcija, perėjau prie ROC, ten irgi toks prausiklis AC neblogas smile.gif

Vasara, o prausiklis kokiai odai skirtas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 12, 14:07)
Vasara, o prausiklis kokiai odai skirtas?  ax.gif

Abu mišriai, linkusiai spuoguotis odai.
Atsakyti
idomu kaip ten su Hyseac linija, gal jau atsirado vaistinese kas zino? g.gif ar reikes uzsisakineti internete...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 01 12, 15:48)
idomu kaip ten su Hyseac linija, gal jau atsirado vaistinese kas zino? g.gif ar reikes uzsisakineti internete...

rasiau i atstovybe, tai pranese, kad nezino kada atsives sita serija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara @ 2007 01 12, 12:58)
Kol turėjau, tikrai buvau patenkinta  thumbup.gif Tiko mano odai smile.gif

o kremuka naudojai? labai nenusausino odeles? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 12, 08:02)
kaip jums prausiklis su zn ir cu? gal kas galit pasidalinti nuomonem  4u.gif

Man sitas prausiklis labai patiko smile.gif kai dingo pradejau naudoti A-Derma prauskli, gal ir nieko, bet kai pasibaigs pirksiu Uriage 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 12, 16:55)
rasiau i atstovybe, tai pranese, kad nezino kada atsives sita serija  doh.gif

Kaip visada, ko reikia, to ir nera verysad.gif
O prausiklis Cu + Zn yra? Gal sita nusipirkt? Bet sakot vietoj dieninio kremo pastoviai negalima naudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 12, 20:13)
Kaip visada, ko reikia, to ir nera  verysad.gif
O prausiklis Cu + Zn yra? Gal sita nusipirkt? Bet sakot vietoj dieninio kremo pastoviai negalima naudot?  g.gif

negaliu apsispresti kuri pirkti - ar uriage cu ir zn ar avene cleanance doh.gif
nors avene kremukas ac man labai patinka ir net nenusausina odeles, o yra for acne treatment
Atsakyti