Mūsų sūnelis tai su mumis nebenori miegoti. Kartais net prašau, kad pasiliktu su mumis, bet jis net minties neturi jIS žino kad turi savo lovą, bet niekaip niįtikinu, kad reikia miegoti vienam. Buvau palikusi šviesą, sutarėm , kad miegos vienas ir apie elfus pasakojau, ir kitaip bandžiu sudominti. Sutarėm. "Tu mama išeik aš miegosiu vienas". Po 10 minučių girdžiu " mama ateik aš noriu miego"...
Ir dar būtinai turi jis miegoti su mama, nei tetuko, nei močiutės jam nereikia.
Nu mes irgi ilgai kankinomes su sita problema. Pradzioje gulejo lovyteje salia musu lovos, bet nakti miegodamas persisverdavo per krasta ir uzsokdavo ant musu..tada pasiguldem pas save...nes nakti issigasti nerealiai, kai ant taves uzkrenta kazkas ir aisku, baisu, kad vaikas nesusizalotu. Paskui jau pirkome jam atskira lova jo kambariukyje. Lova pusantro auskto, kad po ja butu galima nama sstatyti ir kopetelemis i ja lipti..ir ka? Ogi paguledavau su juo pamiegodavo, o kai suprato, kad as paskui iseinu i savo lova eme gudrauti. Sako: tu miegok ir iskeliauja meigot pas teti. kankinomes kokius metus taip (nuo 3 metu amziaus) Dabar susitarem, kad as ji atsinesiu i savo lova kai eisiu miegot. kadangi jis uzminga, tai ji atsinesu tik ryte pries keldamasi i darba, kad jis pabustu salia musu. Aisku buna, kad pabunda ir parkeliauja su visa manta anklode, pagalvem ir keliais zaislais, nes vis delto lovos vodurys vis dar jo teritorija.
Mes irgi turim problemele!
Pas mus tai labai ivairiai buvo su miegojimais,tai savo lovytej kokius du menesius miega,tai pas mus atsikrausto,na dabar tai jau tapo didziule problema,i savo lovyte uz jokius pinigus neina miegoti,uzmiega tik musu lovoj,as mieganti pernesu i lovyte ,tai jeigu neatsibunda tai pamiega truputi ir nakti vistiek ateina pas mus i viduriuka,o jei pabunda kaip paimi isnesti i jo lovyte,tai pradeda verkt,kad nenori,nori su mama ir teciu,o miegojimas dabar tapo kazkoks kosmaras,man ir mano vyrui,nes vaikas taip spardosi,ir kuiciais miegodamas,kad nakti as kelis kartus pasoku nuo jo ispyrimu,taip pat ir vyras,mes kokybiskai neissimiegam,apie atskira kambari vaikui,net nesvarstom artimiausius metus,lepuneliui butu stresas
baisinis.......bandem ir lovyte prisistumt salia lovos,net ranka galejau ji glostyti,vistiek lipo pas mus su didziausiom asarom,isbandem visokiu gudrybiu,vistiek -niekaip
Miegosim su vaiku iki mokyklos
Pas mus tai labai ivairiai buvo su miegojimais,tai savo lovytej kokius du menesius miega,tai pas mus atsikrausto,na dabar tai jau tapo didziule problema,i savo lovyte uz jokius pinigus neina miegoti,uzmiega tik musu lovoj,as mieganti pernesu i lovyte ,tai jeigu neatsibunda tai pamiega truputi ir nakti vistiek ateina pas mus i viduriuka,o jei pabunda kaip paimi isnesti i jo lovyte,tai pradeda verkt,kad nenori,nori su mama ir teciu,o miegojimas dabar tapo kazkoks kosmaras,man ir mano vyrui,nes vaikas taip spardosi,ir kuiciais miegodamas,kad nakti as kelis kartus pasoku nuo jo ispyrimu,taip pat ir vyras,mes kokybiskai neissimiegam,apie atskira kambari vaikui,net nesvarstom artimiausius metus,lepuneliui butu stresas
Miegosim su vaiku iki mokyklos
Musu mazoji irgi lisdavo pas mus miegoti...Jei is vakaro ir uzmigdavo savo lovytej, tai nakti vis tiek parsikraustydavo pas mus
Problema issprendem taip: nusipirkome sau nauja lova (sofa), o jai treciojo gimtadienio proga "PADOVANOJOME" musu senaja (irgi sofa). Ir ka jus manote?? Kiekviena vakara net minties nera prasytis pas mus - "einu i savo lovyte"
Savo vaikiskoje loveleje prastai miegodavo, dabar manau, kad todel, jog jai mazai vietos budavo - dabar kukuliuojasi po visa savo nauja lova, nakti kai prabundu, dar tenka ir paieskoti, kurioj parapijoj ji nusivoliojus
Musu mazius jau didelis 4,5 bet deja jis dar miega su mumis viename kambaryje aisku savo lovoje
, tai nepatinka aisku
bandem ji kraustyti pora kartu pas sese i kambary , bet net su sese miegoti jam baisu pamacius ji ir jo akis ,net klausimo nebudavo ar ji palikti ten ar ne imdavom atgal ir dar ilgai glausdavomprie saves ir aiskindavom kad labai mylim taip ir miegam kartu
Bet kai lieka pas mus seses mergaite jai 6,5 jie puikiausiai miega abu svetaineje vieni ir nera jokiu problemu, vat ir buk gudrutis zinok kaip ten yra ,kas pas ji ten galvoje dedasi, baisu nuskriausti savo maziu ,bet ir leist naudotis gudrumu irgi nesinori
bandem ji kraustyti pora kartu pas sese i kambary , bet net su sese miegoti jam baisu pamacius ji ir jo akis ,net klausimo nebudavo ar ji palikti ten ar ne imdavom atgal ir dar ilgai glausdavomprie saves ir aiskindavom kad labai mylim taip ir miegam kartu
Bet kai lieka pas mus seses mergaite jai 6,5 jie puikiausiai miega abu svetaineje vieni ir nera jokiu problemu, vat ir buk gudrutis zinok kaip ten yra ,kas pas ji ten galvoje dedasi, baisu nuskriausti savo maziu ,bet ir leist naudotis gudrumu irgi nesinori
As savo ridika jau grieztai perkrausciau i savo lova,aisku tam paciam kambary,jau va penkios dienos uzmiega savo vaikiskoj lovytej,taip jis vadina savo lova ir ateina tik paryciais,tai dar nieko
labai dvi dienas nenorejo,bet jau sekancias pats eina tiesiai i lovyte,kazkaip susikalbejom ,bet labai daug reikejo pasakoti apie jo draugus ,kurie jau miega vieni ir dar atskiruose kambariuose,gal padejo
Mano mažasis jau 3 naktys kaip miega savo lovytėje, kurią atgabenome į savo kambarį. Pirmą vakarą atsigulęs verkė, po to ilgai kalbėjom apie draugus, kad jie miega atskirose lovose, na ir nusiramino. "Aš jau didelis ir miegosiu vienas" - nusprendė. Vėliau reiks bandyti iškeldinti ir į savo kambarį.
Svarbiausia miega neprabusdamas, kuo aš ir džiaugiuosi.
Svarbiausia miega neprabusdamas, kuo aš ir džiaugiuosi.
As saviske anksti perkeliau i kita kambary kokiuy 1.5-2 (neatsimenu jau, bet zinau kad ne vyresne kaip 2), o atskiroj lovoj gulejo nuo pat gimimo juk patogiau, o beto is karto priprato ir jokiu problemu, dabar atsikelia nakti nueina i tualeta, padaro ka reikia ir gryzta atgal i lova, aisku lova buna pilna draugu draugeliu, bet ir gerai ne taip liudna miegot
Nepykstu kai kartais issigandus atlekia i musu lova, leidziu pagulet o veliau isnesu atgal, seniau atlekdavo ir rytais, dabar dar kartais irgi atlekia, bet jai jau geriau apsirengt, isijungt multikus ar siaip zaist, auga tie musu vaikai
Musiskis nuo 3metu ipratintas eiti miegoti 19:30 pries tai zinoma knyga paskaitome,jeigu as migdau tai vokiska skaitau,jeigu tete lietuviska tada atsibuciuojame,atsimyluojame ir sviesa issijungia.Po keliu minuciu vaikas kietai miega.
O naktim tai karts nuo karto ateina.Dabar isigudrino ,kad nemytytume kaip jis ateina,tai vyrukas sliauzti pradejo.Bet tie atejimai irgi reteja.
O naktim tai karts nuo karto ateina.Dabar isigudrino ,kad nemytytume kaip jis ateina,tai vyrukas sliauzti pradejo.Bet tie atejimai irgi reteja.