Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įpratinti vaiką miegoti savo lovoje?

O aš netgi laiminga kad dar nori tos didelės neaprėpiamos meilės, atsigulus pasišnibždėt ir pasijuokti. Kai buvo pristatymas siurblių ir degino tas erkutes iš patalynės tai suveikė labai veiksmingai kad negalima su tėvais gulėt tad dabar arba jinai pati išeina į savo lova arba tėvelis keliauja biggrin.gif
Atsakyti
Mums irgi jau virs 3 metuku. Turi savo grazu kambari, bet miegoti nori tik su mama. Vakare pagulim kartu jos lovytej, paskaitom pasakas, ir pasakau, kad einu dar "pasitvarkyti". Taip ji viena uzmiega, bet nakti visada pradeda verkti ir mane saukia, kad ateiciau. Tai ateinu, prigulu, ir uzmiegu. O lovytej man nestuke.gif ismiegoti labai jau nepatogu. Bandysim ir mes su "peliukais ir saldainiukais" kazkaip prisnekinti. Nes neuzilgo turesim broliuka, tai norisi iki gimimo dukryte pripratinti ismiegoti visa nakti smile.gif
Atsakyti
oj uzjauciu, geriause namuose diiiiidele lova tureti, maniskis tai su mumis uzmiega, tada pernesam i jo lovyte smile.gif bet malonu siausti lovoje su vaiku 3 pries miega,bent jau MB niekad nesiskunde, kaip tik paliudi,kai vaikas uzmiega anksti.
juokingiause kai viena ryta kvietesi jis mane pas save i lova, kadangi as tingejau keltis tai kvieciua ateiti pati, jis irgi tingejo biggrin.gif tai pasukauja uzmigom:)
Atsakyti
Sveiki,

gal bus įdomu paskaityti:

http://vaikopasaulis...u-su-vaiku.html

Tėvų ir vaikų santykių psichologė
Ramunė Želionienė
Atsakyti
Na mes taip pat turim sita problemele.Vaikuciui penki su biskuciu ir dar miega su mumis(gerai,kad lova plati ir uztenka vietos doh.gif )Nors turi savo kambari, bet neina ten miegot nei uz ka,prisigalvoja,kad bijo zaislu,kai pasakai ,kad juos tada isnesam tada kita priezasti suranda doh.gif biggrin.gif zodziu nezinau ka daryt,tikiuosi,kad pats viena diena pereis miegot i savo kambari rolleyes.gif
Atsakyti
papasakosiu musu istorija, kai maze issikrauste i savo lovyte:) o anskciau miegojo tik su mumis, o tikslaiu tarp musu iki 3 metu doh.gif

bandem daug budu, taciau kai kartu nuvaziavom i parduotuve ir isrinkom jai nauja lovyte, ji dar ne labai norejo joje miegoti kai parvezem ja doh.gif

bet vis pasakodavau, kad lovytei bus liudna jei joje niekas nemiegos, paims dar ir isskris pas kitus vaikucius, kurie neturi tokios nuostabios lovos ! ax.gif mirksiukas.gif ....

galu gale kai vyras sako, na tada keiciames ! atsigule i jos lova ir joje dvi naktis miegojo (aisku buvo baisiai nepatogu) bet kentejo ir vis vaikui pasakojo, kokia nusotabi lova ! kaip puiku joje miegoti, kad nuo siol miegos tik joje ! .......na tada vaikas uzpavydejo ir iki siol(jau 1.5 metu miega savo lovyteje:)smile.gif

paskui dukryte prisipazino, kad lova su grotom, jai buvo baisi, todel visada joje verkdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 03 16, 17:24)
papasakosiu musu istorija, kai maze issikrauste i savo lovyte:) o anskciau miegojo tik su mumis, o tikslaiu tarp musu iki 3 metu  doh.gif

bandem daug budu, taciau kai kartu nuvaziavom i parduotuve ir isrinkom jai nauja lovyte, ji dar ne labai norejo joje miegoti kai parvezem ja  doh.gif

bet vis pasakodavau, kad lovytei bus liudna jei joje niekas nemiegos, paims dar ir isskris pas kitus vaikucius, kurie neturi tokios nuostabios lovos !  ax.gif  mirksiukas.gif ....

galu gale kai vyras sako, na tada keiciames ! atsigule i jos lova ir joje dvi naktis miegojo (aisku buvo baisiai nepatogu) bet kentejo ir vis vaikui pasakojo, kokia nusotabi lova ! kaip puiku joje miegoti, kad nuo siol miegos tik joje ! .......na tada vaikas uzpavydejo ir iki siol(jau 1.5 metu miega savo lovyteje:)smile.gif
paskui dukryte prisipazino, kad lova su grotom, jai buvo baisi, todel visada joje verkdavo  unsure.gif

saunuole kokia thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes irgi turejom problemele del miegucio atsirai...nors turi savo kambari, bet kol kas lovele dar prie mano lovos ir mes susitare taip, kad pasakele skaitom pas mane lovelej, o mieguti daro savo lovelej, bet jei atsibus nakti, gali ateiti pas mane i lova....
Aisku pirma karta tai ir asaru buvo, bet kai pamate, kad neveiksminga ir susitaike. Aisku, nezinau kaip seksis i jo kambari iskraustyti....
Norejau paklausti, cia gal ir nevisai i tema, bet ar vaiko kambary statete televizoriu??
Atsakyti
Čia mūsų didžiausia problema unsure.gif ,net nžn.ką ir išbandyti.
Iš pradžių kol vaikas buvo mažiasnis ,lovytę buvom palikę daug toliau nuo lovos,bet naktim pareidavo rėkdamas unsure.gif .Paskui pasiskaitinėjus mamyčių patarimus,kad lovyte reikia prisislinkti prei lovos taip ir padariau.Nu,bet jis vistiek nemiega toj savo lovytėj doh.gif ir ranką paduodavau ir pasaką sekdavau,kad tik gulėtų dabar net neguli savo lovytėj.Vyras tik paguldo į lovytę,o sūnelis nusnaudęs dvi valandėles jau rėkia mamyte,mamyte ir šoka pas mus į lovą.Jau nebežinau ką ir išbandyti unsure.gif
Atsakyti
mano suneliui taip pat buvo-lovyte netoli musu, pamiega pora valandeliu ir parsikrausto.. nepatiko man, nes vistiek jokios naudos is to-geriau jau galvojau miegotume iskart visi 3 kartu... bet viskas pasikeite kai gime dukryte, tada mazyte nakciai guldydavau i jos lovele ir rodydavau vyresneliui kaip miega sesute savo lovytej ir aiskindavau kad visi vaikai turi miegot savo lovelese... ir jam tai suveike drinks_cheers.gif aisku kitam gali ir nesuveikti-juk cia nuo vaiko priklauso rolleyes.gif
bet reikia pripazint, kol sunus miegojo su mumis, jo miegas buvo ramesnis, o dabar kai savo loveleje, tai neramiai miega(jau guodziausi kitoje temoje)...bet negi dabar ji vel priimt pas save kad ramiau miegotu? unsure.gif
Atsakyti
mes ir turim ta problema... dukrytei jau tuoj keturi, taciau neismiega viena savo lovytej. miegam vienam kambary, taciau, vistiek jai reik nakti pas mus atkeliaut (kartais dar ir su palyda-lelem, ar net visa kaldra) ir visko daug isbandem,ieks nepadejo, net lova leidom issirinkt, kokia nori nusipirkt. nepadejo. jau nebezinom ka dar sugalvot. doh.gif
Atsakyti
mano vaikas irgi nemiega savo kambary, bet as del to netgi dziaugiuosi, nes MB labai knarkia, tai mieliau jau ramus vaiko kvėpavimas į ausį, nei vyro knarkimas (vyras dėl vietos stokos vienoje lovoje miega vaikų kambary)
Atsakyti