Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įpratinti vaiką miegoti savo lovoje?

QUOTE(kastanka @ 2010 03 28, 22:42)
mes ir turim ta problema... dukrytei jau tuoj keturi, taciau neismiega viena savo lovytej. miegam vienam kambary, taciau, vistiek jai reik nakti pas mus atkeliaut (kartais dar ir su palyda-lelem, ar net visa kaldra) ir visko daug isbandem,ieks nepadejo, net lova leidom issirinkt, kokia nori nusipirkt. nepadejo. jau nebezinom ka dar sugalvot. doh.gif

musiskis tas pats visa palyda susinesa i lova,masinas traktorius.tai kai uzmiega perkeliu i jo lovyte,ir zaislus i ju vietas,kitaip lovoje gali galva nusisukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2010 03 02, 12:44)
Sveiki,

gal bus įdomu paskaityti:

http://vaikopasaulis...u-su-vaiku.html
Tėvų ir vaikų santykių psichologė
Ramunė Želionienė

Puikus straipsniukas 4u.gif

Maniskiui 4 su puse, o miegam kartu. Pries menesi i nauja buta isikelem, kur pagaliau mazylis turi savo kambari su savo lova. Kambarys labai jam patinka, ten visada buna, lova taip pat patinka...bet visada kvieciasi ir mane ax.gif nes buvo iprates su mumis miegoti (del to ir didele lova pirkom).

Kaip ir straipsnyje raso, taip ir as galvoju, juk vaikas nepraso siaip sau kartu miegoti, apsikabinti, prisiglausti...jam patinka tas artumas, saugumas salia mamos ar tecio, tai kam atimti visa tai is vaiko? Aisku tik savo patogumui tai dazniausiai daro teveliai, nes bent jau maniskis tik 1nakti ismiegojo vienas iki ryto, o visais kitais atvejais arba mane kvieciasi, arba pats atkeliauja, nors dazniausiai as uzmigusi kartu su juo, lygiai taip pat saldziai miegu, kad tingiu ir pas vyra pareit blush2.gif

Bet pastebiu, kad vaikas jau suprato, kas yra jo kambarys, kas yra jo lova, ir kai supyksta del kazko eina uzsidaro savo kambary ir nebandyk listi ten pas ji doh.gif su lova lygiai tas pats, jei uzpyksta, kad isjungiu filmuka, ar liepiu zaislus susideti ir miegoti, tai sako, tu nemiegosi cia pas mane, sako eik i savo lova biggrin.gif aisku paskui kvieciasi, bet tikiu, kad ateis toks laikas, kai nebesikvies ir tikriausiai pasiilgsiu as to saldaus, ramaus miegucio su vaiku 4u.gif

Linkiu visoms mamytems ir teveliams isiklausyti ko labiausiai reikia Jusu vaikuciams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 03 31, 12:49)
Puikus straipsniukas  4u.gif

Maniskiui 4 su puse, o miegam kartu. Pries menesi i nauja buta isikelem, kur pagaliau mazylis turi savo kambari su savo lova. Kambarys labai jam patinka, ten visada buna, lova taip pat patinka...bet visada kvieciasi ir mane  ax.gif nes buvo iprates su mumis miegoti (del to ir didele lova pirkom).

Kaip ir straipsnyje raso, taip ir as galvoju, juk vaikas nepraso siaip sau  kartu miegoti, apsikabinti, prisiglausti...jam patinka tas artumas, saugumas salia mamos ar tecio, tai kam atimti visa tai is vaiko? Aisku tik savo patogumui tai dazniausiai daro teveliai, nes bent jau maniskis tik 1nakti ismiegojo vienas iki ryto, o visais kitais atvejais arba mane kvieciasi, arba pats atkeliauja, nors dazniausiai as uzmigusi kartu su juo, lygiai taip pat saldziai miegu, kad tingiu ir pas vyra pareit  blush2.gif

Bet pastebiu, kad vaikas jau suprato, kas yra jo kambarys, kas yra jo lova, ir kai supyksta del kazko eina uzsidaro savo kambary ir nebandyk listi ten pas ji  doh.gif su lova lygiai tas pats, jei uzpyksta, kad isjungiu filmuka, ar liepiu zaislus susideti ir miegoti, tai sako, tu nemiegosi cia pas mane, sako eik i savo lova  biggrin.gif aisku paskui kvieciasi, bet tikiu, kad ateis toks laikas, kai nebesikvies ir tikriausiai pasiilgsiu as to saldaus, ramaus miegucio su vaiku  4u.gif

Linkiu visoms mamytems ir teveliams isiklausyti ko labiausiai reikia Jusu vaikuciams  4u.gif  4u.gif  4u.gif

perskaiciau jusu pasisakymus, taip gera pasidare drinks_cheers.gif kad mano nuomone ne vienos tokia, mes irgi miegam visi kartu ir ne tik vaikui,bet ir mums su vyru tas artumas teikia daug silumos ir dziaugsmo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 30, 23:46)
musiskis tas pats visa palyda susinesa i lova,masinas traktorius.tai kai uzmiega perkeliu i jo lovyte,ir zaislus i ju vietas,kitaip lovoje gali galva nusisukt biggrin.gif

tai jums dar pasiseke, kad ir lieka savo lovytej perkeltas smile.gif mes nekart bandem, bet... pusvalandis ir vel keliauja pas mus. kelis kart bandem taip, bet kad nieko gero is to...
Atsakyti
Kazkaip mums savaime tas laikas atejo, nupirkom lovyte, ir pastatem tame paciame kambaryje, netoli musu lovos, kad matytu mane, ir pataliuka jai su barbem isrinkom, tiksliau pati issirinko,tai miega noriai savo lovytej, net tvarkosi ja pati, zaislu visokiu prisinesa ir miega. Galvojau, kad kai tetis isvyks, vel atsirops pas mane, bet miega dukryte savo lovytej, as jos vis paklausiu, kur miegosi, sako, savo lovytej 4u.gif
Atsakyti
as niekad nepratinau dukros miegoti su mumis, paguli is vakaro ir i savo lovyte. Todel jai ir nekyla noras su mumis miegot, nes miega savoje lovoje su visa amunicija
Atsakyti
Mes dukrytę į savo kambarį "iškraustėm" per 4 gimtadienį. Viskas būtų gerai, kad ji jame, t.y. savo lovoje ir užmigtų. Kai buvo lova mūsų kambary, priprato prie TV užmigti ir dabar viskas. Užmiega pas mus lovoje žiūrėdama televizorių, o po to nunešam į jos lovą. Nors ir naktį keliasi į tualetą, bet vistiek atgal į savo lovą grįžta smile.gif Televizoriaus nenoriu pirkti į vaiko kambarį taip anksti... g.gif Na, vasaros pabaigoje turėsime leliuką, tai gal kaip nors tą "problemėlę" išspręsime blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Mamytes,kokiu priemoniu jus emetes kai vaika pradejote pratinti savo kambari smile.gif kol gyvenom uzsieni, nebuvo jokiu problemu,del atskiro kambario,nezinau gal kad jis buvo daugiau apstatytas,kilimas ir t.t.kambarys buvo daug pilnesnis,gryzom i LT,isvis nemiega savo kambari,kol uzmiega,tai pirma savo isterija pareiskia,zyzima ir t.t.kol galu gale uzmiega,bet nakti pas mus i miegama persikrausto. Nezinau,gal jai dar vis nejauku ir nepripranta,nes jos kambarys dabar labai apkrautas visokiais jos daiktais,zaislai ir pan.dar neskubam daryti baldukus,nes norime pirma suzinoti ka turesime,tada bus galima apstatyti kambari,bet iki to laiko labai norisi ja pripratinti miegoti savo kambari.
Atsakyti
Miegot miega savo lovelej,bet visad turiu but su ja kol uzmiega ax.gif ,viena niekaip nenueis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE([tamsute] @ 2005 02 03, 00:21)
Sveikutes mamytes:)

Gal nepatarsiu nieko paguodziancio, bet domiuosi raidos psichologija ir isvada tokia vaikuciai bijo vieni miegoti, bent jau ankstyvaja vaikyste jie turetu praleist su teveliais viename kambaryje, visai kas kita lova, mazutis turi tureti savo lovyte, o atskiroje lovyteje miegoti, nerasunku pripratinti, jei lovyte pastatytumete prie savo lovos uztektu nakti tik istiesti ranka ir nereiketu lakstyt is kmbari i kambari... Beja kodel rekomenduojama vaikucius isileisti i savo erdve, ogi todel, kad istremtas i atskira kambari jis bijo, nors gali sito ir neparodyti, o is situ baimiu atiranda visokiausios fobijos... Pati situo puikiai isitikinau, nes mano zuikiui jau 3 su trupuciu, o miegame viename kambary. Nors buvome ji perkele i atskira spec. jam skirta kambari, ten vienas jis jautesi labai blogai...

Gal ne visiems tas pasirodys priimtina, bet palaipsniuj jie patys atpras ir nores savo atskiros erdves...

musiskiui jau 6 , o taip iprato su tevais, kad ir dabar ta pati problema
Atsakyti
kai dukrai buvo 2 metai ir 3 mėnesiai, nupirkom naują gražią lovytę. Joje ir įprato miegoti, nes dar po poros mėnesių atsirado broliukas (jo stengiamės neįpratinti pas mus miegot).
užtat kai serga - būtinai atlenda pas mus. Ir mums ramiau, kai ligoniukas šalia...
Atsakyti
Musu panele miega savo kambary viena, bet visada pries miega reikia pabut su ja kol jinai uzmiega smile.gif Nes viena niekaip dar nenueina miegot smile.gif
Atsakyti