QUOTE(ERA @ 2007 08 29, 20:42)
Tiesa nuo kokiu 2,5 perkelm is savo kambario i brolio, tai dar mazesne budavo kai brolis uzmiega perlipa pas ji i lova, dabar jau miega savo lovoj, bet su brolio ranka

.Tam bernui jau "atsibodo" kaip jis sako.Ji nakti ji tyliai saukia"broli, broliukai, broleli duok rankele".Tai sako, ka man daryti.
Visaip bandem kalbinti ir zaidimais ir dovanom ir aiskinimu, kad jau didele, o ji ispucia savo rudas akis ir jau asaros kaupiasi jau matau kad pratruks.Tada brolis merkia man aki ir sako, ai tiek to(atseit tegu dar miega jo kambary).
Tai ka cia as apie miega kalbu jei ji i tuoleta nueina viena tik tada kai as esu tam paciam aukste.Jei girdi kad as lipu laiptais is kart saukia ir liepia palaukt.Kaip ir su ziadimais kambary, zaidzia tik ten kur yra zmoniu.Zodziu baimes akys dideles.Ir tikrai zinau kad mes jos niekada negasdinom nei velniais nei baubais.
Bijo visko: daktaru, tetu ir dedziu(nepazystamu), shunu, vabalu.(vat tik sraiges renka kaip semkas)

.Nu ir galvok ka tu nori zmogus.
jūsų papasakota istorija man labai primena mane pačia, aš vaikystėj lygiai taip pat miegodavau labai neramiai, naktimis 3 metais jaunesnę sesę keldavau kad man pasakas pasektu ir jos ranką laikydavau. aišku jai užtekdavo pasakyti "gyvenokartą senelė ir senelis ir aš užmigdavau"bet būdavo mirtinai svarbu žinoti kad ji šalia ir kad jei mane kas puls tai ji mane girdi. žodžiu buvau visokių baimių pilna,naktim ištisai košmarus sapnuodavau, mane visada kasnors gaudydavo visokie blogiečiai, čigonai ir pan, o pas tėvus nedrysdavau eiti nes tėtis griežtas.
sau dar vaikystėj pasižadėjau kad jei mano vaikai bijos miegoti tai miegosim kartu, nes puikiai suprantu kokia baisi ta būsena kai tu vienas su savo baime ir niekas nesupranta tavęs o dar pasišaipo kad tokia didelė ir bijai o va sesuo maža ir nebijo.
mano pačios vyresnioji 3,5 miega savo kambary be jokių problemų, niekad nesiprašė į mūsų lovą. o va jaunėlė iki 1,5 miegojo puikiausiai savo lovytėj mūsų kambary, nuo 1,5 pradėjo naktim į mūsų lovą lipti apie 4-5 atkeliaudavo, o dabar 1,9 kategoriškai atsisako išvis į savo lovą lipti.tai miegam kartu.
dabar nenoriu vaiko kankinti nes nusimato kelionė kai ji be manęs pirmą katrą kelias naktis miegos, bet nuo 2 metų jau mąstau vesti pas sesę į kambarį yra atskira plati lova tai pagulėsiu kol ji užmigs ir eisiu į savo miegamajį, gal naiviai bet tikiuosi kad tokiu būdu atpras....jei ne....ką darysi, tegu miega tiek kiek jai reikia, kad tik jaustusi saugi.
gal dar nedarau iš to didelės bėdos nes yra 3 kambariai ir turim kur su vyru pabūti