Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įpratinti vaiką miegoti savo lovoje?

itikinti vaika miegoti viena manau super sunkus darbas... g.gif

tik miegojismas vienam atskiram kambary ir atskiroj lovelej biskii skiriasi..
mano sunelis nuo [pat gimimo miegojo savo livelej atskirai, nes man sunku ir baisu butu jai jis salia miegotu, gi dar uzspaust galima

ir dabar miega atskiroj lovelej, bet visa laik tame paciame kambaryje..jis be problemu uzmiega vienas..buna paguldomas i lovele su zaisliukais, kartais pasakele pries miega ir vsio, ai dar lempele naktine buna ijungta...
o as einu savo reiklalais uzsiiminet,..o kai pati jau einiu liuli mazius jau seniai snaudzia
rolleyes.gif
Atsakyti
Turėkite kantrybės ir nepamatysit kai ateis toks laikas, kai savaitgalio rytais pačios kviesite vaikučius pas save į lovą smile.gif Mano mažąjai jau greit šeši, jau pamiršti tie atėjimai į tėvų lovą naktimis. Pradedu suprast kad nebėr namie mažų vaikų smile.gif smile.gif smile.gif kažkaip labai greit jie užauga! tongue.gif O miegojimas tryse lieka gražus prisiminimas...
Atsakyti
Maniske ir su mumis miegojo,bet turi vyresne puseseria kuri miega viena nuo 3 metuku tai ji ima pavizdy is jos as ja padrasinu ir sakau kad mamos su teciais turi miegoti savo lovoj, o vaikai turi miegot savo tai miegojo bet kartais ateidavo naktim gal isigazdavo ir nejausdavo to saugumo o dabar nieko viskas gerai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Musu mazius taip pat labai norejo miegoti kartu. Naktimis visiskai neissimiegodavome visi trys. Kai apsisprendeme miegoti atskirai, tai lovele pristumeme prie pat musu lovos. As paduodavau savo ranka, kad mazulis jaustu mane. Is pradziu labai vargome, per nakti po kelis kartus ropodavo i musu lova, kai uzmigdavo vel paguldydavau i lovele. Bet mes nepasidaveme ir dabar viskas labai gerai thumbup.gif . Maziui 3,3m . Tik lovele dabar pristumiame prie savo lovos, nes as pati dabar noriu jausti maziu salia. biggrin.gif
Atsakyti
na mes vargom iki pat 4.5 metu..Niekaip nebuvo imanoma isprasyti paneles is musu lovos, o dabar pries kokius 3 menesiu nupirkom dviaukste lova (ta prasme lova antram aukste, rasomas stalas po lova ir t.t.) tai pirma savaite miegojo su dziaugsmu, antroj jau pradejo kaprizintis, sako as biski jusu lovoj pagulesiu paskui tu mane nunesi.. na mes isaiskinom jai kad neuzkelsim jos i virsu.. o dabar visai jokiu bedu, atsigula, pasaka paskaitau ir labanakt..
Atsakyti
pasiguosiu pas musu ebdos nebuvo su miegojimu, bet ta diena kai persikrausteme i nauja nama, mazius naktim, cypia, arba dr dabar paskutiniu metu gudriau sugalvojo, atslenka i lova vidurnakti................. ir jokie ikalbinejimai nepadeda, nes jis cypia kad pas ji lovoje atejusi TAMSA user posted image taip kad........ keliames i darba uztinusiom akim, nes tryse miegoti, o ypac kai jis lipa su maoojytem .............. doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Būna kad retkarčiais užsiožiuoja ir nenori eiti pas save miegoti, tai keidžiu pas mus užmigti o tada nunešam ir paguldom. Bet tokiųi atvejų labai reti pas mus pasitaiko. O šiaip tai pats žino kur jo lovytė įsijungia teliką ir guli kol užmiega
Atsakyti
Maniske neturejo jokiu problemu su miegu.... iki 3.5 metuku. Kitame kambaryje miegojo jau nuo 6 men. iki metuku visaip budavo, nes pati maitinau, tai naktimis ir i lova pasiimdavau. O nuo metuku viskas buvo thumbup.gif Nzn, sutapimas ar siaip, bet pakeitem langus ziema, tapo didesni negu buvo, tai ji iskart pareiske, kad jai nepatinka tie dideli langai. Bijo ji ju, nejauku. Pakabinau uzuolaidas, nors siaip kitur dar neturime, bet nepadeda. Jei nakti pabunda, tai atkeliauja pas mus. O buna, kad miega visa nakti be jokiu prabudimu ir vaiksciojimu. Paprastai vidury nakties priemoniu nesiimam biggrin.gif Dazniausiai as arba kartais vyras einam miegoti i jos lova, nes ji didele, suauges laisvai telpa. Taip nors normaliai issimiegam. O jei buna jegu, tai dukrai atejus, as atsikeliu (arba vyras), griztam su dukra i jos lova ir miegam kartu, kol ji uzmiega. Siaip tai as nepergyvenu:na miegojo gerai, dabar pradejo vaikscioti pas mus, veliau vel nebevaikscios...
Atsakyti
Mano sūnui dabar 4,5 m, o į kitą kambarį miegoti "iškraustėm" kai jam buvo 2,5 m. Vieną dieną nusprendžiau tai padaryti, nes jau lovytėje (ten kur ir kūdikelius guldom) jam jau buvo per mažai vietos. Ikalbėjau gana nesunkiai, sakiau, kad jo žaisliukams naktį liūdna vieniems miegoti. Tai kokią savaitę liva buvo pilna jo mėgstamiausių žaislų. Aišku aš jam pasakiau, kad bet kada pas mus gaės naktį atkeliauti. Tai užeidavo tokiomis bangomis: tai atkeliaudavo kokią savaitę, kokią miegodavo pas save. Bet dar ir dabar jis kokią vieną dieną į savaitę pasmu ateina, mes visi lovoje telpam normaliai. Aišku geriau kai miega pas save.
Atsakyti
Sveikutės, mano mažoji taip pat nenori savo lovutei miegot,o kajau nkalbet apie kitą kambarį..užmiega pas mus turi butinai per viduriuką biggrin.gif o po to mes ją perdedam...bet anksti ryte ji vėl pas mus atsikrausto smile.gif
Atsakyti
Mes kažkaip paprastai šitą problemą išsprendėm.Davėm vaikui pačiam išsirinkt lovą,jis išsirinko tokią kaip mašina formulė.Nu ir ką gula jis i ją dabar be jokių atsikalbinėjimų.Būna,kad paklausiu ar ateisi pas mus į lovą gult ar eisi į savo,tai kur tau dabar nė neprisišaukiam pas save.Guli savo lovoj patenkintas ir niekam neleidžia gult į ją. thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime miegojimo problemėlę. schmoll.gif Dukrai jau šešeri su puse, o viena užmigti niekaip negali. Gal padarėm klaidą, kad, kai kėlėmės prieš pora metų į naują butą, iškart nepaguldėme atskirai miegoti. Prieš persikėlimą buvome jau šį klausimą su ja aptarę, bet kai reikėjo imtis įgyvendinimo, prasidėjo baisūs verkimai, pagailo vaiko, todėl vienas kuris gulėdavom kartu jos lovoje, kol užmigdavo. Užmigusią palikdavome vieną, bet naktį tėtis pora kartų būdavo šaukiamas (maniškė geriausiai migdosi su tėčiu). Dabar jau beveik trys savaitės pradėjom akciją, kad ji užmiega savo kambaryje viena - reikia palikti atdaras duris, įjungti visas šviesas koridoriuje ir dar turime keliolika kartų patikinti, kad mes neisime miegoti, kol ji neužmigs. Ramiai užmigo gal 3-4 kartus. Kiti baigdavosi tuo, kad vartydavosi lovoj valandą pusantros, zirzdavo, verkdavo, vaikščiodavo penkiskart į tualetą ir galiausiai eidavo tėtis padėti užmigti, nes aš negaliu leisti nemiegoti iki 12 val., kai ryte pusę septynių keltis į daržą. Kiekvieną vakarą bandau kalbėtis, aiškintis, ko ji bijo. Atsakymas būna, kad bijo, jog neužmigs viena. Kartais net nežinau, ar mest viską ir grįžt prie senų įpročių ar kankintis ir vaiką kankint. g.gif
Atsakyti