Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu skirtis, bet bijau

Braskute-Ciauskute kazkur dingus,o idomu butu suzinoti kaip jai sekasi?Jauciu gryzo jos vyrelis is Olandijos ir ji bijo prie kompo prieiti kad ko neitartu
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 09 04, 10:57)
Braskute-Ciauskute kazkur dingus,o idomu butu suzinoti kaip jai sekasi?Jauciu gryzo jos vyrelis is Olandijos ir ji bijo prie kompo prieiti kad ko neitartu

Gali buti kad jau gryzes... ....baisu. Nes visiskai suprantu kaip ji jauciasi...noreciau jai padeti. Tik nezinau kaip su ja susisiekti...
Atsakyti
labas visoms.seniai berasiau nes laiko nebuvo prisest prie kompo.mazyle reikalauja vis daugiau ir daugiau demesio.o vienai kaip zinot nelengva...sugalvojau studijas pradet siais metais, tai lakstau su popieriaias tai sen tai ten...o kai randu laisva min pailset norisi.mano vyras dar negryzo..sake gal tik gruodi grys....o gal is vis negrys kaip as galvoju...keiciasi jo planai kiekviena diena...kai snekam per skype tai net pasneket normaliai neiseina.. schmoll.gif pykstames vos ne kiekviena diena...kad tik gryztu greiciau, mazei pasa padarytu, o tada bus sudie.tikrai netesiu siu santykiu ilgiau. dabar esu viena, pripratau but viena...ramybe, tvarka namuose...gera vienai...bet ir meiles truksta...jug norisi romantikos ir svelnumo, bet jug to negaliu gaut is dabartinio vyro...meiluziio irgi nesiruosiu ieskot..visas jegas sudesiu i studijas, mazyle ir sporto kluba... blush2.gif lasinukus reikia naikint... blush2.gif aciu jums uz parama...aciu kad nepamirsot...tikiuos ir toliau palaikytri rysi su jumis..nezinia jug kas nutiks rytoj, o drauges, kad ir internetines, visada drauges 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 09 05, 09:52)
labas visoms.seniai berasiau nes laiko nebuvo prisest prie kompo.mazyle reikalauja vis daugiau ir daugiau demesio.o vienai kaip zinot nelengva...sugalvojau studijas pradet siais metais, tai lakstau su popieriaias tai sen tai ten...o kai randu laisva min pailset norisi.mano vyras dar negryzo..sake gal tik gruodi grys....o gal is vis negrys kaip as galvoju...keiciasi jo planai kiekviena diena...kai snekam per skype tai net pasneket normaliai neiseina.. schmoll.gif pykstames vos ne kiekviena diena...kad tik gryztu greiciau, mazei pasa padarytu, o tada bus sudie.tikrai netesiu siu santykiu ilgiau. dabar esu viena, pripratau but viena...ramybe, tvarka namuose...gera vienai...bet ir meiles truksta...jug norisi romantikos ir svelnumo, bet jug to negaliu gaut is dabartinio vyro...meiluziio irgi nesiruosiu ieskot..visas jegas sudesiu i studijas, mazyle ir sporto kluba... blush2.gif lasinukus reikia naikint... blush2.gif aciu jums uz parama...aciu kad nepamirsot...tikiuos ir toliau palaikytri rysi su jumis..nezinia jug kas nutiks rytoj, o drauges, kad ir internetines, visada drauges 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Planuoji pasilikti su juo?
As tau trumpai papasakosiu savo istorija...
Mes su vyru kartu gyvenome beveik 5 metus. Kai laukiausi savo mazylio mano vyras is tikruju buvo labai geras su manimi. Buvome normali seima. Taciau niekada nera jis pries mane rankos pakeles...Gime sunelis. Ne neisivaizdavau kad viskas gali pakrypti i kita puse...
Olandijoje priimta kad gimus vaikuciui i namus ateidineja moteris padeti su naujagimiu visa savaite. Tuo metu taip pat mane labai lepino ir rupinosi...o dabar kai prisimenu, tai tebuvo tik bandymas pasirodyti geru pries svetimus zmones.
Mano vyras eme terorizuoti mane psichologiskai... vaikutis yra ir turbut galvojo viskas niekur nebesidesiu ir islindo jo visas sielos slykstumas... Vaikuciu rupinausi visai viena o juk ir dar namais reikejo pasirupinti. Nemiegodavau, nevalgydavau normaliai. Budavau visada pervargusi o dar vyro uzgauliojimai ir elgesys...i kuri palaipsniui pradejau nebekreipti demesio nes maciau kad tik man paciai ir vaikeliui nuo to tik blogiau. O jis iseidavo kada nori ir kur nori. Su manimi apskirtai del nieko nesitardavo...mano suneliui buvo tik menuo laiko kai uz spintos radau priklijuota kasete video kamerai. O ten jis buvo nusifilmaves kaip mylisi su viena moterimi...ir dar ivairiausiu nuotrauku su kitomis merginomis. Man buvo nezmoniskai skaudu taciau vyrui apie tai nieko nesakiau nes tuo metu pasiryzau susitvarkyti vaikui dokumentus ir...isvaziuoti... O jei buciau pasakiusi tai tik paciai butu buve blogiau... Mano vyras pradejo kalbeti kad vaziuosime gyventi i Emiratus.
O jei ten buciau nuvykusi... tai galiu atsisveikinti su savo gyvenimu arba savo sunumi...
Aciu Dievui mano vyras nebudavo tiek daug namie nes buciau is proto issikrausciusi...daug keliavo...
Mano sunelis gavo mano pilietybe nes mes pavelavome susitvarkyti dokumentus del tevystes. Taciau gavo jo pavarde... Man reikejo be gales jo parasu.
Visa laika uzgniauzusi sopuli savyje apsimetinejau kad viskas gerai kad tik susitvarkyti sunaus dokumentus...
Atejo naujieji...jau pradejau planuoti isvaziavima nes susiskambinusi su ambasada suzinojau kad esame jau viska pridave. Issiunciau vaiko nuotrauka, prasima ir pinigus vaiko gryzimo pazymejimui. Mano vyras buvo tuo metu isvaziaves menesiui. Pasitaike puiki proga...
Taciau sekancia diena sulaukiau skambucio is ambasados kad dar truksta vieno dokumento...mano sirdi pervere skausmas, baime ir neviltis...tai reiskia kad dar reikejo vyro parasu...
Stengiausi buti tvirta ir nepaluzti...
Vyras vis klausinedavo kada bus padarytas sunui pasas. Pykdavo kad tiek ilgai tesiasi...
Gryzes vyras is keliones pasake kad turbut daugiau niekur nebevaziuos o kai bus vaikui padarytas pasas visi vaziuosime pas jo pusbroli i Douha (nezinau kaip tiksliai rasosi pavadinimas). Labai issigandau...klausydavausi naktimis jo pokalbiu su draugais tikedamasi kad vis delto jo planai pasikeis...
Blogiausia buvo tai kad ne taip paprasta isvaziuoti...keliones dokumento pasiimti reikia vaziuoti i ambasada kuri buvo kitame mieste apie 150km. Dokumentas yra padaromas per 3-4 darbo dienas ir galioja tik 10 dienu per kurias mes privalome gryzti i Lietuva.
Viena vakara isgirdau ji kalbant apie Vengrija ir kad galbut ruosiasi ten vaziuoti sekancia arba dar kita diena. Isiziebe viltis...
Taciau kita diena jis niekur neisvaziavo. Dienos metu isvaziavo pas drauga ir pamirso savo antraji telefona (jis man neleisdavo i savo telefonus ziureti). Perziurejau sms nes buvau tikra kad ten ka nors rasiu...turejau nuojauta kad turi mergina nes masinoje metesi prezervatyvai o karta radau dovanu maiseli...
Is vengrisko numerio buvo atsiusta zinute is kazkokios moters skambanti mazdaug taip: "..Kodel tu man nepaskambini? Sakei kad mane labai myli ir kad gyvensime kartu..." Tuo metu norejau ji plikomis rankomis pasmaugti...gyvulys... Nusirasiau telefono numeri.
Vakare gryzo namo. Tuo metu kai valgeme be perstojo jam vis kazkas skambino. Po pusvaladzio isvaziavo. Norejau paskambinti savo mamai pasikalbeti (mes visada naudojomes internetine programa). Prisijungiau o man atjunge ir isdave kad atseit si programa yra prijungta kitame kompiuteryje. Buvau tikra kad tai mano vyras. Bet juokingai atrodo...namuose yra internetas veikiantis 24val per para o zmogus vaziuoja i internetine kavine juo naudotis...
...vel prisijungiau, o jis vel atjunge...bandziau vel prisijungti, o jis tuo metu pakeite slaptazodi... Gryzo po valandos namo be galo geros nuotaikos...pirma karta per visa laika paeme suneli i rankas ir eme zaisti su juo.
Ryte visada atsikeldauvau pirmoji. Atsargiai pasiziurejau jo telefona ir pamaciau kad praeita vakara daug skambino tas pats numeris is Vengrijos (buvo be vardo).
Mano vyras atsikele kazkur po valandos. Ir pradejo ruostis...kelionei visai be zodziu. As jo paklausiau ar ruosiasi kur nors isvaziuoti pasake kad taip ir kad nebus jo neiligiau kaip savaite. Supykusi paklausiau ar sunku buvo ir anksciau pasakyti. O jis: ne nesunku. Ir viskas. Vos tik nuejo maudytis paskambinau i ambasada. Jie zinojo mazdaug mano padeti ir aksciau jau buvo pazadeje padaryti viska kas imanoma. Susitariau kad gryzimo dokumenta galesiu pasiimti treciadieni (esu be galo dekinga zmonems ambasadoje kurie greitai sutvarke man dokumentus; kur normaliomis salygomis galbut butu teke laukti ilgiau). Vyras paklause su kuo kalbejau. Tai pasakiau kad tik paskambinau i ambasada paklausti ar gavo musu laiska ir kada bus padarytas pasas (jis nieko neitare nes visa ta laika buvau be galo paklusni). Isvaziavo ir dar isvaziuodamas graziai atsisveikino (keista buvo nes visada iseidavo be zodziu) taciau nepasake tiksliai kada grys.
Paskambinau savo mamai. Mama pradejo ieskoti man autobusiuko kuris paimtu mane ir vaika is Olandijos. Kartais pagalvoju kad galbut man buvo lemta istrukti is jo nagu su savo kudikiu nes viskas klostesi musu naudai...jau ta pacia diena mama pasake kad vienas autobusiukas kaip tik ruosiasi vaziuoti is Anglijos ir jame yra vietos man ir mano vaikui!!! Netveriau dziaugsmu...taciau tuo paciu ir kauste baime...nes mus galejo paiimti tik treciadienio vakara arba ketvirtadienio ryte (tuo metu buvo penktadienis). Tai reiskia kad dar beveik puse savaites reiks buti namuose...o jei mano vyras tuo metu gryztu kai as su daiktais jau stoviu tarpdury...net neisivaizduoju ka man padarytu... Be to dar prisidejo vienas keblumas...vyras isvaziavo musu masina...iki ambasados turesiu vaziuoti su kudikiu (tuo metu mano sunui buvo beveik 5 menesiai) arba autobusu arba traukiniu... mano vienintele drauge buvo tuo metu isvaziavusi i Portugalija. Visa savaitgali negalejau miegoti, valgyti...verkdavau kad tik viskas pasisektu...pirmadienio ryte paskambino mano vyras ir paklause ka galvoju apie tai jei mes vaziuotume tuoj pat i Emiratus jam vos tik gryzus!!! Negaliu apsakyti koks jausmas mane tuo metu uzpludo...tiesiog lyg peiliu kas butu perveres... Susilaikiau...ir pasakiau kad sunus dar paso neturi kaip mes keliausim...o jis sako, nera problemu, susizinojo kad galima keliauti ji irasius i mano pasa...
Jauciausi tokia pasimetusi, nezinojau ka daryti...Anksciau padedavau vienai seimai su kuriais dar palaikydavau kontaktus...tiesiog jauciausi beviltiskoje situacijoje...paskambinau jiems ir paprasiau pagalbos kad leistu pas juos pabuti tol kol atvaziuos autobusas musu pasiimti (nors siaubingai nenorejau ju painioti i savo problemas).
Esu tokia dekinga siai seima nes ne kiekvienas zmogus veltusi i tokias problemas...jie man labai labai padejo...atvaziavo, padejo susideti daiktus ir prieme mane ir sunu ir dar nuveze i ambasada! Taigi laimingai gryzau namo... Esu be galo dekinga likimui ir zmonems padejusiems man sunkia akimirka...ir visada liksiu dekinga...ir ne akimirkai nesigailiu kad pasprukome is jo gniauztu...
Mano vyras manes nemuse, taciau tik del to kad as jam pati nesipriesinau...per visa laika ne karto nepasakiau jam blogo zodzio ir nieko apie tai ka suzinojau...taciau esu tikra kad jei buciau pasilikusi su juo butu pradejes ir mane musti... Tylejau nes tokia buvo mano ir sunaus laisves ir laimes kaina...

Pasakoju savo isorija vildamasi kad ir tu savyje surasi jegu...atsiskirti nuo savo vyro. Pagalvok apie savo dukryte ir apie save... Galbut jis siuo metu linksminasi Olandijoje su kitomis merginomis...nejau nesijaudini kad kokia diena jis gali tave...ir tavo dukryte uzkresti aids ar kokia kita liga...nejau nori kad tavo mergaite matytu tokius santykius ir galbut kuria diena jis pakels ranka netgi pries ja...o jei tave kada jis uzmus...buk gera, pagalvok apie savo dukra...Nesvarbu kad jis gime Olandijoje turi savo salyje dedziu, tetu ir galbut kokia diena jis nudangins ten tave ir mergaite...pagalvok apie savo dukra...
Man labai sunku dar iki siol nes tenka vel lipdyti savo gyvenima is gruvesiu...taciau man sunus padeda nepaluzti. Kabinuosi i savo ir sunaus ateiti visomis jegomis...
Stiprybes tau! Ir duok Dieve kad vel nepasikarotu dar viena skaudi istorija...
Atsakyti
Alsima, ziauru. neturiu zodziu. protingai padarei, saunuole. o neieskojo jis po to jusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 09 05, 14:02)
Alsima, ziauru. neturiu zodziu. protingai padarei, saunuole. o neieskojo jis po to jusu  g.gif

Ieskojo...mano geriausiai draugei netgi i Lietuva paskambino ir prase kad pasakytu man kad negali be musu gyventi. Daug ilgu ir pilnu meiles zodziu e-mail'u prirase. I ambasada skambino kelis kartus ir klause ar imanoma su gimimo liudijimu gryzti i Lietuva. Taciau jie tik pasake kad ne o apie gryzimo pazymejima nieko neaiskino. Jis galvojo kad as vis dar Olandijoje. Praejus porai savaiciu pati paskambinau, kad paliktu kitus zmones ramybeje, ir pasakiau kad mes Lietuvoj ir kad nenoriu jo matyti. Labai atsiprasinejo. Taciau pasakiau kad as jam niekada gyvenime neatleisiu uz visas nieksybes ir patycias...
Atsakyti
Alsima, neturiu žodžių... keliu kepurę prieš tavo ryžtą ir ištvermę 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos jums. Na mums dabar sekasi neblogai. Sunelis stiprus, auga kaip ant mieliu. biggrin.gif Tvarkausi dar dokumentus del alimentu ir viliuosi kad jis kokius keleta kartu nemokes...nes tik tada galesiu apriboti jam tevystes teises...
Atsakyti
alsima, prisijunk prie skype
koks tavo nick'as?
Atsakyti
Dziaugiuosi Braskute uz tave,kad dabar viena be jo,o as jau galvojau kad jis gryzo uztai nesirodai.Linkiu issivaduot ir but laimingai su savo mazyle.
Atsakyti
Dieve dieve, kaip jum sunku.. Na tikiuosi, kad viskas gerai baigsis.. Tiesa pasakius, yra daug moteru, kurias vyrai ir Lietuvoje musa, bet jos kencia. Tiesiog viskas priklauso nuo jusu..
Man tai labai idomu, o kaip skyrybos, pvz, jei buvot istekeje kur Olandijoj uz musulmono, o dabar grizot i Lietuva? Imanoma issiskirti nevykstant i uzsieni? Ar bent su buvusiu nesimatant?
Atsakyti
QUOTE(Fate @ 2007 09 05, 15:37)
Alsima, neturiu žodžių... keliu kepurę prieš tavo ryžtą ir ištvermę  4u.gif

4u.gif
Atsakyti