nezinau, berods kaip ir gerai jau viskas buvo, kaip ir pasa zadejo atsiust...o sianien susibarem internete, as jo paprasiau kad paskubetu su dokumentais, o jis vel kad uzsireke, na taip ir uzsibaige, jauciu isvis nebesius nieko...aij...sia savaite tik stresas...studijos namai,..susiradau tokia lietuve, netoli gyvena, tai ir bendraujam...siandien visa diena praverkiau,gali but kad reiks teisiniais keliais eit pries ji, nes geruoju nebeiseina...ir kaip baisu jei grys....

Braskute jei jis isvazeves ir nenumatyta kada sugris galbut galima i teisma ji paduot? Man buvo situacija kad moteriske sutrenke masina (gerai pakalus), prase kad policija nekviesciau...pasigailejau
Zadejo pataisyti bet ne...buvo liudininku tai padaviau ja i teisma o ji nepasirode. As automatiskai laimejau byla kadangi ji nepasirode teisme save apgint (nors cia JAV tokios taisykles). Tai manau kad jei paduotum ji i teisma del apribojimo jo tevystes teisiu ir jis nepasirodys, tai gal praras jis daug galimybiu pasiimti dukryte. Bet, kiek supratau tu dar neissiskyrus
, tai mazai jam gali ka apribot per teismus.
o pasitart su advokatais negali? visvien, klausi, ieskosi ir rasi. Laikykis

Cia Lietuvoje nuskambejo vienas lietuviu seimos konfliktas.jie gyvena Airijoje. IS ju ateme kudiki, del to, kad vyresnioji dukra pasiskunde, kad tevai(netgi ne tevai, o sugyventiniai) barasi ir apsistumde namuose prie jos. TEismas nurode tam vyrui issikelti ir kartu negyventi, tada jiems grazins vaikeli.
Norejau pasakyti, kad Anglijoje galbut yra tokie istatymai, kad jei tu irodysi, kad vyras tave musa, tai ir uzdraus jam prie taves listi ir t.t. , ir uzdraus kartu gyventi. TAip gal viskas issisprestu. MAnau tau butina teisininko konsultacija.Tokio,kuris ismano vietinius istatymus.
Norejau pasakyti, kad Anglijoje galbut yra tokie istatymai, kad jei tu irodysi, kad vyras tave musa, tai ir uzdraus jam prie taves listi ir t.t. , ir uzdraus kartu gyventi. TAip gal viskas issisprestu. MAnau tau butina teisininko konsultacija.Tokio,kuris ismano vietinius istatymus.
matai, su vietiniais ar lietuviais paprasciau.. su musulmonais yra ta beda, kad jis pasiims vaika, isvaziuos i savo sdali - ir ate.. ten istatymas vienas - vaikas priklauso vyrui, gali daugiau niekada vaiko nebepamatyti..
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 21, 18:59)

Norėčiau padėti tašką, bet bijau likti visai viena, nes draugų čia neturiu. O gal i Lietuvą gryžti? Bet ir ten viena būsiu..Kaip pakeisti gyvenimą savo? Kaip nuo jo pabėgti?
nereikia visko daryt drastiškai

QUOTE(Debesiena @ 2007 12 14, 12:07)
nereikia visko daryt drastiškai
jei tu jo nebemyli,tau jis neikiek nerūpi,tada jau vienas dalykas dėl ko reikia skirtis
bet ar tu tikrai jam nieko nebejauti?ar vaikelis nenorės likti su tėvu?ar tu tikrai poto kaipnors išlaikysi savo vaiką?
geriau atsisėskit kada ramiai ir pasikalbėkit
išsakyk jam viską ką galvoji,pasakyk kad tu nenori atsiversti į jokią musulmonę(ir prikišk kad tu jo juk neverti būti lietuviu)..paaiškink,kad tavęs negerbimas jo toli nenuveš ir t.t.
pamėginkit iš širdies pasišnekėt
juk taip geriau nei už akių sąmokslus pabėgimo daryti
tada manau jo pyktis tikrai būtų didelis jei taip nei iš šio nei iš to pabėgtum su vaiku
ir neužmiršk,kad visdėlto vaikas yra ir jo
nemanyk kad jis neturi jausmų.taip-tu nori pasilikti vaiką sau,bet jam irgi bus skaudu,nes vaiką,kaip suprantu,jis myli
taigi,manau jums reikėtų surasti kompromisą ir susitarti be pykčių
jei tik tai įmanoma,žinoma 

Tu tikriausiai neturi vaiku? Neisivaizduoji, ka reiskia motinai mintis, kad is jos vaika gali atimti?
Ir neteko su musulmonu gyventi? Jie tikrai skiriasi nuo lietuviu.. Ju kitas mentalitetas, paprociai, istatymai, poziuris i moteri.. Cia labai sudetinga..
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 06, 04:22)
Braskute jei jis isvazeves ir nenumatyta kada sugris galbut galima i teisma ji paduot? Man buvo situacija kad moteriske sutrenke masina (gerai pakalus), prase kad policija nekviesciau...pasigailejau
Zadejo pataisyti bet ne...buvo liudininku tai padaviau ja i teisma o ji nepasirode. As automatiskai laimejau byla kadangi ji nepasirode teisme save apgint (nors cia JAV tokios taisykles). Tai manau kad jei paduotum ji i teisma del apribojimo jo tevystes teisiu ir jis nepasirodys, tai gal praras jis daug galimybiu pasiimti dukryte. Bet, kiek supratau tu dar neissiskyrus
, tai mazai jam gali ka apribot per teismus.

Linkiu tau braskute-ciauskute kuo didziausios sekmes

QUOTE(gretux @ 2007 12 17, 20:13)

Linkiu tau braskute-ciauskute kuo didziausios sekmes

na mano dukrytes tevelis dar nepasirode, kol kas gyvenu viena, pykstames kartais kai kalbam telefonu...DEBESIENA klause ar nebejauciu jam nieko...aisku kad jauciu..aisku kad myliu..tik ta meile jau kazkokia nesveika paliko...prisirisimas gal..nzn...negerbiama esu, bet tik kartais, o jau kai pasitaiko tos laimingos akimirkos, ju uz nieka jug negali atiduot...nzn gal as kvaile paskutine.o kai skirsimes tai tikiu kad vaikas paliks man, nes irodymu daug turiu apie jo nezmoniskus veiksmus su manim..be to nemanau kad jis galetu ja pasirupinti taip kaip as...ne toks jis jau seimos zmogus..be to mazylei mano reikalinga labai atidi prieziura vien del jos ligos....nzn...verkiu kartais..sunku vieani, bet sunku ir su juo..nzn sake kai atvaziuos po nauju tada ir pakalbesim, nuspresim ka daryt su sitais santykiais...bet as jau zinau kokia bus pokalbio pabaiga..kad ir kaip sirdi skaudetu kad ir kaip nenoreciau palikt zmogaus su kuriuo turiu nuostabia mergyte..zinau kad ateities mums kartu nera..nors ir myliu..kvailute sakysit...zinau....
beje mano maziuke pradejo vaiksciot vakar...5zingsniukus zengia jau...mano angeliukas...

Braskute_ciauskute, kaip gi tau sekasi dabar? Kokios nuotaikos? Ar grizo jau tavo beda didzioji?

QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 12 18, 19:52)
na mano dukrytes tevelis dar nepasirode, kol kas gyvenu viena, pykstames kartais kai kalbam telefonu...DEBESIENA klause ar nebejauciu jam nieko...aisku kad jauciu..aisku kad myliu..tik ta meile jau kazkokia nesveika paliko...prisirisimas gal..nzn...negerbiama esu, bet tik kartais, o jau kai pasitaiko tos laimingos akimirkos, ju uz nieka jug negali atiduot...nzn gal as kvaile paskutine.o kai skirsimes tai tikiu kad vaikas paliks man, nes irodymu daug turiu apie jo nezmoniskus veiksmus su manim..be to nemanau kad jis galetu ja pasirupinti taip kaip as...ne toks jis jau seimos zmogus..be to mazylei mano reikalinga labai atidi prieziura vien del jos ligos....nzn...verkiu kartais..sunku vieani, bet sunku ir su juo..nzn sake kai atvaziuos po nauju tada ir pakalbesim, nuspresim ka daryt su sitais santykiais...bet as jau zinau kokia bus pokalbio pabaiga..kad ir kaip sirdi skaudetu kad ir kaip nenoreciau palikt zmogaus su kuriuo turiu nuostabia mergyte..zinau kad ateities mums kartu nera..nors ir myliu..kvailute sakysit...zinau....
beje mano maziuke pradejo vaiksciot vakar...5zingsniukus zengia jau...mano angeliukas...

Sveika, Braskute, leisk man išrėžti tau pamokslą, vos ne kaip motina dukrai. Iki kokio lygio tu savęs negerbi, jeigu sumuštai vyro, jį dar myli??? Kur tavo šventa savigarba ir MEILĖ SAU?
Išmintis teigia: vyre, būk atsargus, neleisk moteriai pravirkti, nes dievas skaičiuoja jos ašaras...dievas sukurė ją iš vyro šonkaulio, ne iš kojos , kad būtų pažeminta, ne iš galvos, kad nebūtų per daug išaukštinta...bet iš šono, kad būtų su vyru lygi su juo, iš šonkaulio, kuris po vyro ranka , kad vyras ją apgintų, iš širdies pusės, kad būtų mylima.
Ar nors vieną išminties sakinį atitinak tavo vyrelis? tavo pasakymai " aš jį myliu, noriu..." ko nori? gauti dar kartą į kailį, ar kad prie vaiko tave vanotų kaip skudurą? Ko tu nori? būti gerbiama ir mylima moteris ar auka? Kokį pavysdį rodai savo vaikui? Pačios kasate sau duobę.
Linkiu MEILĖS SAU, išdidumo ir dvasinės stiiprybės, čia juk gyvenimas, tik vienas duotas.
QUOTE(torpeda @ 2008 01 08, 23:33)
Išmintis teigia: vyre, būk atsargus, neleisk moteriai pravirkti, nes dievas skaičiuoja jos ašaras...dievas sukurė ją iš vyro šonkaulio, ne iš kojos , kad būtų pažeminta, ne iš galvos, kad nebūtų per daug išaukštinta...bet iš šono, kad būtų su vyru lygi su juo, iš šonkaulio, kuris po vyro ranka , kad vyras ją apgintų, iš širdies pusės, kad būtų mylima.
Sužavėta