Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu skirtis, bet bijau

QUOTE(Leja01 @ 2008 01 09, 12:08)
Baime tik smugdo,ji nieko gero neduos,reikia susiimti savyje ir padejus taska eiti pirmyn,kai apsispresi,kad taip dauigiau nenori gyventi,jokios kliutys ir baimes taves nesulaikys,sekmes

tai ne meile jam, tai priklausomybe nuo jo.
dar baime...
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2008 01 08, 22:33)
Sveika, Braskute, leisk man išrėžti tau pamokslą, vos ne kaip motina dukrai. Iki kokio lygio tu savęs negerbi, jeigu sumuštai vyro, jį dar myli??? Kur tavo šventa savigarba ir MEILĖ SAU?
Išmintis teigia: vyre, būk atsargus, neleisk moteriai pravirkti, nes dievas skaičiuoja jos ašaras...dievas sukurė ją iš vyro šonkaulio, ne iš kojos , kad būtų pažeminta, ne iš galvos, kad nebūtų per daug išaukštinta...bet iš šono, kad būtų su vyru lygi su juo, iš šonkaulio, kuris po vyro ranka , kad vyras ją apgintų, iš širdies  pusės, kad būtų mylima.
Ar nors vieną išminties sakinį atitinak tavo vyrelis?  tavo pasakymai " aš jį myliu, noriu..." ko nori? gauti dar kartą į kailį, ar kad prie vaiko tave vanotų kaip skudurą? Ko tu nori? būti gerbiama ir mylima moteris ar auka? Kokį pavysdį rodai savo vaikui? Pačios kasate sau duobę.
Linkiu MEILĖS SAU, išdidumo ir dvasinės stiiprybės, čia juk gyvenimas, tik vienas duotas.

drinks_cheers.gif labai teisingi zodziai,negi tu Braskute nenusipelnei pagarbos sau? Atmerk akeles jis ne vyras, o meslo kruva neverta taves ir tavo dukrytes. Ziurek tik i prieki nesigreziok atgal,negailek tu trumpu meiles akimirku,zinai kiek ju dar bus?! Rupinkis ir saugok save ir savo kleckuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 22, 16:11)
Visada svajojau kad ta ipatingoji diena bus pati nuostabiausia gyvenime..kad po to kai ant rankos turesiu ta maza ipatinga ziedeli jausiuosi maza princese tulpes ziedelyje,kad jausiuosi ipatinga kazkam kas ta ziedeli uzmaus…bet niekas nepasikeite…kaip zmogus gali taip skaudinti?..kaip zmogus gali buti toks savanaudis?..kodel turiu verkti?...kodel tai atsitiko man?..ir zinau kad tai dar nesibaige…o kada pasibaigs?..kodel negaliu but paprasciausiai laiminga?..kad tik truputi ilgiau uzsitestu tos dziaugsmo akimirkos…tik truputi…daug jug neprasau…o noreciau…nenoriu verkti daugiau,bet kaip kitaip islieti ta pykti susikaupusi manyje?..kodel negalim mes kartu dziaugtis kad turesim vaikeli?...jug tai taip paprasta..pamirsti tuos niekam nereikalingus gincus..tuos niekam nereikalingus argumentus..ir tiesiog pasinert i tai ka kiti zmones vadina gyvenimu?..nera jug tai taip sunku…pavargau…pavargau nuo nuolatinio pykcio..ir pikciausia kad nezinau kaip ji suvaldyti..nenoriu blogo,tiesiog pavargau nuo jo nuolatinio pykcio..ir zinau kad jam dabar nelabai rupi kad as verkiu,todel bandau tramdyti savo asaras..o taip noreciau kad prieitu..apkabintu..ir nutrauktu ta beprotiskai skaudzia tyla..
Naujieji Metai?...hmmm..nemanau kad jie man bus sekmingi..tuo labiau nesitikiu sutramdyti asaras kai mus 12……o norejau ateiti cia kad galeciau ji apkabinti kai jis bus darbe…kad galeciau padovanot sypsena niurioj aplinkoj…pabuciuot ir palinket geru metu..bet Dievas mums numates kitaip..visiskai kitaip nei mes tikimes..tai atpildas uz mano padarytas klaidas?..tai tada ar verta paklausti kiek ilgai man teks moketi uz jas?..nepakankamai prisikentejau?..ar maza asaru islieta per siuos metus?...kodel dabar, kai reikia dziaugtis uz tai ka iskentejom kartu, negalime dziaugtis ramiu seimos zidiniu?..jug viskas taip paprasta…argi gera jam tyleti sitaip nusisukus?..ar neskauda jam sirdeles jei as verkiu?...tai gal tai ne meile?tik serksnas kazkoks…tik atspindys veidrodyje to kas netikra…tai ar verta?..ar verta mums pradeti statyti savo gyvenimus greta?..ar verta aukoti viska vardan vienas kito?..ar verta po galais prisiekineti meile vienas kitam jei tai tik nevykes bandymas ipusti kibirksti vos rusenanciose zarijose…o taip noretusi kad viskas butu tobula..kad viskas butu grazu…kaip drugeliai pievoje…taip nerupestinga ir lengva…jug meile tokia ir turetu buti…kad galetum pasijusti laisvas to zmogaus gleby…na to kito zmogaus…to ipatingojo..nezinau…gal esu tiesiog issekusi nuo visko...
Liko valanda iki Naujuju..ir niekas nesikeicia…ir nepasikeis…zinau tai…
Šituos žodžius rašiau naujuju isvakarese.jis man pasipiršo diena pries naujuosius nes turėjo eit i naktinę pamaina darbe.tai as sutikau eiti kartu ir truputi pralinksminti, vis geriau negu vienam. o jis mane taip prikule kad nebežinojau ar danguj ar jau žemej esu. tuo metu buvau apie 6+men nescia.dar ir dabar asaros rieda kai skaitau...kaip žmogus toks gyvulys gali buti...?... verysad.gif

is tiesu labai labai liudna...laikykis del dukreles. Ne vyrai gyvenimo esme - vaikai esme. Vyrai tik priedas...gali buti malonus tas priedas, bet nebutinas.STIPRYBES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 01 15, 18:12)
is tiesu labai labai liudna...laikykis del dukreles. Ne vyrai gyvenimo esme - vaikai esme. Vyrai tik priedas...gali buti malonus tas priedas, bet nebutinas.STIPRYBES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laikykis, tavo kancioms ateis galas, nes jis tave uzmus viena diena.. Jegu issiskirti tu neturi, be to, dar myli.. Na aisku, vaikelis gali invalidu gimti, dar isciose sumustas.. Bet gal jis uzmus jus abu? Isvaduos is kanciu gyvenimisku....
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 01 15, 19:56)
Laikykis, tavo kancioms ateis galas, nes jis tave uzmus viena diena.. (...) Bet gal jis uzmus jus abu? Isvaduos is kanciu gyvenimisku....

Nu, čia kas per nesąmonės??????? blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
cia jau nevyras kuris drista musti ypac besilaukiancia moteri zinau viena atveji kai vyras nescia moteri musdavo ir dar i pilvuka tai tas vaiktuti gime nesveikas tokiu vyrus SAUDYT reikia o juolabiau ju nemylet,save ir savo vaikuti reikia labiau mylet gun_rifle.gif banned2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 01 16, 14:49)
Nu, čia kas per nesąmonės??????? blink.gif  blink.gif  doh.gif

skamba tikrai baisiai,bet gana tiketina,kad taip gali ir atsitikti.... unsure.gif

zinau viena moteri. buco nescia su savo antraja... vyras reikalavo eit ir pasidaryt aborta... moteris nesutiko. tai kad nebutu kitos iseities-gerokai susparde moteriske. ir taip dar taike,kad tiesiai i pilvuka...vyras sedo i kalejima (uz kitus darbelius) moteris pagimde fiziskai sveika lialiu... tik va jau nuo gimimo labai nerami, siandien panelei jau 11, bet vis dar 'supasi'(bet taip linguoja, kad atrodo lovyte sulus) naktimis ir ciulpia pirsta.. ir dar kazkokiu mokymosi sutrikimu turi...
Atsakyti
vyrai meslai, o jus aukso kalnai?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 01 19, 10:37)
vyrai meslai, o jus aukso kalnai?

As nesakau kad vyrai meslai,o butent temos autores diedas tikras meslas,na pats pagalvok kaip galima toki pavadinti kuris dauzo moteri,o dar nescia blink.gif ir niekur nesakiau kad mes aukso kalnai rolleyes.gif nes idealu nebuna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2008 01 19, 16:31)
As nesakau kad vyrai meslai,o butent temos autores diedas tikras meslas,na pats pagalvok kaip galima toki pavadinti kuris dauzo moteri,o dar nescia blink.gif ir niekur nesakiau kad mes aukso kalnai rolleyes.gif nes idealu nebuna tongue.gif

na taip, mes meslu kruvos, o jus tik sudukai.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 01 19, 14:47)
na taip, mes meslu kruvos, o jus tik sudukai.

Na gerai tebunie jus jei taip nori hah.gif
Atsakyti
friends.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti