Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu skirtis, bet bijau

QUOTE(given444 @ 2013 11 09, 17:33)
man irgi labai idomu kur vaika deda vienisos mamos, kurios turi dirbti, juk vaikas serga...negi visos nuomuojasi pas senus zmones.... ir seni zmones ziuri vaikuti...o jei tas senas zmogus pats vos paeina?
mistika. lenkiu galva pries tokius... gerai, kad pati turiu senelius dar...

As i darba veduosi, bet darbas labai nelabai kaip apmokamas....
Atsakyti
??? leidzia darban virsininkas atsivesti? nebent darbas tai turgus koks butu....
Atsakyti
Nu siaip tai biuleteni duoda poliklinikoj kai vaikas serga!
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 14, 10:14)
??? leidzia darban virsininkas atsivesti? nebent darbas tai turgus koks butu....

Na kam gi šitaip į vienus vartus? Aš taip pat esu nusivedus ir. ne kartą. O kodėl ne? Jei pvz viršininkas supratingas ir gerai sutariat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule77 @ 2013 10 31, 08:06)
Labai sunku kazka patarti,bet pries 10metu as lygiai taip pat gyvenau,tada susidejau kelis daiktus ir isejau su sunum i niekur,mes issinuomavom kambari su seimininke gyvenom elimentu vyras nemokėjo,bet mes isikapstem.Labai daug ką lemia zmogaus vidine stiprybė,ir ryztas kazka keisti arba ne.man neteko gailetis dėl to kad išėjau.Taciau kiekviena situacija yra labai asmeniška,labai svarbu vertinti savo jėgas,kad sunkiom akimirkom nepaluzti.Sekmes,

Mamule, o kaip dabar gyvenat ? uz kiek imanoma pragyventi mamai su vaiku? As ruosiuosi zengti ta pati zingsni, ir bandau realiai ivertinti galimybes.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 14, 11:14)

Visokiu darbu buna, as vesdavausi jei reikedavo, bet as virsininko neturejau. Beda tik ta, kad jiems kancia buti darbe :-D
Atsakyti
Sveikutes, senokai buvau uzsukusi cia...
Vis dar gyvenu su tuo paciu vyru, tiksliau gyvenam kiekvienas sau. Jis ir toliau grizta girtas, girdziu ir priekaistus, bet stengiuos jo neprovokuoti, nesipykti, nepriekaistauju. Atsidedu kiek tik galiu pinigu, bet taip kad nepastebetu - kazka ant akcijos perku ko reikia, rubus sau ir dukrai is devetu blush2.gif Pasikonsultavau su advokate, tai sake alimentu bent 400-500 Lt tikrai gausiu. Prisiregistravau Darbo birzoj, vyras to nezino. Gal net pavyks gauti nemokamus kursus nes neturiu specialybes.
Zodziu taupysiu toliau ir kai galesim su dukra is sutaupytu pinigu isgyventi kelis menesius ieskosiu butuko nuomai.
Atsakyti
Sveikos mamytes! smile.gif Esu ruse tai iskart atsiprasau uz klaidas. Mano situacyja panasi, nepasakosiu. Bet galvoju, o kodel mes nesivenijam? Kodel mes negalim dvese, ar tryse isnomuoti buta, 2ju, 3ju, kambariu, ziureti viena kitos vaika, pirkti maista, gaminti, budeti prie MUSU vaikeliu? Jai mes nesulaukiam pagalbos is vyru, gal mes padesim viena kitai? Jug jai mes galim isvengti konfliktu su tokiais vyrais, mes tikrai kuri laika, kol atsistosim ant koju, galesim sutarti viena su kita. 3ju kambariu buta su komunaliniais galima rasti uz 1500 lt, tiegu baisu, vaikus pamaitinsim, drabuziu tikrai rasim. Bet nieks musu neskriaus. As tikrai iseisiu kai vaika paims i darzeli, galeciau iseiti ir ansciau, bet nera kam palikti maziuka. Tikrai uzdirbciau 1500 lt, ir jai nesugebesiu viena islaikiti buta, iskosiu mamytes su vaikeliu, ir vaikams bus linksmiau ir mums lengviau, vienikimes, juk tik pirmas laikas sunkus, o paskui viskas susitvarkys. Vienikimes mamytes! smile.gif
Atsakyti
Nors mano situacija skiriasi tiek,kad mano vyras negeria, nesmurtauja,ir daugeliu aspektu yra geras,gyvenam pasiturinčiai ir mums nieko netrūksta, bet jaučiu kad jis manęs nemyli elgiasi bjauriai, beveik nėra lovos reikalų,dažni užgauliojimai dėl nieko.
vaiką myli,bet kaip kažkuri sake nėra nęt į lauka išėjęs su vaiku, mažai padeda buityje ir nesistengia gerinti mūsų santykių jei dėl kažko susipykstam ar panašiai kalta tik aš. Nebekreipiu dėmesio, nėra kad kentėčiau bet kartais pamastau kad gyvenu tik vieną karta ir nesu laiminga.
Gyvenam dabar mano močiutės bute(močiutė anglijoje),remontuojames namą,bet nebežinau ar aš pasitikiu šitu žmogum ir ar noriu keltis su juo gyvent? tuo labiau kad ten jo namas,betkada apsuks ant kulno ir velniop?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gausteja: 27 sausio 2014 - 15:48
QUOTE(Perfa @ 2014 01 15, 14:42)
Sveikutes, senokai buvau uzsukusi cia...
Vis dar gyvenu su tuo paciu vyru, tiksliau gyvenam kiekvienas sau. Jis ir toliau grizta girtas, girdziu ir priekaistus, bet stengiuos jo neprovokuoti, nesipykti, nepriekaistauju. Atsidedu kiek tik galiu pinigu, bet taip kad nepastebetu - kazka ant akcijos perku ko reikia, rubus sau ir dukrai is devetu blush2.gif Pasikonsultavau su advokate, tai sake alimentu bent 400-500 Lt tikrai gausiu. Prisiregistravau Darbo birzoj, vyras to nezino. Gal net pavyks gauti nemokamus kursus nes neturiu specialybes.
Zodziu taupysiu toliau ir kai galesim su dukra is sutaupytu pinigu isgyventi kelis menesius ieskosiu butuko nuomai.

Jeigu vyras vaikų daugiau neturi, tai ir iš oficialaus minimumo galite gauti 400-500 lt alimentų. Pati bent minimumą pradžiai uždirbsite, jau bus kažkas. Nuomotis galima kambarį pas kokią tetulę ar susivienyti su kokia mama (juk tokių neturinčių kur ir už ką eiti yra nemažai).

QUOTE(Gausteja @ 2014 01 27, 16:45)
Nors mano situacija skiriasi tiek,kad mano vyras negeria, nesmurtauja,ir daugeliu aspektu yra geras,gyvenam pasiturinčiai ir mums nieko netrūksta, bet jaučiu kad jis manęs nemyli elgiasi bjauriai, beveik nėra lovos reikalų,dažni užgauliojimai dėl nieko.
vaiką myli,bet kaip kažkuri sake nėra nęt į lauka išėjęs su vaiku, mažai padeda buityje ir nesistengia gerinti mūsų santykių jei dėl kažko susipykstam ar panašiai kalta tik aš. Nebekreipiu dėmesio, nėra kad kentėčiau bet kartais pamastau kad gyvenu tik vieną karta ir nesu laiminga.
Gyvenam dabar mano močiutės bute(močiutė anglijoje),remontuojames namą,bet nebežinau ar aš pasitikiu šitu žmogum ir ar noriu keltis su juo gyvent? tuo labiau kad ten jo namas,betkada apsuks ant kulno ir velniop?

Vyras užgaulioja, elgiasi bjauriai, jus dėl visko kaltina ir vistiek jis geras? Tai kuo tikriausias psichologinis smurtas.
Su vaiku visai nebūna, tai kaip ta jo meilė pasireiškia? Žodžiais?
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 04 09, 11:56)
Jeigu vyras vaikų daugiau neturi, tai ir iš oficialaus minimumo galite gauti 400-500 lt alimentų. Pati bent minimumą pradžiai uždirbsite, jau bus kažkas. Nuomotis galima kambarį pas kokią tetulę ar susivienyti su kokia mama (juk tokių neturinčių kur ir už ką eiti yra nemažai).
Vyras užgaulioja, elgiasi bjauriai, jus dėl visko kaltina ir vistiek jis geras? Tai kuo tikriausias psichologinis smurtas.
Su vaiku visai nebūna, tai kaip ta jo meilė pasireiškia? Žodžiais?

O varge, kaip pažįstama ... sad.gif tik nežinau, ka daryti...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 11 16, 21:10)
Visokiu darbu buna, as vesdavausi jei reikedavo, bet as virsininko neturejau. Beda tik ta, kad jiems kancia buti darbe :-D

Iš tikrųjų net nežinau, kaip būtų reikėję vaikus vestis į darbą - jie tokie nnuoramos pas mane..

QUOTE(kristinaite @ 2014 04 13, 22:17)
O varge, kaip pažįstama ... sad.gif tik nežinau, ka daryti...

šiaip tai kai pagalvoji, tai uz ka mums toks kryzius..Turbut nera nei vieno vyro, kuris taip kentėtų nuo savo žmonos. Ir as gyvenu tik del vaiku, bet ar tai gyvenimas.. verysad.gif
Atsakyti