QUOTE(Perfa @ 2014 01 15, 14:42)
Sveikutes, senokai buvau uzsukusi cia...
Vis dar gyvenu su tuo paciu vyru, tiksliau gyvenam kiekvienas sau. Jis ir toliau grizta girtas, girdziu ir priekaistus, bet stengiuos jo neprovokuoti, nesipykti, nepriekaistauju. Atsidedu kiek tik galiu pinigu, bet taip kad nepastebetu - kazka ant akcijos perku ko reikia, rubus sau ir dukrai is devetu

Pasikonsultavau su advokate, tai sake alimentu bent 400-500 Lt tikrai gausiu. Prisiregistravau Darbo birzoj, vyras to nezino. Gal net pavyks gauti nemokamus kursus nes neturiu specialybes.
Zodziu taupysiu toliau ir kai galesim su dukra is sutaupytu pinigu isgyventi kelis menesius ieskosiu butuko nuomai.
Jeigu vyras vaikų daugiau neturi, tai ir iš oficialaus minimumo galite gauti 400-500 lt alimentų. Pati bent minimumą pradžiai uždirbsite, jau bus kažkas. Nuomotis galima kambarį pas kokią tetulę ar susivienyti su kokia mama (juk tokių neturinčių kur ir už ką eiti yra nemažai).
QUOTE(Gausteja @ 2014 01 27, 16:45)
Nors mano situacija skiriasi tiek,kad mano vyras negeria, nesmurtauja,ir daugeliu aspektu yra geras,gyvenam pasiturinčiai ir mums nieko netrūksta, bet jaučiu kad jis manęs nemyli elgiasi bjauriai, beveik nėra lovos reikalų,dažni užgauliojimai dėl nieko.
vaiką myli,bet kaip kažkuri sake nėra nęt į lauka išėjęs su vaiku, mažai padeda buityje ir nesistengia gerinti mūsų santykių jei dėl kažko susipykstam ar panašiai kalta tik aš. Nebekreipiu dėmesio, nėra kad kentėčiau bet kartais pamastau kad gyvenu tik vieną karta ir nesu laiminga.
Gyvenam dabar mano močiutės bute(močiutė anglijoje),remontuojames namą,bet nebežinau ar aš pasitikiu šitu žmogum ir ar noriu keltis su juo gyvent? tuo labiau kad ten jo namas,betkada apsuks ant kulno ir velniop?
Vyras užgaulioja, elgiasi bjauriai, jus dėl visko kaltina ir vistiek jis geras? Tai kuo tikriausias psichologinis smurtas.
Su vaiku visai nebūna, tai kaip ta jo meilė pasireiškia? Žodžiais?