QUOTE(Bitulka @ 2008 06 09, 07:35)
Ai man tai tie nameliai visai patinka

Nostalgija man prasideda, kai prisimenu vaikystej kaip gyvendavom per vasara vos ne menesi laiko

ir bendra virtuve budavo, ir namelyje tik vanduo ir kai kurie indai, na dar saldytuvas stovejo ir gyvenom sau ir vargo nematem

o dabar ispuike visai, mat atskiros virtuves, duso, tualeto reikia....

na ka padarysi, toks jau tas gyvenimas - viskas tobule, dideja poreikiai....
o as pastebejau, kad prie kai kuriu siu poilsio nameliu dusas mokamas - 5 Lt. tai vel gi, kasdien eini su seima, tai vel pinigelis...
Gerai, kai tuos namelius renovavo, padaze ir t.t., be tyra dar daug tokiu, kur liko nuo tarybiniu laiku

Lovos spyruoklines circkiancios, durys klibancios, namuke jokio jaukumo...Zinoma, ne visi jie tokie, bet kai telefonu uzsakai, tai net nezinai, katra gausi....
Jau geriau poilsio namus, arba buta nuomotis...As jau 3 metai is eiles vaziavau i Sventaja, tai siek tiek apsidairius esu. O gyventi teko : Paulinoj p.n., (siek tiek islikes sovietiniu laiku dvelksmas, bet tvarkinga), Ievoje p.n. (patiko, kad kambariai erdvus, tvarkinga, nors irgi truksta naujumo), bet tiek Ievoj, tiek Paulinoj, WC ir dusai, tikrai sutvarkyti

; nuomavomes ir kotedzuose buta, tai ten labai faina, nes pats sau seimininkas,kaip namie jauties