Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(vyšnelė @ 2008 06 04, 22:23)
O mes pas Ingą girdėjom,kaip kaimynas viršuje ryte 6 val. darė sysiuką ir paskui nuleido vandenį lotuliukas.gif .

doh.gif tikrai,kad smagu,o jei kokia jauna pora už sienos, turbūt išvis užmigt kitiems nesiseks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 06 04, 16:32)
O jei ne paslaptis, kiek kainuoja viloj ingoj keturvietis su patogumais? mano tėvai nuomoja 2k. butą, dabar pagalvojau - ar ne per mažai nori pagal rinkos kainas  g.gif

Gal galima man i AZ issamesne informacija. Mes noretume liepos pab. arba rugrjucio pradz. Mums reikia visu patogumu. Esam 4 zmones, is ju vienas zmogutis 6metu, kitas jau 15. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 06 05, 14:07)
doh.gif tikrai,kad smagu,o jei kokia jauna pora už sienos, turbūt išvis užmigt kitiems nesiseks lotuliukas.gif

nu nežinau, gyvenom pirmam aukšte bet nei kaimynai ant galvos nedarė sysiuko, nei kaimynai už sienos netriunkšmavo mirksiukas.gif gal nuo kaimynų priklauso, o gal mums toks kambarys papuolė. ir šiaip manau nelabai kur yra kambarių (nebūtinai viloj ingoj) kad labai jau stotors sienos būtų. Jei norit tikrai kad kaimynų nesigirdėtų, imkit atsikrą namelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 05, 21:46)
nu nežinau, gyvenom pirmam aukšte bet nei kaimynai ant galvos nedarė sysiuko, nei kaimynai už sienos netriunkšmavo  mirksiukas.gif  gal nuo kaimynų priklauso, o gal mums toks kambarys papuolė. ir šiaip manau nelabai kur yra kambarių (nebūtinai viloj ingoj) kad labai jau stotors sienos būtų. Jei norit tikrai kad kaimynų nesigirdėtų, imkit atsikrą namelį smile.gif

O keliu vietu kambary gyvenot. Mums tai tik keturvietis pirmam auskte liko. Idomu koks jis ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2008 06 06, 09:33)
O keliu vietu kambary gyvenot. Mums tai tik keturvietis pirmam auskte liko. Idomu koks jis ten  g.gif

triviečiam su patogumais
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 05, 20:46)
ir šiaip manau nelabai kur yra kambarių (nebūtinai viloj ingoj) kad labai jau stotors sienos būtų.

Tas garso pralaidumas priklauso nuo to, iš ko tos sienos wink.gif Jei siena tarp kambarių - tik gipskartonis, dargi be garso izoliacijos, tai ir girdisi viskas. Jei perdangos tapr aukštų medinės, tai visai "smagu" biggrin.gif Jei siena - kaip statydavo senais laikais - iš tikro mūro, tada nesigirdi, nebent labai jau smarkiai būtų triukšmaujama smile.gif
Atsakyti
Buvom Šventojoj poilsio namuos IEVA. Pasiėmėm apartamentus. Na nieko blogo pasakyt negaliu ax.gif Malonus aptarnavimas, kambariai sutvarkyti, yra viskas ko reikia. Tik Šventoji pati man nelabai. Bet čia jau skonio reikalas blush2.gif
Atsakyti
šIAIS METAIS UŽSISAKĖM ŠVENTOJOJ NAMELĮ "ELEKTRONE", DAR TEN NIEKAD NEGYVENĘ, TAI PAŽIŪRĖSIM KAIP TEN MUMS SEKSIS g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2008 06 09, 07:28)
šIAIS METAIS UŽSISAKĖM ŠVENTOJOJ NAMELĮ "ELEKTRONE", DAR TEN NIEKAD NEGYVENĘ, TAI PAŽIŪRĖSIM KAIP TEN MUMS SEKSIS g.gif  rolleyes.gif

Ai man tai tie nameliai visai patinka ax.gif Nostalgija man prasideda, kai prisimenu vaikystej kaip gyvendavom per vasara vos ne menesi laiko wub.gif blush2.gif ir bendra virtuve budavo, ir namelyje tik vanduo ir kai kurie indai, na dar saldytuvas stovejo ir gyvenom sau ir vargo nematem schmoll.gif cool.gif o dabar ispuike visai, mat atskiros virtuves, duso, tualeto reikia.... blush2.gif na ka padarysi, toks jau tas gyvenimas - viskas tobule, dideja poreikiai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 09, 07:35)
Ai man tai tie nameliai visai patinka ax.gif  Nostalgija man prasideda, kai prisimenu vaikystej kaip gyvendavom per vasara vos ne menesi laiko wub.gif  blush2.gif  ir bendra virtuve budavo, ir namelyje tik vanduo ir kai kurie indai, na dar saldytuvas stovejo ir gyvenom sau ir vargo nematem schmoll.gif  cool.gif  o dabar ispuike visai, mat atskiros virtuves, duso, tualeto reikia.... blush2.gif  na ka padarysi, toks jau tas gyvenimas - viskas tobule, dideja poreikiai.... 4u.gif

o as pastebejau, kad prie kai kuriu siu poilsio nameliu dusas mokamas - 5 Lt. tai vel gi, kasdien eini su seima, tai vel pinigelis...

Gerai, kai tuos namelius renovavo, padaze ir t.t., be tyra dar daug tokiu, kur liko nuo tarybiniu laiku doh.gif Lovos spyruoklines circkiancios, durys klibancios, namuke jokio jaukumo...Zinoma, ne visi jie tokie, bet kai telefonu uzsakai, tai net nezinai, katra gausi....

Jau geriau poilsio namus, arba buta nuomotis...As jau 3 metai is eiles vaziavau i Sventaja, tai siek tiek apsidairius esu. O gyventi teko : Paulinoj p.n., (siek tiek islikes sovietiniu laiku dvelksmas, bet tvarkinga), Ievoje p.n. (patiko, kad kambariai erdvus, tvarkinga, nors irgi truksta naujumo), bet tiek Ievoj, tiek Paulinoj, WC ir dusai, tikrai sutvarkyti thumbup.gif ; nuomavomes ir kotedzuose buta, tai ten labai faina, nes pats sau seimininkas,kaip namie jauties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 09 birželio 2008 - 08:21
sveiki mes planuojam vaziuot per sventes i sventaja ir nezinom kur apsistot kur neskambinau visur uzimta jau doh.gif gal kas turit kokius kontaktinius tel kur gyvenot ir buvo nieko sutvarkiti nameliai
Atsakyti
QUOTE(Jazminė @ 2008 06 05, 16:05)
Gal galima man i AZ issamesne informacija.

Įmetu čia kelias foto, gal kam bus įdomu - jei ką, rašykite AŽ 4u.gif

user posted image

user posted image

Pirmas (paaukštintas) aukštas, atskiras įėjimas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 birželio 2008 - 12:12