Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

***** grazus tas flight butas ax.gif Tik gaila,kad nenori nuomot trumpiau kaip savaitei ir beda,kad kaunieciams nelabai rolleyes.gif Buciau uzsirezervavus senai ax.gif Ar gal,kad su mazu vaiku nenorejo...
Atsakyti
QUOTE(Valetka @ 2008 06 09, 14:48)
***** grazus tas flight butas  ax.gif Tik gaila,kad nenori nuomot trumpiau kaip savaitei ir beda,kad kaunieciams nelabai  rolleyes.gif Buciau uzsirezervavus senai  ax.gif Ar gal,kad su mazu vaiku nenorejo...

Ačiū 4u.gif
Su mažais vaikais nuomojama tikrai, netgi pirmenybė šeimoms su vaikais ar leliukais biggrin.gif O kas dėl Kauno, tai tai datai tieisiog nebūtų kaip perduoti raktų sad.gif

Butukas nuomojamas tik vienai šeimai vienu metu. Deja, dviems šeimoms tuo pačiu metu nenuomojamas, bet jei vis tik labai labai norėtumėt (kai žmonių daugiau, grūstis tikrai jaučiasi ir tada jau ne poiilsis, o vargas doh.gif ) , nuomojamas už didesnę kainą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 birželio 2008 - 14:14
Tai va man labai gaila,kad neisejo uzsiskyt sito buto.Butumem tryse pailseje kaip karaliai biggrin.gif Gal kitais metais iseis ax.gif O taip tai tikrai butas thumbup.gif ,mano svajoniu mirksiukas.gif
Ir be to labai mandagi flight mamyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetka: 09 birželio 2008 - 14:35
Šventoji dar apmirusi, teisingiau praktiškai mirusi, tik šį savaitgalį "gyva" buvo. Pasibaisėjau šiukšlėmis - ėjau paupiu prie namukų, upė nusekusi, tai šiukšlių blink.gif Baisu, kaip šitaip nesitvarko valdžia, gi šitiek pinigų iš poilsiautojų gauna miestelis. Kainos kosminės kavinėse ir parduotuvėse, o jau tvarka....... Važiuosiu vėliau dar truputį, tikiuos būsiu maloniau nustebinta, nes kolkas vaizdelis nekoks, uoj nekoks blink.gif Arba palis, upės vaga pakils ir šiukšlių nesimatys, ber tikrai buvau pakraupus, kaip ten tos antys ir gulbės gyvena g.gif
Atsakyti
Sveikos,
uzsisakaiu kambari INga Viloj, liepos menesio pirmai savaitei... Tikiuos viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 06 09, 15:30)
Sveikos,
uzsisakaiu kambari INga Viloj, liepos menesio pirmai savaitei... Tikiuos viskas gerai bus smile.gif

O kada uzsakinejote? Dabar ar seniau g.gif
Atsakyti
Dabar... saindien smile.gif
Atsakyti
Tai niekas nieko nepasakys apie keturvieti pirmam aukste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 06 09, 15:37)
Dabar... saindien smile.gif

Ogo blink.gif as geguzes pradzioje uzsisakinejau, tai jau nelabai ka galejo pasiulyti schmoll.gif ir musu firminis, nuolatinis kambarys buvo uzimtas beveik visai vasarai unsure.gif Na bet man ten patinka ir tikiu, kad kitame kambaryje tikrai nenusivilsim poilsiu, kaip ir tame, kuriame pries tai tris vasaras ilsejomes ax.gif blush2.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Julijasha @ 2008 06 09, 15:47)
Tai niekas nieko nepasakys apie keturvieti pirmam aukste  4u.gif

g.gif Kad zinociau kuriame korpuse, kuris numeriukas kambario ir ar su patogumais ar be, tada gal ka ir prisiminciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 10, 09:31)
Papildyta:
g.gif Kad zinociau kuriame korpuse, kuris numeriukas kambario ir ar su patogumais ar be, tada gal ka ir prisiminciau unsure.gif

Man nepasake numeriuko blink.gif Bet zinau kad su patogumais. Sake isejimas yra i mansarda. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2008 06 10, 09:31)
Man nepasake numeriuko  blink.gif  Bet zinau kad su patogumais. Sake isejimas yra i mansarda.  wub.gif

Mano manymu turetu buti geras, nors nebuvau viduje, bet kiek teko is lauko matyti, tai gan jaukus tie kambariai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 10, 11:35)
Mano manymu turetu buti geras, nors nebuvau viduje, bet kiek teko is lauko matyti, tai gan jaukus tie kambariai ax.gif

Tikiuosi 4u.gif Vaziuojam penktadieni. Tai po savaitgalio pati galesiu pokomentuot mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti