QUOTE(ebor @ 2009 06 19, 13:43)
Man nera pries ka zibeti , tuo labiau pries jus.Tuo isitikinau ne viena karta.Tai ne isskirtinumas tai mano supratimas ir mano patirtis.jai mano supratimas rodo kad tai ka parasete yra vejas , paremtas faktais , tai jusu akyse suzibejau ?
Sveikinu
Nesuprantu ka jus turite omeny rasydama disciplinas ir technimas kurios realetyvios , mano nuomones tai nekeicia.Tai laiko svaistimas.Nereikia paprastu istoriju ir is konteksto istrauktu techniku simistifikuoti ir pervesti i ranga " nevisiems suprantama" , megstate tai pervedineti ane ?
Daznai pastebima
Papildyta:
Jogas ir magas nera sinonimai

Nesuprantu ka jus turite omeny rasydama disciplinas ir technimas kurios realetyvios , mano nuomones tai nekeicia.Tai laiko svaistimas.Nereikia paprastu istoriju ir is konteksto istrauktu techniku simistifikuoti ir pervesti i ranga " nevisiems suprantama" , megstate tai pervedineti ane ?

Papildyta:

vaikiuk, yra

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 12:54)
Nera , Todel kad kriptingumas visai kitas.Sutrose sakoma , sidhi maiso keliui.Tuo tarpu magija tai vien Sidhi.Kripties kriptingumas visai skiresi.Beje tai ne linijinis kelias

QUOTE(be rėmų @ 2009 06 19, 13:47)
Miego praktikos tikrai yra pavojingos. Forčun "Sapnų valdove" aiškiai parašyta, kad nuo sąmoningo sapnavimo galima išprotėti, susirgti vėžiu ir pan., kas dažniausiai ir atsitinka. Kažkas nenori įkyrių įsibrovėlių, todėl ir stengiasi atsikratyti tokiais būdais 

dėl šito pasakysiu atvirai, kad tikrai nežinau ar tai kenksminga ar ne. bet ne vienas mano mokytojas bandė mane mokyti šios technikos, nieko neišeidavo dėl klaikaus vidinio pasipriešinimo, neturiu jokių argumentų, kodėl ne, bet imdavo pykint net skaitant teorines knygas, kažkas viduje rėkė NE tokioms praktikoms, tai aš jas vis atidėdavau geresniems laikams.
nors man tokie dalykai kartais vyksta savaime.
QUOTE(ebor @ 2009 06 19, 13:59)
Nera , Todel kad kriptingumas visai kitas.Sutrose sakoma , sidhi maiso keliui.Tuo tarpu magija tai vien Sidhi.Kripties kriptingumas visai skiresi.Beje tai ne linijinis kelias 

Liuks

tu eilinį kartą kalbi apie išorę. ir negaliu pakęsti visokių šustrų terminų naudojimo. kam tas sidhi???? juk galima pasakyti, kad ypatingi sugebėjimai ar pan. tačiau ypatingi sugebėjimai yra tik pasekmė, šalutinis reiškinys. magijos esmė visai kita.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 14:04)
magijos esmė visai kita.
Jogos esmė yra jungtis su Dievu, dievybe. Kokia tada magijos esmė? Valdžia, galia ar kas? Aš suprantu, kad magijos esmė- savanaudiškumas. Ar ne taip?
magijos esmė tokia pati, vidinių transformacijų keliu pasiekti aukščiausiąjį tašką, aukščiausiąją esmę. o jus magiją suvokiat buitiškai, todėl ir nesuprantat.
QUOTE(ebor @ 2009 06 19, 12:43)
Man nera pries ka zibeti , tuo labiau pries jus.Tuo isitikinau ne viena karta.Tai ne isskirtinumas tai mano supratimas ir mano patirtis.jai mano supratimas rodo kad tai ka parasete yra vejas , paremtas faktais , tai jusu akyse suzibejau ?
Sveikinu
Daznai pastebima
Papildyta:

Papildyta:

Ka gi prasom:
Nereikia cia dabar atstumtos,izeistos vyriskos ambicijos scenu.Juokinga,ypac ka apie tave zinau..
Nuosirdus tau patarimas:susikurk sau atskira saita,kuriame galesi reikstis kaip "isskirtinis" didis guru-teoretikas zibanciomis savo patirtimis..

Gali nesistengti atrasineti,nes tavo "kietos" fantasmagorijos man ne tik nuobodzios,bet tiesiog juokingai aviniskos..
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:04)
tu eilinį kartą kalbi apie išorę. ir negaliu pakęsti visokių šustrų terminų naudojimo. kam tas sidhi???? juk galima pasakyti, kad ypatingi sugebėjimai ar pan. tačiau ypatingi sugebėjimai yra tik pasekmė, šalutinis reiškinys. magijos esmė visai kita.
eilini karta nekalbu apie isore.Jai nori akademinio paaiskinimo negausi

joga tai ne vakarietiskas terminas , o ritu ir sidhi tai is tos operos kur joga.Jie "atskirai nevaksto" , nori issamiau suzinoti , Visa Gita apie tai , kas yra joga ir kuom ji skiresi.
magija ir joga tai skirtingos operos ir jos ant tiek skiresi , kad net liezuvis neapsivercia.Jaigu sugebesi prieiti integralei prie magijos , tada tai jau nebebus Magija , tai bus Integralus suvokimas , tai ka vienas is tiesos apibrezimo pazymi kaip " Koherentinis integralumas ".
mergaite ir prasom nemaisyti

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 14:09)
magijos esmė tokia pati, vidinių transformacijų keliu pasiekti aukščiausiąjį tašką, aukščiausiąją esmę. o jus magiją suvokiat buitiškai, todėl ir nesuprantat.
Ką veikti pasiekus tą tašką? Kaip pasikeičia žmogus, jį pasiekęs? Ar laisva valia žmogus pasiekia tą tašką? Ar galima pasitraukti iš pusiaukelės ir atsisakyti tolimesnių virsmų?
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 19, 13:11)
Ka gi prasom:
Nereikia cia dabar atstumtos,izeistos vyriskos ambicijos scenu.Juokinga,ypac ka apie tave zinau..
Nuosirdus tau patarimas:susikurk sau atskira saita,kuriame galesi reikstis kaip "isskirtinis" didis guru-teoretikas zibanciomis savo patirtimis..
Galbut atsiras net paaugliu pasekeju,kuriuos suzaves tavo sudetingos kalbos bei minciu stilius...Tarp mamu cia atrodai kiek juokingai savo "sunkiomis' perdetai intelektualiai "mandriom" teorijom...
Gali nesistengti atrasineti,nes tavo "kietos" fantasmagorijos man ne tik nuobodzios,bet tiesiog juokingai aviniskos..

man tuokia nuojauta ar as visgi teisus , kai nebelieka konkreciu faktu diskusijoje , lieka tik " ambicijos " "zibejimas " ir pan vejaliai ....

Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:09)
parasyk magijos sistema kuri savo tiksle turetu auksciausiaja esme.Ir budus ir technikas kaip prie to prieinama.Bent trumpai.Kad nepereitume prie buitiskumu.