Įkraunama...
Įkraunama...

Kastaneda, jo knygos, praktikavimas

QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 19, 13:30)
Rozmarinai,jis visvien nesupras.Tai sistemos zmogus ikalintas tam tikruose suvokimo remuose.Kas yra Magija ir Veiksmas,jam nezinomi ir nebus zinomi.

Vot paklausyk protingos moteriskes smile.gif)) kuri zino viska ir geriau net uz mane biggrin.gif

Tik paprastuose primitiviuose dalykose labai painiojas.Buna nieko tokio smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2009 06 19, 14:32)
Vot paklausyk protingos moteriskes smile.gif)) kuri zino viska ir geriau net uz mane biggrin.gif

Tik paprastuose primitiviuose dalykose labai painiojas.Buna nieko tokio smile.gif)

nu atsižvelgiant į tai, kad šioje konkrečioje srityje tikrai esi profanas, tai nieko keisto, kad kažkas išmano daugiau už tave.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:30)
TAIP!!!! aš savo darbe naudoju būtent tokią terminologiją, kokią gali suprasti žmogus, kuris kreipėsi pas mane. esu laikoma labai aukštos kvalifikacijos teisininke, ir sugebėjimas su žmogum kalbėti žmoniu kalba, o ne lotyniškai ar tarptautiniais terminais irgi labai prie to prisideda.

Atsakysiu paprastai , Procesams kurie vyksta ar kuriuos mes bandome issaukti nesvarbu kokia kalba kalbame , lotinu ar anglu.Svarbu visai kita : Analogija : Vizualizacija : Kuo procesas tikslesnis tuo tikslesne bus jo realizacija.Cia tikslumas , o ne bendriskumas.Taigi jaigu zmogus nesimokina tikslumo jis ir lieka plaukioti bendruose supratimose.
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:34)
nu atsižvelgiant į tai, kad šioje konkrečioje srityje tikrai esi profanas, tai nieko keisto, kad kažkas išmano daugiau už tave.

Kaip negrazu meluoti smile.gif

Pamirsai savo zodzius kad su praktika truputi atsilieki nei su teorija.Del mano profaniskumo paabejok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 14:17)

o ką veikti susijungus su dievu?  g.gif

Aš pirma paklausiau smile.gif
dar man paaiškink, ar žmonių prakeikimas yra taip pat magija?
Atsakyti
tai ne magija, tai gebėjimas.

o aš antra paklausiau. nes galvojau, kad suvoksi jog kalbu apie tą patį dalyką, tik mano žodyne dievo nėra.
Papildyta:
p.s. prašom nekaltint magijos, tik dėl to, kad aš turiu nedorų ketinimų ir pomėgių bigsmile.gif

ebor, apart aktyvaus ginčijimosi ir svaidimosi skambiais sakiniais, kurių aš nesuprantu, jokio kito išmanymo nesu pastebėjus.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:42)
tai ne magija, tai gebėjimas.

o aš antra paklausiau. nes galvojau, kad suvoksi jog kalbu apie tą patį dalyką, tik mano žodyne dievo nėra.
Papildyta:
p.s. prašom nekaltint magijos, tik dėl to, kad aš turiu nedorų ketinimų ir pomėgių bigsmile.gif

ebor, apart aktyvaus ginčijimosi ir svaidimosi skambiais sakiniais, kurių aš nesuprantu, jokio kito išmanymo nesu pastebėjus.

Tu nori kad as tau rasyciau veikencias technikas rolleyes.gif optimistai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ebor: 19 birželio 2009 - 12:44
Nieko nekaltinu, tik noriu aiškesnės situacijos.
Tai kas magijoj esmė, jei Dievo nėra? Man už šito žodžio slepiasi manipuliacijos aplinkiniu pasauliu be jo sutikimo. Viskas. Visos transformacijos, išrinkimai ir pan. man atsiremia į tai.
Ką veikti susijungus su Dievu? Kito kelio žmogui nėra, kad ir kaip spardytumėmės nepatenkinti. Iš kur atėjom, ten ir grįšim, bet tik tada, kai patiems atsibos visi žaidimai, panašūs į magiją, susireikšminimą, valdžią, kovą.
Atsakyti
pritrūkau žodžių sunkioje kovoje su neišmanymu.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 14:55)
pritrūkau žodžių sunkioje kovoje su neišmanymu.

console.gif
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2009 06 19, 13:32)

vis garsiau pasireiskia savivokos patologijos.... mirksiukas.gif

bet cia jau esi teisus-rigidiskuose primityviuose "iremintuose" protavimuose nebesigaudau.Ir tarp kitko,tuo didziuojuos,nors tai ir apsunkina bendravima su stacionariais zmonem,kurie daugumoje tesuvokia "knyginius apibrezimus"....
Bet cia papildomai pasikartosiu-tavo aplamdytai kampuoti atsakymai,bei puolimas ant zmoniu siekiant isreiksti savaji "blizgesi" man nuo pradziu neidomus ir daug sakantis apie tave...
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 19, 13:48)
Tai kas magijoj esmė, jei Dievo nėra? Man už šito žodžio slepiasi manipuliacijos aplinkiniu pasauliu be jo sutikimo. Viskas. Visos transformacijos, išrinkimai ir pan. man atsiremia į tai.
Ką veikti susijungus su Dievu? Kito kelio žmogui nėra, kad ir kaip spardytumėmės nepatenkinti. Iš kur atėjom, ten ir grįšim, bet tik tada, kai patiems atsibos visi žaidimai, panašūs į magiją, susireikšminimą, valdžią, kovą.

Yra Magijoje Dievas,yra.Bet Dievas – tai ne religija ir joks agregorius ar kazkas panasaus....(Tik nepradekit,kad as zinau kas Tai(dievas)-nuo siu apvaizdu variantu jau vimdo!...)Magija-tai proto ir dvasios(sirdies)vientisas harmoningas junginys turintis samoninga Valia ir Jega,pasireiskiantis Veiksmu(vidinis ketinimas)ir Pasyvumu(isorinis ketinimas).Magija-tai Auksciausioji Kuryba,tai-Proto ir Dvasios Laisve,kuri neturi nieko bendro su manipuliacijom,savanaudiskais tikslais,laisves istatymu pazeidimu,valdzia,kysimusi i kazka....Magija-tai pirmiausia paties saves sukurimas,o ne burtu lazdele pries kitu nosi.... Ar aiskiau?juk ne.
Bet pagal si tavaji apibrezima suprantu,kad tave domina vadinamoji "miescioniska magija".Tai cia parasyk eborui i a.z.Jis vargsas neturi su kuo bendrauti,iesko zmoniu pries kuriuos galetu pasireiksti,apzaveti,pasipuikuoti savo technikom,procesais,sistemom....
Tikroji Magija,tarp kitko,apseina be siu techniniu manipuliaciju... smile.gif

O Rozmarinas Dieva Zino geriau nei siaip gali pasirodyti ar kuris mano,kad yra arciau..
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 20, 22:56)

Yra Magijoje Dievas,yra.Bet Dievas – tai ne religija ir joks agregorius ar kazkas panasaus....(Tik nepradekit,kad as zinau kas Tai(dievas)-nuo siu apvaizdu variantu jau vimdo!...)Magija-tai proto ir dvasios(sirdies)vientisas  harmoningas junginys turintis samoninga Valia ir Jega,pasireiskiantis Veiksmu(vidinis ketinimas)ir Pasyvumu(isorinis ketinimas).Magija-tai Auksciausioji Kuryba,tai-Proto ir Dvasios Laisve,kuri neturi nieko bendro su manipuliacijom,savanaudiskais tikslais,laisves istatymu pazeidimu,valdzia,kysimusi i kazka....Magija-tai pirmiausia paties saves sukurimas,o ne burtu lazdele pries kitu nosi.... Ar aiskiau?juk ne.
Bet pagal si tavaji apibrezima suprantu,kad tave domina vadinamoji "miescioniska magija".Tai cia parasyk eborui i a.z.Jis vargsas neturi su kuo bendrauti,iesko zmoniu pries kuriuos galetu pasireiksti,apzaveti,pasipuikuoti savo technikom,procesais,sistemom....
Tikroji Magija,tarp kitko,apseina be siu techniniu manipuliaciju... smile.gif

O Rozmarinas Dieva Zino geriau nei siaip gali pasirodyti ar kuris mano,kad yra arciau..

Dėkui už paaiškinimą, Daugiažiede.
Magija-tai pirmiausia paties saves sukurimas, - čia tikrai kažkas naujo. Apskritai, pateikei visai kitokį paaiškinimą, iš visai kitokio taško, nei esu girdėjusi iki šiol. Nors aš niekada ir nesidomėjau stipriai nei magija, nei šamanizmu. Esu skaičiusi Kastanedos visas knygas, kol vienąsyk pajutaui, kad neeee..., ne tas kažko, ne tas, ko aš ieškau.
Žinoma, kažkas pasirenka kurti save tokiu būdu, kažkas kitaip. Tačiau neseniai aptikau, kad viskas tobula savo esmėj, viskas. Ir aplinkinis pasaulis, ir mes patys visai nepriklausomai nuo to, ar mes užsimam tuo kūrimu, ar ne. Viskas jau savaime yra tobula. Ir tiek magija, tiek joga- viskas iš to paties, ta pati žaidimo aikštelė, tik gal žaidėjai ne iš tos pačios komandos smile.gif

Dėl rozmarino galiu pasakyti tik tiek, kad tada, kai įsivėliau į ginčą su jumis, nežinojau ankstesnio jos niko doh.gif , tikrai nebūčiau tiek įsivėlusi. Už jos viešo dergimosi nemačiau žmogaus. Paskui jau po to perskaičiau temą apie gnostizmą.

O Dievą žinom tik tiek, kiek Jis pats mums pasirodo. Ir tokiais būdais, kokie mums yra priimtiniausi, čia aš nelyginu nei savęs su kitais, nei kitų tarpusavy.
Tarp kitko, neįmanoma Jo pažinti žmogišku protu daugiau, negu įmanoma. Daliai neįmanoma suprasti visumos, jaustis jos harmoninga dalim- taip, bet visiškai suprasti- ne. Kaip toj pasakoj, kad neįmanoma į duobutę pakrantėj supilti visą vandenyną.
Atsakyti
man labai patinka, kai mane viešai apkalbinėja, prašom tęsti.

dar turiu klausimų opozicijai. kurį iš ankstesnių nickų žinojai?
ar dabar matai žmogų? (jaučiu, kad už tokį pokštą, ptas pragaro valdovas ant manęs labai supyktų. kaip žinia mums demonams griežtai draudžiama rodytis žmogaus pavidalu. na bent jau manosios kategorijos).
ką tokio įžvelgei temoje apie gnosticizmą? kiek pamenu ten dergiausi labiau nei kitur.
Atsakyti