Įkraunama...
Įkraunama...

Kastaneda, jo knygos, praktikavimas

aš nebeatsakinėsiu, ebor, tau, nes tai beprasmiška. tau trūksta suvokimo.
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 19, 14:13)
Ką veikti pasiekus tą tašką? Kaip pasikeičia žmogus, jį pasiekęs? Ar laisva valia žmogus pasiekia tą tašką? Ar galima pasitraukti iš pusiaukelės ir atsisakyti tolimesnių virsmų?

o ką veikti susijungus su dievu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:16)
aš nebeatsakinėsiu, ebor, tau, nes tai beprasmiška. tau trūksta suvokimo.

Tai nepervedinek i benriskuma.parasyk konkrecias tradicijas , as puikiai zinau tradicijas ir kaip ju autoriai kur nuejo.Pakolkas NEI VIENOS magines tradicijos autorius Nebuvo pasiekes Jokios esmes.VISI uzsiverte nuo ligu arba nuo nelaimingu atsitikimu.

O tai yra rodiklis !!! Darbai mieloji drauge wink.gif O dar svarbiau galutinis rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ebor: 19 birželio 2009 - 12:19
QUOTE(ebor @ 2009 06 19, 14:15)
man tuokia nuojauta ar as visgi teisus , kai nebelieka konkreciu faktu diskusijoje , lieka tik " ambicijos " "zibejimas " ir pan vejaliai ....  doh.gif
Papildyta:
parasyk magijos sistema kuri savo tiksle turetu auksciausiaja esme.Ir budus ir technikas kaip prie to prieinama.Bent trumpai.Kad nepereitume prie buitiskumu.

ebor, siūlau šia tema plačiau padiskutuot su Vitaliu, jis kur kas profesionaliau tau išaiškins.
Papildyta:
ebor, matai tie, kur kažką pasiekė, taip ir liko nežinomi masėms, jiems to nereikėjo. tie kur išpopuliarino save, tai toks jų ir tikslas tebuvo išpopuliarėt, prie ko čia magija?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:18)
ebor, siūlau šia tema plačiau padiskutuot su Vitaliu, jis kur kas profesionaliau tau išaiškins.

Galiu tave nuliudinti , kad pakolkas jo isaiskinimai atsiremdavo i faktus kuriu jis niekaip negalejo paiskinti.Todel mes nebesiaiskiname su juo smile.gif

Tikslas kaip ir mokymas turi tureti begale rezultatyviu poetapiniu zingsniu kaip rezutatas jog einama teisingu keliu.Tai integrali sistema, ir jaigu vienoje is ju rodomas visiskai priesingas saltinis , tia iskarto aisku kad tai neisipaiso i jokius objektyvaus judejimo remus.
Atsakyti
aš esu gan kvailas žmogus ir nesuprantu kai man parašoma įmantriais žodžiais ir sakiniais. prašom kalbėt taip, kad ir aš suprasčiau, nes išmintingas žmogus turi tai sugebėt.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:20)
Papildyta:
ebor, matai tie, kur kažką pasiekė, taip ir liko nežinomi masėms, jiems to nereikėjo. tie kur išpopuliarino save, tai toks jų ir tikslas tebuvo išpopuliarėt, prie ko čia magija?

Nevisai , todel kad jaigu asmuo kaska pasieke jis naudojosi sistema kurios pats atrasti NEGALEJO.Tai fundamentalus istatymas sioje planetoje. Apie tai kalba beveik visi saltiniai.Ir jaigu jis isejo niekam to nepasakojes tai galimybe pakartoti jo kelia yra lygi , nesumeluosiu pasakius 0.1 pakelus 100 laipsniu wink.gif
Atsakyti
kodėl gi? papasakoja, niekam tas ne paslaptis, tik knygos ta tema neleidžiamos.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:23)
aš esu gan kvailas žmogus ir nesuprantu kai man parašoma įmantriais žodžiais ir sakiniais. prašom kalbėt taip, kad ir aš suprasčiau, nes išmintingas žmogus turi tai sugebėt.

Erudicija kiekvieno asmens asmeninis reikalas smile.gif
Atsakyti
žinoma, bet genialu tai kas paprastai, o sudėtingas kalbėjimas su erudicija neturi nieko bendro.
Papildyta:
be to, protingasis ebor, sakyk, ką daryt pvz man, kai as gimiau jau magijos pasaulyje, mokedama aibe ivairiu dalyku, kuriuos besimokant zmogenams stogas pavaziuoja. ar tureciau save vertint kaip apsigimima ir praktikuot joga, kad susijungciau su dievu?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:26)
žinoma, bet genialu tai kas paprastai, o sudėtingas kalbėjimas su erudicija neturi nieko bendro.

Jus savo darbe vartojate vaiku darzelio terminologija ? o tai kai kur sunkiau ir tiksliau tu procesu.Todel cia ne paprastumas pirmoje vietoje o tikslumas.
Atsakyti
Rozmarinai,jis visvien nesupras.Tai sistemos zmogus ikalintas tam tikruose suvokimo remuose.Kas yra Magija ir Veiksmas,jam nezinomi ir nebus zinomi.
Atsakyti
TAIP!!!! aš savo darbe naudoju būtent tokią terminologiją, kokią gali suprasti žmogus, kuris kreipėsi pas mane. esu laikoma labai aukštos kvalifikacijos teisininke, ir sugebėjimas su žmogum kalbėti žmoniu kalba, o ne lotyniškai ar tarptautiniais terminais irgi labai prie to prisideda.
Atsakyti