QUOTE(Rima* @ 2007 07 24, 19:17)
Ačiū ir Tau už kalbos pamokėles.
Tu uždavei klausimą, aš atsakiau tai, ką tuo metu norėjau atsakyti.
Pokalbis paprastai nesusideda iš kelių sakinių TAIP ar NE. Na bet jei aš tau kaip pašnekovė nepriimtina...
Sorry... Iš diskusijos pasitraukiu. Čia tavo užvesta tema.
P.s. man labai nepatinka supermama.lt svetainės "varikliukas", nes jis neleidžia pataisyti savo žinutėse klaidų, net jei ta žinutė paskutinė diskusijoje, nerodydamas kad daryti pataisymai. Todėl kartais net pamačiusi, kad liko klaida, ją palieku ramybėje...
Rima*, viskas tvarkoj, nepabėk... Turi teisę dalyvaut visose diskusijose, nepaisant to, kas jas pradėjo. Gal ir aš pasikarščiavau... Tiesiog gal man taip pasirodė, kad kiek pašaipiai į tai pažiūrėjai ir atrašei... Bet dėkui, kad apskritai parašei...
O dėl tų klaidų, tiesą pasakius, studijuoju lietuvių kalbą, bet neteikiu didelės reikšmės taisyklingam rašymui. Forume, man svarbiausia pasakyti mintį, lygiai t. p. ir prie kitų dėl to nesikabinėju, nebent, labai iškreipia kalbą... Manau, gyvenime, yra daug kitų situacijų, kur apie tai galima galvoti, o čia galima ir atsipalaiduoti...
Beje, man kelis kartus pavyko pataisyti savo žinutę... Nors aš čia apskritai žalia...
Papildyta:
QUOTE(Tefnut @ 2007 07 24, 13:32)
yra toks forumas
gyvas sapnas
kaip suprantu ten praktikuojantys ir pradedantys renkasi ir diskutuoja. gal pagelbės
Dėkui už naudingą info, tikrai bandysiu pažiūrėti, gal daugiau sužinosiu