Įkraunama...
Įkraunama...

Kastaneda, jo knygos, praktikavimas

QUOTE(<Intraverte> @ 2007 07 23, 20:21)
Tai dabar ir nežinau, ar verta skaityti, ar ne... Tad noriu daugiau sužinoti...

Verta skaityti vien tam, kad turėtum savo nuomonę apie jo knygas mirksiukas.gif Vieniems "Mažasis princas" ar "Alchemikas" labai prasmingos knygos, kitiems - paistalų kratinys.

Aš skaičiau. Yra gerų minčių, bet apskritai tai neužkabino. Tikriausiai dėl to, kad nėra jo knygos man artimos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 07 24, 10:18)
Taip, skaičiau. smile.gif
O apie prasmę... Būtų galima daug diskutuoti.

Apie tą gyvenimo prasmę galima atskira temą skelbt biggrin.gif
O bandei praktikuoti? Gal gali plačiau papasakot, jei nesunku?

Beje, kiek žinau, ten daug tų dalių, ir ar jos visos yra lietuvių kalba? Ir kur galima įsigyt?
Beje, gal kas žino ką apie astralines keliones, gal patirties kas turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Intraverte>: 24 liepos 2007 - 10:52
yra toks forumas gyvas sapnas
kaip suprantu ten praktikuojantys ir pradedantys renkasi ir diskutuoja. gal pagelbės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 07 24, 12:49)
O bandei praktikuoti? Gal gali plačiau papasakot, jei nesunku?

Beje, gal kas žino ką apie astralines keliones, gal patirties kas turi?

Nebandžiau. Astralinės kelionės ir mane labai domina. blush2.gif Būtų įdomu pabandyti. smile.gif Ieškau bendraminčių. 4u.gif

QUOTE(Tefnut @ 2007 07 24, 13:32)
kaip suprantu ten praktikuojantys ir pradedantys renkasi ir diskutuoja. gal pagelbės  mirksiukas.gif

Neatsidaro. verysad.gif
Atsakyti
Ir kuo tos astralinės kelionės gali dominti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 07 24, 13:48)
Neatsidaro. verysad.gif

tada bandyk eit
http://gyvas.sapnas.net/
kairėj yra "diskusijos", o ten forumas "Astralinė projekcija ir sąmoningas sapnavimas".
Atsakyti
Ačiū ir Tau už kalbos pamokėles.
unsure.gif
Tu uždavei klausimą, aš atsakiau tai, ką tuo metu norėjau atsakyti.

Pokalbis paprastai nesusideda iš kelių sakinių TAIP ar NE. Na bet jei aš tau kaip pašnekovė nepriimtina...

Sorry... Iš diskusijos pasitraukiu. Čia tavo užvesta tema.

P.s. man labai nepatinka supermama.lt svetainės "varikliukas", nes jis neleidžia pataisyti savo žinutėse klaidų, net jei ta žinutė paskutinė diskusijoje, nerodydamas kad daryti pataisymai. Todėl kartais net pamačiusi, kad liko klaida, ją palieku ramybėje... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2007 07 24, 17:24)
tada bandyk eit
http://gyvas.sapnas.net/
kairėj yra "diskusijos", o ten forumas "Astralinė projekcija ir sąmoningas sapnavimas".

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 07 24, 19:17)
Ačiū ir Tau už kalbos pamokėles.
  unsure.gif
Tu uždavei klausimą, aš atsakiau tai, ką tuo metu norėjau atsakyti.
Pokalbis paprastai nesusideda iš kelių sakinių TAIP ar NE. Na bet jei aš tau kaip pašnekovė nepriimtina...

Sorry... Iš diskusijos pasitraukiu. Čia tavo užvesta tema.

P.s. man labai nepatinka supermama.lt svetainės "varikliukas", nes jis neleidžia pataisyti savo žinutėse klaidų, net jei ta žinutė paskutinė diskusijoje, nerodydamas kad daryti pataisymai. Todėl kartais net pamačiusi, kad liko klaida, ją palieku ramybėje... user posted image

Rima*, viskas tvarkoj, nepabėk... Turi teisę dalyvaut visose diskusijose, nepaisant to, kas jas pradėjo. Gal ir aš pasikarščiavau... Tiesiog gal man taip pasirodė, kad kiek pašaipiai į tai pažiūrėjai ir atrašei... Bet dėkui, kad apskritai parašei...
O dėl tų klaidų, tiesą pasakius, studijuoju lietuvių kalbą, bet neteikiu didelės reikšmės taisyklingam rašymui. Forume, man svarbiausia pasakyti mintį, lygiai t. p. ir prie kitų dėl to nesikabinėju, nebent, labai iškreipia kalbą... Manau, gyvenime, yra daug kitų situacijų, kur apie tai galima galvoti, o čia galima ir atsipalaiduoti...
Beje, man kelis kartus pavyko pataisyti savo žinutę... Nors aš čia apskritai žalia...
Papildyta:
QUOTE(Tefnut @ 2007 07 24, 13:32)
kaip suprantu ten praktikuojantys ir pradedantys renkasi ir diskutuoja. gal pagelbės  mirksiukas.gif

Dėkui už naudingą info, tikrai bandysiu pažiūrėti, gal daugiau sužinosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Intraverte>: 27 liepos 2007 - 18:15
galit apmetyt pomidorais, skaiciau kastaneda, narkomanu paistalai unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
Sakaiciau ir as, bet jau senokai. Gal pries kokius 8 metus. Noreciau gal ir dar karteli paskaityti, bet bijau, kad dabar taip nepadarytu ispudzio kaip anakart. Tada labai patiko, bet dabar kazkodel irgi sukirbejo mintis, kad apsinarkasinus dar ne to prirasyt galima... rolleyes.gif

Paskaityk, turesi savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.shaman.lt/
Atsakyti