Įkraunama...
Įkraunama...

Kastaneda, jo knygos, praktikavimas

QUOTE(Gytarė @ 2007 08 02, 07:58)
"Человек - животное стадное", - pasakė vienas protingas žmogus. Man labai tinka. Nemėgstu vienatvės.

Ne apie vienatve as. Retas kuris gali (apie megstu manau ir sneket neverta) pabuti vienas. As apie apsisprendima. Patarimas is salies - gerai, kompanija galvojanti panasiai irgi, bet zingsniuojam kiekvienas savo keliu vaizdziai snekant, ir galva turim atskira smile.gif

Atsakyti
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 03, 21:16)
Na, jei Jūs, Jurgulė ir Vaižgantė, esat maksimalistės, idealistės, tobulybės siekėjos ir t. t., tada - taip, žmonės nesusitvarko smile.gif Bet mano mąstymas ne toks radikalus  smile.gif

O gal tu tiesiog gabalu jaunesnė ir į viską dar žiūri pro rožinius akinius?
Atsakyti
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 03, 22:16)
Na, jei Jūs, Jurgulė ir Vaižgantė, esat maksimalistės, idealistės, tobulybės siekėjos ir t. t., tada - taip, žmonės nesusitvarko smile.gif Bet mano mąstymas ne toks radikalus  smile.gif

su laiku mąstymas visiems keičiasi arba į gerą pusę arba į blogą. smile.gif
Minimalizmas gyvenimo praktikoje ne visada pasiteisina. O tobulybės nesiekiantis žmogus taip nieko ir nepasiekia.
Atsakyti
O "praktikuoti" na pabandyt kazka panasaus kas aprasoma kastanedos knygose teko kam nors?
Atsakyti
Kažkuo panašaus užsiimu, bet negaliu pasakoti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 04, 21:42)
Kažkuo panašaus užsiimu, bet negaliu pasakoti...

As irgi nepasakociau mirksiukas.gif Aciu uz ats.
Dabar zinau kam i az parasyt prie reikalo mirksiukas.gif ar galima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kitonera @ 2007 08 04, 22:13)
As irgi nepasakociau  mirksiukas.gif  Aciu uz ats.
Dabar zinau kam i az parasyt prie reikalo mirksiukas.gif  ar galima? biggrin.gif

Nea... schmoll.gif
Atsakyti
Ne tai ne.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 04, 01:37)
O gal tu tiesiog gabalu jaunesnė ir į viską dar žiūri pro rožinius akinius?

Pro rožinius akinius kažin, ar kada apskritai žiūrėjau... g.gif
Beje, šiuolaikinis jaunimas kaip tik pasidarė (pasidaro) pragmatiškesnis, tad kažin, ar daug ten jų pro akinius rožinius žiūri...
Tiesiog stebina žmonės, kurie savo vardu už visą pasaulį šneka. Tai Tavo pozicija, gal Jurgulės, bet tik tiek...
Papildyta:
QUOTE(Jurgulė @ 2007 08 04, 15:30)
su laiku mąstymas visiems keičiasi arba į gerą pusę arba į blogą. smile.gif
Minimalizmas gyvenimo praktikoje ne visada pasiteisina. O tobulybės nesiekiantis žmogus taip nieko ir nepasiekia.

Na, aišku, paprasčiausia gintis stereotipinėm frazėm, kad: "...ten su laiku, kažkas būna (ar nebūna) kitaip...", negu priimti kitokią žmogaus nuomonę...
Beje, nebūtina pulti į kraštutinumus su tuo minimalizmu smile.gif ir daryti išvadu, kad nesiekiu tobulybės... Tiesiog daug ko taip nesureikšminu. Priimu, tiek sėkmę, tiek nesėkmę, ir priimu, ne kaip "blogai" ar "gerai", o kaip - "tiesiog taip yra", nes ir iš "blogų" dalykų gauname daug "gerų"... Bet čia ilgai tektu aiškinti, kaip aš suvokiu pasaulį, save ir tai, kas vyksta... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Intraverte>: 07 rugpjūčio 2007 - 17:58
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 07, 17:51)
iesiog daug ko taip nesureikšminu. Priimu, tiek sėkmę, tiek nesėkmę, ir priimu, ne kaip "blogai" ar "gerai", o kaip - "tiesiog taip yra", nes ir iš "blogų" dalykų gauname daug "gerų"... Bet čia ilgai tektu aiškinti, kaip aš suvokiu pasaulį, save ir tai, kas vyksta...  smile.gif

...ir tie suvokimai dar keisis daugybę kartų...
Atsakyti
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 07, 18:51)
Pro rožinius akinius kažin, ar kada apskritai žiūrėjau...  g.gif
Beje, šiuolaikinis jaunimas kaip tik pasidarė (pasidaro) pragmatiškesnis, tad kažin, ar daug ten jų pro akinius rožinius žiūri...
Tiesiog stebina žmonės, kurie savo vardu už visą pasaulį šneka. Tai Tavo pozicija, gal Jurgulės, bet tik tiek...
Papildyta:

Na, aišku, paprasčiausia gintis stereotipinėm frazėm, kad: "...ten su laiku, kažkas būna (ar nebūna) kitaip...", negu priimti kitokią žmogaus nuomonę...
Beje, nebūtina pulti į kraštutinumus su tuo minimalizmu  smile.gif ir daryti išvadu, kad nesiekiu tobulybės... Tiesiog daug ko taip nesureikšminu. Priimu, tiek sėkmę, tiek nesėkmę, ir priimu, ne kaip "blogai" ar "gerai", o kaip - "tiesiog taip yra", nes ir iš "blogų" dalykų gauname daug "gerų"... Bet čia ilgai tektu aiškinti, kaip aš suvokiu pasaulį, save ir tai, kas vyksta...  smile.gif

smile.gif Labai malonu skaityti Tavo mintis, jos yra gražios ir protingos, kaip ir Tu pati.
Būtent būtent.... negerai, kai žmogus nemoka priimti kitokios nuomonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgulė: 07 rugpjūčio 2007 - 23:25
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 07, 21:18)
...ir tie suvokimai dar keisis daugybę kartų...

Kažin, bent jau norisi tikėtis, kad stiprės, tvirtės ir augs mano pasaulėžiūra, suvokimas ir t. t., ir ta pačia kryptim kaip ir dabar, bet aišku, gal Tau geriau žinot biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgulė @ 2007 08 08, 01:21)
smile.gif Labai malonu skaityti Tavo mintis, jos yra gražios ir protingos, kaip ir Tu pati.
      Būtent būtent.... negerai, kai žmogus nemoka priimti kitokios nuomonės.

...dėkui...
Atsakyti