Įkraunama...
Įkraunama...

PUPA kosmetika

naudoju PUPA milk putas makiazui valyti smile.gif tiesa sakant nelabai patinka, sausina oda + dozatorius nelb veikia g.gif
Atsakyti
o jus kuri nors pirkot uz 75 lt pupa gaminiu is kosmados ir gavot ta raudona rankine? man tai jinai visai grazi, o ir uz 75 litus nusiperkant produktu visai apsimoka, ypac gera proga toms, kurios reguliariai naudoja kuriuos nors pupa gaminius, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 03 22, 21:49)
naudoju PUPA milk putas makiazui valyti smile.gif tiesa sakant nelabai patinka, sausina oda + dozatorius nelb veikia  g.gif

Kazkada taip teko akiu makiazo valikli pabandyti. Ir, o Siaube, vos akių neišgraužė doh.gif

Šiaip Pupa - tikrai nieko gero schmoll.gif Bent jau man cool.gif
Atsakyti
nu gal labai jautrios tavo akys?
Atsakyti
thumbup.gif Seseliai labai blizga, super, tik, kad tepant labai jau byra, o seip ir tusai neblogi ir kitos priemones. biggrin.gif
Atsakyti
divas lashes tankinantis tusas tikrai neblogas
Atsakyti
O gal kuri išbandė plunksnelę?
Atsakyti
Turejau viena vieninteli blizgi sios firmos - skonis gal kiek ikyriai salstelejes buvo, bet pats blizgis skalsus, spalvyte grazi, gerai laikesi. Visai noretusi pabandyt dar kazka, bet pas mus nera Pupa produkcijos, tai apsieinu...
Atsakyti
Nusipirkau jau antrą PUPA Multiplay akių pieštuką trigubo naudojimo su kempinėle ant kito galo-man labai puikus,atstoja ir pieštuką,ir eyeliner'į,ir pašešėliuoti galima.Be to,atsparus vandeniui,bet labai švelnus ir minkštas.
Atsakyti
Keliskart pirkau Pupos blakstienu tusa, jie visi buvo puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 08 13, 16:18)
Keliskart pirkau Pupos blakstienu tusa, jie visi buvo puikus  4u.gif

O kaip tusas vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 08 13, 16:31)
O kaip tusas vadinasi?

Vienas man rodos Diva's lashes o kito nepamenu, nes pries kelis metus pirkau. kam patinka leles akys - rekomenduoju. Siaip kosmadoj pirkau, buvo meginys, galima buvo pasiziureti ar geras 4u.gif
Atsakyti