Įkraunama...
Įkraunama...

PUPA kosmetika

QUOTE(Elegant @ 2009 09 10, 22:31)
Gal kas esat naudoję šią pudrą? Labai labai domina atsiliepimai, nes visam internete nerandu.

http://www.pupa.it/E...o...&IDLinea=75

as naudojau ja , net 2 buteliukus smile.gif patiko tuo, kad ji tokia lengvute, nesijaucia ant veiduko, truputi pamaskuoja. Mano veido oda misri, tai po keliu valandu islysdavo blizgejimas, bet susitvarkydavau su kompaktine biggrin.gif dabar pamirsau koki tiksliai atspalvi turejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 11, 22:04)
as naudojau ja , net 2 buteliukus  smile.gif patiko tuo, kad ji tokia lengvute, nesijaucia ant veiduko, truputi pamaskuoja. Mano veido oda misri, tai po keliu valandu islysdavo blizgejimas, bet susitvarkydavau su kompaktine  biggrin.gif dabar pamirsau koki tiksliai atspalvi turejau g.gif

šitą pati jau turiu, naudojau žiemą, gal kokius 2mėn, tikrai nėra lengvutė, neveltui High coverage parašyta ant pakuotės, maskavimas jos didelis ir pati pudra tokia riebi, aliejinė, dar tai būtų nieko, bet šviesiausia spalva turi oranžinumo (kai naudojau, ant viršaus tepdavau šviesią kompaktinę pudrą, kad pašviesintu spalvą), man ji netinka, todėl stovi nenaudojama.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 05 12, 14:58)
šitą pati jau turiu, naudojau žiemą, gal kokius 2mėn, tikrai nėra lengvutė, neveltui High coverage parašyta ant pakuotės, maskavimas jos didelis ir pati pudra tokia riebi, aliejinė, dar tai būtų nieko, bet šviesiausia spalva turi oranžinumo (kai naudojau, ant viršaus tepdavau šviesią kompaktinę pudrą, kad pašviesintu spalvą), man ji netinka, todėl stovi nenaudojama.

nu cia tikriausiai kaip kam tongue.gif as atejus i kristijana pirkti pudros paprasiau man pasiulyti lengvute, kad nebutu kaukes efekto ir vidutinio maskavimo, tai man pasiule sia biggrin.gif ir tikrai neapgavo mirksiukas.gif atspalvio nebepamenu, koki naudojau, bet tikrai nebuvo oranzinis g.gif nu zodziu kiek zmoniu tiek ir nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju Pupa šešėlius antakiams, kartu yra du šepetėliai ir vaškas. Esu labai patenkinta. thumbup.gif Žymiai mažiau vargo, nei naudojant antakių pieštuką.
Atsakyti
O mano atsiliepimai apie Pupa nekokie verysad.gif
turejau seselius ir blizgala, tai blizgalas lipo ir man nepatiko jo sudetis todel vos ne vos sunaudojau, o seseliai (nepamu kurios rusies) tik viena spalvyte tokia blizganti, tai taip netiko, kad issauke alergija, issausejo voku oda ir atsirado raudonos demeles, nebegalejau ju naudoti doh.gif teko gydyti akis doh.gif ir likusius daugiau nei puse atidaviau draugei unsure.gif
Atsakyti
sudomino toks dalikelis, kazkaip prie pupos stendo retai sustoju,o siandien kai kas uzkliuvo uz akiu smile.gif prie skaistalu rozines spalvos (bet tokie margi blizgus) pamaciau sviesu kazka blizgu irgi marga bangelemis tai pasitepiau ant rankos ir suteike toki grazu svytejima perlamutro, nebuvo pavieniu blizguciu bet vientisas blizgesys, tai gal zinote ar cia skaitosi kaip skaistalai ar kokia pudryte? ir koks efektas? gal kaip shimeris naudojamas, nes visam veidui man ji per daug blizgi atrode, pakuote tokia pat kaip skaistalai,idomiai..
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 18:27)
sudomino toks dalikelis, kazkaip prie pupos stendo retai sustoju,o siandien kai kas uzkliuvo uz akiu  smile.gif  prie skaistalu rozines spalvos (bet tokie margi blizgus) pamaciau sviesu kazka blizgu irgi marga bangelemis tai pasitepiau ant rankos ir suteike toki grazu svytejima perlamutro, nebuvo pavieniu blizguciu bet vientisas blizgesys, tai gal zinote ar cia skaitosi kaip skaistalai ar kokia pudryte? ir koks efektas? gal kaip shimeris naudojamas, nes visam veidui man ji per daug blizgi atrode, pakuote tokia pat kaip skaistalai,idomiai..

Ar toks?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 22 spalio 2010 - 17:52
QUOTE(mimoza:) @ 2010 10 22, 18:51)

oij koks grozis noreciau ir as apie ji atsiliepimu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 10 22, 18:51)

kad nea ne toks o sviesus kaip skaistalai-seseliai bet skaistalai biggrin.gif ar shimeris kas ten nzn. o toki as turejau,bet cia irgi kitoks,turejau kur sviesi pudra,tamsi ir dvi blizgios dalys,beveik kaip sitas smile.gif tiesa sakant gal cia tas pats tik kitos spalvos pas mane buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twinklyte: 22 spalio 2010 - 20:08
Aš naudoju PUPA šešėlius ir veido pilingą. Šiais produktais esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
[quote=mimoza:),2010 10 22, 18:51]
user posted image
ar turite si gamini papasakokit koki atspalvi suteikia ir kaip patinka? Sakykit o tie silky touch skaistalai is pupos matiniai>? gal bandete? 4u.gif
Atsakyti
[quote=laukianti stebuklo,2010 10 25, 16:09]
[quote=mimoza:),2010 10 22, 18:51]
user posted image
ar turite si gamini papasakokit koki atspalvi suteikia ir kaip patinka? Sakykit o tie silky touch skaistalai is pupos matiniai>? gal bandete? 4u.gif
[/quote]
turiu as tuos 4 spalvu, tik rusvu atspalviu. Roziniai labiau tiktu, norincioms saltu atspalviu. Dvi spalvos matines, kitos dvi svytincios. Suteikia perlamutrinio svytejimo ax.gif man patinka.
Atsakyti