Įkraunama...
Įkraunama...

PUPA kosmetika

As dabar kaip tik naudoju ta rinkinuka antakiams smile.gif Tai fantastiskas vienareiksmiskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif spalva juoda mano. Reikia padengti seseliais ir uzfiksuoti skaidriu geliu. Laikosi super visa diena,antakiai labai gerai atrodo. Zodziu labai geras daikciukas, pirksiu kaip pabaigsiu tikrai dar ne viena thumbup.gif Rekomenduoju visoms kas nori tureti idealius antakius mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip bronzantai PUPOS? ax.gif
Atsakyti
o kur perkat PUPA pigiau?gal is uzsienio siunciates?
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2013 03 07, 10:35)
o kur perkat PUPA pigiau?gal is uzsienio siunciates?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2013 01 16, 16:16)
O kaip bronzantai PUPOS? ax.gif

kazkas kosmetikos krepselyje rode, labai gyre, kad geresne uz lancome, tik nepamenu kuri cia butent ax.gif
kazkur cia
http://www.supermama...?...2411&st=348
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 03 rugpjūčio 2013 - 11:34
Man tai geriausia pupos pudra thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir aš keptą pupos pudrą. Rinkausi, nes neblizga wub.gif
Atsakyti
As prieš kelias savaites buvau lietuvoj ir nuėjau į sarma, paprašiau, kad pasiūlytų kokį naują blizgesį, tai pasiūlė iš pupos, nebuvau niekad bandžiusi tai nusipirkau, dovanų gavau juoda akių pieštuką su kempinele kitam gale.....blizgesiukas neblogas, bet pieštukas akių , tai superinis, nebuvau dar tokio gero turėjusi, nors bandžiau nemažai, asmeniškai man jis labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raccoon @ 2011 05 03, 18:26)
user posted image
Aš naudoju šia skystą PUPA Antitraccia Foundation pudrą. Mano oda sausa, gerai drėkina, gražiai tepasi, ne vasaros sezonu naudoju pirmą šviesiausią numerį. Kolkas dar neradau geresnės už ją, pirkau jau bene 3-4 kartus. Beto labai taupi, nors ir naudoju kasdien, užtenka 4 mėnesiams smile.gif
Dabar pabandžiau Bourjois 10 hour sleep effect, bet manau gryšiu prie Pupos, vistiek kažkokia nepakeičiama  biggrin.gif Ir Kosmados konsultantė sakė, kad visos kas Pupą pudras naudojo, bandė kažką naujo, vistiek gryžo prie Pupos smile.gif
Dabar pabrango truputį, kainavo apie 70, dabar jau 75... Siūlau pabandyt sausaodėms smile.gif
Ai, na tik vienas trūkūmėlis, pusiaudienį išlenda blizganti nosytė.

Gal dar yra kas gali pasidalinti įspūdžiais apie šią pudrą?
Mano oda sausa, tai ieškaui kažko naujo šaltajam sezonui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 08, 13:28)

Aš dabar nusiprkau, šiaip kol kas neturiu nieko nei gero nei blogo pasakyt. Man trūksta maskavimo, nors spalvą duoda, bet ko reikia pamaskuot nelabai gerai gaunas. Nelabai patinka kaip tepasi. Atrodo, kad riebalu tepies smile.gif po to susigeria neblogai. Prieš pudrą tepu drėkinantį kremą, tai nesausina, bet ar dar kartą pirksiu abejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 11 08, 14:43)
Aš dabar nusiprkau, šiaip kol kas neturiu nieko nei gero nei blogo pasakyt. Man trūksta maskavimo, nors spalvą duoda, bet ko reikia pamaskuot nelabai gerai gaunas. Nelabai patinka kaip tepasi. Atrodo, kad riebalu tepies smile.gif po to susigeria neblogai. Prieš pudrą tepu drėkinantį kremą, tai nesausina, bet ar dar kartą pirksiu abejoju smile.gif

Nius va, o aš jau buvau nusiteikusi pirkti.
Iš tikrųjų 4 metus naudojau tik eko priemones, bet vis gi noriu geros kreminės pūdros, bet net nežinau į katrą pusę žiūrėti, ypač kad pamenu, kad daug krem.pudrų man plėmais odą iš sausindavo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 08, 14:28)

Turėjau Antitracia Nr. 1. Sunkoka pudra ir mano sausai odai ji atrodė labiau prie matinių. Šiaip patiko, nesausino.

Tik Nr.1 man per tamsus.
Gal kas užmatė šviesesnių nei NR.1 atspalvių LT? 4u.gif
Atsakyti