Įkraunama...
Įkraunama...

PUPA kosmetika

QUOTE(Madeivė @ 2011 03 12, 16:55)
As naudoju si tusa jau kokias 3 savaites. Pirkau pardavejos rekomenduota si tusa vien del blakstienu sustiprinimo, bet kad ir taip graziai nusidazys blakstienos nesitikejau. Jos graziai pasidengia, nesulimpa, patankeja, pailgeja. be to jau naudojant beveik menesi pajutau kad jos is tikro ilgesnes ir tankesnes pasidare. pries tai turejau tusa make up Factory all in one. na jis irgi graziai padenge, bet Pupos siuo tusu zymiai graziau mano retos blakstienos atrodo.

O sakykit jums sis tusas iskarto graziai daze? Nes as toki pat vakar pirkau, tai siandien isbandzius, galiu pasakyt, kad jis tik nuspalvina blakstienas, nei ilgina, nei tankina ir labai skystas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Mama nusipirko tokius seselius: http://www.pupa.it/e...-eyeshadow.aspx
Tai liko labai patenkinta kokybe bigsmile.gif sake tikrai kartos, kai pasibaigs biggrin.gif
Atsakyti
as turiu PUPOS firmos skysta pudra. labai geras dalyas, dar ne viena pudra taip nepatiko, akip sios firmos. ir uztenka man jos jau gana ilgai, kai bvaigsi, tai tikrai vel tokia pacia pirksiu. labai superinis daiktas, bent jau man:)
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 04 30, 12:20)
as turiu PUPOS firmos skysta pudra. labai geras dalyas, dar ne viena pudra taip nepatiko, akip sios firmos. ir uztenka man jos jau gana ilgai, kai bvaigsi, tai tikrai vel tokia pacia pirksiu. labai superinis daiktas, bent jau man:)

pavadinimus rašykit, juk ne viena ta pudra yra
Atsakyti
user posted image
Aš naudoju šia skystą PUPA Antitraccia Foundation pudrą. Mano oda sausa, gerai drėkina, gražiai tepasi, ne vasaros sezonu naudoju pirmą šviesiausią numerį. Kolkas dar neradau geresnės už ją, pirkau jau bene 3-4 kartus. Beto labai taupi, nors ir naudoju kasdien, užtenka 4 mėnesiams smile.gif
Dabar pabandžiau Bourjois 10 hour sleep effect, bet manau gryšiu prie Pupos, vistiek kažkokia nepakeičiama biggrin.gif Ir Kosmados konsultantė sakė, kad visos kas Pupą pudras naudojo, bandė kažką naujo, vistiek gryžo prie Pupos smile.gif
Dabar pabrango truputį, kainavo apie 70, dabar jau 75... Siūlau pabandyt sausaodėms smile.gif
Ai, na tik vienas trūkūmėlis, pusiaudienį išlenda blizganti nosytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raccoon: 03 gegužės 2011 - 17:27
nusipirkau pas mus italijoje dabar labai reklamuojama highlighter'i. tai nepatiko ziuriai- blogai dengiasi, palieka kaip kaip ruozus, kazkoks sausas. tikrai nevertas 13€, geriau jau buvo kazkokia pigena is KIKO. nesiulau niekam. turiu tusa is pupos ultraflex, bet irgi nieko gero, sunkiai nusivalo- reikia trinti kazin kiek su prausikliu, akiu makiazo nuemeju ir dar buna juoduliu akyse schmoll.gif schmoll.gif . patiko tik toks daiktas-balzamas lupoms, bet jis su spalva, tai naudoju kaip lupdazi. svarbiausia turi spf 15
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 04 gegužės 2011 - 19:47
Aš naudoju jau 3ią PUPA blakstienų tušą DIVA'S LASHES. Tai geriausias tušas, kokį esu turėjusi. Nerealus. Dažo super, blakstienos kaip vėduoklės pasidaro flirt.gif Nepalyginti geriau nei kitų firmų, kurios keliskart brangesnės, o kokybe tikrai nusileidžia žymiai.
Dabar norėčiau skystą pudrytę įsigyti, kaip supratau iš komentarų taip pat labai gera kokybė bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal butu svieziu nuomoniu apie sia pudryte?

Pupa Antitraccia Foundation
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 03 kovo 2012 - 16:37
QUOTE(paupau @ 2005 02 03, 12:01)
Norejau paklaust klas naudojate Pupa ar gera pudra ar apskritai nebloga ta firma,mano oda jautri tad noriu kad pudra kai usitepus nebutu pleiskanojimu smile.gif

labas, pupos kosmetika tikrai labai gera. Ir visos kreminės pudros intensyviai drėkinančios. todėl tikrai gali drasiai jas išbandyti smile.gif taip pat jos su saulės apsauginiais filtrais. puikiai tiks ir vasaros sezonu wink.gif
Atsakyti
Kaip stipriai užmiršta tema biggrin.gif
gal yra naudojančių Pupa Eyebrow Set ? būtų labai smagu išgirsti atsiliepimus .
user posted image
Atsakyti
du kartus esu turejusi PUPA akiu seselius ir akiu piestukus - likau labai patenkinta. seseliai puikiai tepesi, piestukas taip pat labai sauniai atliko savo darba
Atsakyti
mane taip pat domina ar meginote antakiu dazymui rinkinuka? 4u.gif
Atsakyti