Įkraunama...
Įkraunama...

Sociofobija

Labas, aš jau grįžau ir esu pasiruošusi tartis dėl susitikimo. Šią savaitę galėčiau rytoj ir penktadienį antroje dienos pusėje, arba kitą savaitę trečiadienį ir penktadienį antroje dienos pusėje, o kitą savaitgalį (liepos 9-10 d.) gal ir bet kada (nepažadu). Ką manai? Prašyk, kaip tu gali, gal aš galėsiu prisiderinti. Kai sutarsime tikslų laiką, galėsime jį paskelbti ir sociofobijos forume, gal pritrauksim ir juos smile.gif
Atsakyti
Sveika, sia savaite nepavyks doh.gif . O kita arba dar kita galim bandyt tartis, tik man geriausia vakarop, po darbo ir paprasta diena, nes vasara savaitgaliais dazniausiai isvaziuojame g.gif Nuo liepos 18d. atostogausiu, tuomet galim bandyt ir dienos metu.Skamba turbut siek tiek komplikuotai, bet jeigu labai stengsimes - butinai pavyks susitikti mirksiukas.gif Parasyk kada tau tiktu minetu laiku 4u.gif
Atsakyti
Suprantu, man taip pat darbo dienomis yra paprasčiau. Aš dar šią savaitę parašysiu apie tai, kuriais kitos savaitės darbo dienų vakarais esu laisvesnė, o šiandien dar nieko konkretaus negaliu pasakyti. Labai džiaugiuosi, kad tau netrūksta ryžto susitikti -- tai įkvepia. smile.gif Iki smile.gif
Atsakyti
Sveika, kitą savaitę man laisvi šie darbo dienų vakarai: pirmadienio, (šventinio) trečiadienio ir penktadienio. Jei tau kuris tinka, pranešk. Malonaus savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Sveikute, jeigu ūpo dar yra, gal galetumem šią savaitę susibėgti? Ryte aš dirbu, bet po darbo - galiu 4u.gif O kaip tu? Lauksiu žinių ax.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif Matyt grįžai iš atostogų smile.gif
Rytoj vakare aš užimta, tai gal penktadienio vakarą?
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Įdomi tema, nors ir sunki..

Manau, kad ir man yra sociofobija, gal tik nelabai nesunki jos forma.. g.gif Šiaip aš nuo pat vaikystės tokia - uždara, santūri, mažai bendraujanti. Kaip ir daugelis kartais jaučiuosi nejaukiai gatvėje, parduotuvėje, prisigalvoju kad kas nors iš manęs juokiasi, ar apkalba. Ypač sunku pritapti nepažįstamų žmonių kompanijoje, rasti bendrą kalbą, įterpti savo komentarą... Manau, kad dauguma nepažįstamųjų pradžioje mane laiko arba pasikėlusia, arba nuobodyla, nors su tikrais draugais esu visai kitoks žmogus - ir mėgstantis pakvailioti, ir linksmas, ir svarbiausia... ĮDOMUS. Kelis kartus girdėjau iš žmonių, kad tik artimiau susipažinę suprato, kad aš visai nesu pilka pelytė ax.gif kiti sako, kad tiesiog paslaptinga rolleyes.gif

Tiesa, neiškart supratau, kad aš šiek tiek kitokia. Tai nutiko vėlyvoje paauglystėje ar panašiai, kai supratau, kad nesu tokia šauni kaip kiti, kad per daug tyliu, kad man sunku bendrauti... Nuo to karto pradėjau kompleksuot, dar labiau viską sureikšmint, kiekvienąkart liūdėt dėl nepasisekusio pokalbio, analizuot savo poelgius ir keikti save kad nepasielgiau vienaip ar kitaip... verysad.gif

Išties, gana ilgą laiką gailėjausi savęs, tačiau vieną dieną tiesiog supratau, kad viskas tik mano galvoje. Juk niekas neanalizuoja manęs, mano poelgiu, niekas specialiai į mane nežiūri, o juk ir aš pati mėgstu nužiūrėti aprangą, plaukus ar dar kąnors rolleyes.gif Galų gale priėmiau save tokią, kokia esu 4u.gif Na kiek tai įmanoma.. Ir ką gi, problema neišnyko, bet ir nepaaštrėjo, o gal net truputuką sušvelnėjo smile.gif svarbiausia - nebekankina ir nebežlugdo manęs taip stipriai morališkai.

Beje, pradėjau stebėti, kas mane verčia atsigauti - tai kokie nors netikėti dienos įvykiai, nutikimai ar šiaip nauji įspūdžiai bigsmile.gif Kartais nuo jų sukyla toks adrenalinas ir kaifas, kad tada su bet kuo lengvai bendrauju ir tiesiog trykštu energija thumbup.gif Labai savimi džiaugiuosi tais momentais... Retais ax.gif

Dar pastebėjau, kad mano socialinė savijauta kinta cikliškai.. tik niekad nesistengiau sužinoti kas kiek laiko taip užbanguoja, o būtų įdomu.. g.gif Pvz, dabar blogasis metas, kai per širdį šiurpas nubėga jei kokį žmogų sutinku doh.gif Ai bet po juodo visada ateina baltas, kaip zebre cool.gif ..

P.S. Dar man būdinga tai, kad kai nusprendžiu jog blogai pasirodau žmonių kompanijoje (per tyli esu, neaktyvi), noriu daugiau niekada jų nebesutikti unsure.gif Tiesiog man GĖDA prieš juos. Bet aplinkybės verčia susitikti ir vėl ir vėl, tai ką jau bepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasorita: 03 rugpjūčio 2011 - 18:49
Smagu, kad pasidalinai, ir džiugu, kad priimi save -- man tai atrodo kone geriausia, ką galima padaryti, kad sieloje taptų ramiau ir šviesiau. Gal norėsi su mumis pasimatyti, kai jau susitarsime? Tik aš pirmadienį dviem savaitėm išvyksiu atostogauti, bet juk grįšiu. smile.gif
Atsakyti
Šiuo metu nelabai mane traukia susitikimai blush2.gif doh.gif Bet gal vėliau, po tų dviejų savaičių ar kadanors, užsimanysiu rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2011 08 03, 20:50)
Smagu, kad pasidalinai, ir džiugu, kad priimi save -- man tai atrodo kone geriausia, ką galima padaryti, kad sieloje taptų ramiau ir šviesiau. Gal norėsi su mumis pasimatyti, kai jau susitarsime? Tik aš pirmadienį dviem savaitėm išvyksiu atostogauti, bet juk grįšiu. smile.gif

Labai gaila, bet siandien isvaziuoju savaitgaliui. Teks atideti dviems savaitelems g.gif .Lauksiu sugriztant mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauksi to šviesesniojo momento? wink.gif Manau, kad kol mes susitarsime, tai praeis ir daugiau, nei dvi savaitės. Smagu, kad prisijungei ir čia, internete. Jei ką, labai efektyvi savipagalba yra ši programa: http://www.socialanx...udioseries.html Naudojausi du metus, man labai padėjo. Sėkmės tau tvarkantis su baimėmis, tamsesniais epizodais ir priimant save smile.gif
Atsakyti
Atidedam smile.gif Iki greit!
Papildyta:
QUOTE(LikeICare @ 2011 08 05, 07:28)
Lauksi to šviesesniojo momento? wink.gif Manau, kad kol mes susitarsime, tai praeis ir daugiau, nei dvi savaitės. Smagu, kad prisijungei ir čia, internete. Jei ką, labai efektyvi savipagalba yra ši programa: http://www.socialanx...udioseries.html Naudojausi du metus, man labai padėjo. Sėkmės tau tvarkantis su baimėmis, tamsesniais epizodais ir priimant save smile.gif

Šis atsakymas Lasoritai, jei ką smile.gif
Atsakyti