QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 10, 13:13)
Paskaiciau jusu pasakojimus ir manau jog ir as turiu nuo vaikystes sia problema, tik kad jau senokai nebeimu to i galva. Susitaikiau su tuo kokia esu ir susigyvenau. Nuo vaikystes buvau keistuole, nekalbejau su suaugusiais, nes kol sugalvodavau ka atsakyt, pagalvodavau kad nebeapsimoka ir nieko nesakydavau. Su tevu nebendravau niekad ir jis del to manes nemyli, bet ir su tuo susitaikiau. I darzeli nejau ir aciu Dievui, kad mama suprato ir nevede manes, nes nebuciau istverus manau. Mokykloj stovedavau viena kampe, veliau sededavau viena per pamokas. Buvo metas paauglystej, kai nemazai alkoholio vatrojau, tai buvau gana populiari ir atsipalaidavus, turejau draugu. tada susipazinau su suzadetiniu, beje as ir su juo nekalbedavau nieko

, jauciu galvojo kad as trenkta, neprimetu kaip mes 6 metai kartu.
Po mokyklos kazkaip susitaikiau su tuo kad man sunku bendraut, univere budavau viena ir nesukau del to galvos. Scenos baimes nejauciau niekad, nes tai visai kas kita, tai nera tikras gyvenimas, ar tai prezentacijas ar pasirodymas, tai suvaidinta. O va tikram gyvenime sunku, nes daznai nezinau, kaip elgtis, nezinau ka sakyt, kada sypsotis, kaip kalbet su zmonem. Turbut tik su mama ir suzadetiniu galiu atsipalaidavus bendrauti. Neturiu nei vieno draugo. Pora kart i metus susitinku su suzadetinio draugais, bet ir tai nors jie faini zmones labai sunku prisiversti. Po kekvieno draugisko pokalbio su kuo nors jauciuosi nekaip, mastau ilgai ka pasakiau, ka apie mane pagalvojo, ar ne per daug papasakojau. Jauciuosi lyg ka gedingo buciau padarius. paradoksalu nes man bendravimo tikrai reik, bet negaliu prisivers susitikt su zmonem, pasiulyt kazka nuveikti ir pan., niekaip nesusidraugauju su naujais zmonem, o senus draugus irgi atstumiau.
Per visa mano gyvenima pats fainiausias laikas buvo ir didziulis issukis sau, kai dirbau operatore prie telefono. Zinokit ziauriai nekenciu bendrauti telefonu, bet ziauriai reikejo darbo ir pasiryzau. Labai keista, bet buvo taip gera, kad man gerai sekesi ir kad perlipau per save, nors niekas is artimuju nepalaike, sake kad tikrai toks darbas ne man. Taip pat tai vienintele kompanija, kurioje pritapau, nes dauguma bendradarbiu buvo ziauriai draugiski ir nuosirdus. Dabar pakeiciau darboviete pries 5 men ir vel stresa bendraudama kasdiena jauciu. Beveik su niekuo nebendrauju, trenkta jauciuosi. Per pietu pertrauka laukiu kol nieko nebus virtuvej kad galeciau nueiti papietaut. Jauciuosi kvailai
Labas Vicious_L,
Atrodo, kad mano mintis ir savijautą aprašei, viskas iki kaulų smegenų pažįstama.

Net dėl darbo tas pats, tik aš dirbau parduotuvėje. Buvo nežmoniškai baisu pradėti dirbti tokį darbą kai reikia bendrauti su žmonėmis, bet nebeturėjau kur dingti. Ir ką? Sekės nuostabiai, darbo tempas siaubingas, bet suspėdavau ir su žmonėms pabendraut ir pastovių klientų turėjau, tuo metu pamiršdavau visas baimės, bet pasibaigus darbui ir pasitraukus nuo darbo vietos vėl atsiribodavau, tarsi kiaute užsidarau.

Neturiu draugų, jaučiu, kad pati juos atstūmiau, o naujų irgi neprisileidžiu.

Turiu vaikiną, draugaujam 5 metus, tai su juo ir su mama aš būnu aš .
Kur be pajudu, su kuo bepašneku, tai paskui visą likusią dieną analizuoju, galvot nenustoju ką, kaip pasakiau, ką pagalvojo, kaip suprato... nu žodžiu baisu, nes aš negaliu susitaikyt su tuo , tai mane labai gniuždo...