Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(saulejurate @ 2007 10 02, 19:35)
Labutis. uzsirasiau pas gydytoja Tvarijonaviciene, atrodo tokia pavarde,  g.gif paziuresim ka pasakys. Paskutini karta buvau pas gydytoja bendrosios praktikos klinikoje, tai ne tik pagalbos negavau bei paasikinimo, bet dar ir apreke verysad.gif 
Tyrimus pasidariau ir kiek suprantu tai jie mazoki , nezinau gal klystu  g.gif , jei nesunku paziurekit i juos.  blush2.gif

3d. TSH 1.86
      LH  4.7
      FSH 4.4

25d.LH  6.1
      FSH 2.5
Tik nelabai susigaudau su tom fazem folic, vid.ciklo, lutel. ir post menop. fazes. pagal normas ziurint jos atrodo mazos.
Aciu is anksto. smile.gif

nelabai aišku kam darei LH ir FSH ciklo gale - na nebent gydytoja kažkokiais sumetimais liepė tai daryti (gal visai nėra menstruacijų g.gif ).
Na o jei žiūrėti šituos tyrimus kaip priklauso ciklo pradžioje - jie geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulejurate @ 2007 10 02, 19:35)
3d. TSH 1.86
      LH  4.7
      FSH 4.4

25d.LH  6.1
      FSH 2.5
Tik nelabai susigaudau su tom fazem folic, vid.ciklo, lutel. ir post menop. fazes. pagal normas ziurint jos atrodo mazos.
Aciu is anksto. smile.gif

Su toloi LH ir FSH santykiu man folikulas neuzaugo. Siaip tai as kazkaip greiztai nusiteikus. LH turi but mazesnis nei FSH, kalbant apie 3CD.

25CD tyrimas neinformatyvus apsoliuciai.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 03, 12:15)
Su toloi LH ir FSH santykiu man folikulas neuzaugo. Siaip tai as kazkaip greiztai nusiteikus. LH turi but mazesnis nei FSH, kalbant apie 3CD.

na o man si cikla biski veluodamas, bet uzaugo puikus folikulas, kai 3 c.d LH ir FSH santykis buvo 1,23 Matyt, jis biski veliau pasikeite.

taip kad nereikia buti grieztai nusiteikusiai smile.gif
Aisku, siaip geriau kai FSH aukstesnis nei LH.
Atsakyti
Labutis. Tyrimus dariausi ne Letuvoj, na nemanau kad kitoj sali jie kuo nors labai skiriasi. Tik cia politika kitokia eiles pas gydytoja, o laikas tai lekia. Liepe numesti svorio nes kitaip gydymo neprades, o svoris tai nekrenta, dziaugiuosi kad sustabdziau jo augima, juk pripazino PCO verysad.gif . Nu vienu zodziu jau pavargau eiti , kovoti, prasyti pagalbos ir nieko negauti verysad.gif . Po situ tyrimu pagal viska tureciau susitikti su gydytoju tik gruodzio 20d verysad.gif Tai ir nusprendem kad reikia kazka daryti tada Lietuvelej. Tikiuosi kad sulauksim pagalbos smile.gif Aciu jum labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 03, 11:15)

mano santykis 1,12, o man užaugo folikulas, kad ir vėliau.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 03, 13:51)
mano santykis 1,12, o man užaugo folikulas, kad ir vėliau.

tik tie, kad man gine sake, kad su tokiais santykiais daznesni neovuliaciniai ciklai. g.gif taip man ir yra.
Atsakyti
Kadangi sita tema ir "Skydliauke ir nevaisingumas" yra labai panasios, tai ir cia paklausiu 4u.gif
Ar geriant Bromkriptina jauciat bjaurius salutinius pojucius?
Placiau parasiau anoje temoje, tai jei kas susiduret, labai lauksiu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 10 03, 13:58)
Kadangi sita tema ir "Skydliauke ir nevaisingumas" yra labai panasios, tai ir cia paklausiu 4u.gif
Placiau parasiau anoje temoje, tai jei kas susiduret, labai lauksiu komentaru ax.gif

Relaks, pradžioje labai bjauru, sukasi galva, cypia ausyse, pilka akyse, norisi miego. blink.gif Maždaug savaitę krisdavau į lovą kai tik galėdavau ir miegooooodavau blink.gif Tikrai bjauru, bet tik savaitėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 10 03, 13:58)

Bet tas Bromkriptinas geriamas del padidėjusio prolaktino,o ne dėl skydliaukės f-jos sutrikimo g.gif
O šalutiniai pojūčiai jaučiami mažiau, jei jį geri vakare prieš einant miegoti.Aš taip lengviau dieną išvaikščiodavau,nes tai yra labai stiprūs vaistai ir man keliose vaistinėse nepardavė be recepto.
Atsakyti
Man gydytoje net liepe gerti vakare, jau gulint lovoje, kad kuo maziau pasalinis poveikis jaustusi, bet as ir tai jutau rytais - ir troskulys, ir pykinimas, ir sunkumas...
Atsakyti
QUOTE(zorske @ 2007 10 03, 14:14)
Bet tas Bromkriptinas geriamas del padidėjusio prolaktino,o ne dėl skydliaukės f-jos sutrikimo  g.gif
O šalutiniai pojūčiai jaučiami mažiau, jei jį geri vakare prieš einant miegoti.Aš taip lengviau dieną išvaikščiodavau,nes tai yra labai stiprūs vaistai ir man keliose vaistinėse nepardavė be recepto.

Men be skydliaukes problemu ir prolaktinas virsija norma tris kartus smile.gif

Man liepe gerti 4 kartus po puse tabletes, tai jei viska vakare gerciau, tai turbut jau per ziauri doze butu g.gif Ryt bandysiu vel pradeti gerti, tai jei bus vel taip ziauriai blogai, skambinsiu gydytojui g.gif

Puk, as su tokia savijauta, kaip buvo vakar, tai nei savaites neistraukciau - mirtis alyvose lotuliukas.gif Gryzau nuo pietu is darbo ir griuvau i lova, o siandien ryte dar labai silpna tebebuvo, tai irge belekada i darba atvaziavau. Taip ir is darbo ismes, jei sedesiu nei gyva nei mirusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 10 03, 13:13)
tik tie, kad man gine sake, kad su tokiais santykiais daznesni neovuliaciniai ciklai. g.gif  taip man ir yra.

Tas tai tiesa. Man irgi taip sakė, užtat gėriau KT ir metforminą. Bandėm iš pradžių patį papraščiausią variantą ir atrodo pasitvirtino ax.gif
Atsakyti