Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikutės, man iki 5 c. d. reikės atlikti šiuos tyrimus: FSH, LH, testosteroną, FT3, FT4, TSH ir t.t.Ar galima valgyti prieš priduodant kraują šiems tyrimams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 10 03, 15:57)
Sveikutės, man iki 5 c. d. reikės atlikti šiuos tyrimus: FSH, LH, testosteroną, FT3, FT4, TSH ir t.t.Ar galima valgyti prieš priduodant kraują šiems tyrimams? g.gif

Valgyti ir gerti galyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 10 03, 14:57)
Sveikutės, man iki 5 c. d. reikės atlikti šiuos tyrimus: FSH, LH, testosteroną,FT3,FT4, TSH ir t.t.Ar galima valgyti prieš priduodant kraują šiems tyrimams? g.gif

O kas tas FT3 ir FT4?O kokie dar"ir t.t."? doh.gif
Mat laukiu mmm,tada zadu darytis hormonu tyrimus savo iniciatyva,tai apie tuos du nieko negirdejau.Pas endokrinologa dar negreit.Juk vistiek turbut ir su siuntimu,pigiau nebus?O beje ar visus siuos tyr.daro poliklinikoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 03 spalio 2007 - 18:47
QUOTE(noanoa @ 2007 10 03, 19:44)
Mat laukiu mmm,tada zadu darytis hormonu tyrimus savo iniciatyva,tai apie tuos du nieko negirdejau.Pas endokrinologa dar negreit.Juk vistiek turbut ir su siuntimu,pigiau nebus?O beje ar visus siuos tyr.daro poliklinikoje?

tai skydliaukės hormonai 4u.gif Aš irgi visus tyrimus dariau savo iniciatyva, kažkur yra mano postas kada ir kokius tyrimus dariau. pasiieškok jei įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 04, 11:08)
tai skydliaukės hormonai  4u.gif Aš irgi visus tyrimus dariau savo iniciatyva

Kaip įdomu, kad hormonų tyrimus darotės savo iniciatyva.Man visus hormonų tyrimus paskyrė pasidaryti mano ginekologė, be jos net nežinočiau kokius ir kada tyrimus atlikti.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 10 04, 15:08)
Kaip įdomu, kad hormonų tyrimus darotės savo iniciatyva.Man visus hormonų tyrimus paskyrė pasidaryti mano ginekologė, be jos net nežinočiau kokius ir kada tyrimus atlikti.

Matai cia nieko sudetinga. Pirmus tyrimus zinoma skiria ginekolge o paskartotinus jau nuo sios temos zinai kokius gali darytis.
Man tai aktualu LH ir FSH tyrimas.
Atsakyti
labas , laba noriu pklausti ar testostronas 1,54 labai blogas, normu nesupratau
ar 1.2 ar 12.2. kokios apskritai yra normos. aciu
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 10 04, 14:08)

O man neskyre ,nors mano ciklas-33-80d. doh.gif ,turejau 3persileidimus is eiles.Po pirmo nesivystancio skyre tik TSH ir prolaktino tyr.,jie buvo geri.
Dabar pati noriu pasidaryti ir kitus,kad zinociau,kad tikrai geri(kaip,kad mano gines)nors as nemanau,kad jie bus geri g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 04 spalio 2007 - 18:54
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 04, 10:08)
tai skydliaukės hormonai  4u.gif Aš irgi visus tyrimus dariau savo iniciatyva, kažkur yra mano postas kada ir kokius tyrimus dariau. pasiieškok jei įdomu  mirksiukas.gif

Aciukas! 4u.gif !
Perziurejau visa tema,bet neradau verysad.gif ,nebent archyvuose,tik laiko trukumas,neperziuresiu,nebent kada veliau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(noanoa @ 2007 10 03, 19:44)

na, mano patirtis, kad su gydytojos siuntimu tie tyrimai nemokami, bet turbut kiekvienoje ligonineje vis kitaip...

QUOTE(Veronika @ 2007 10 04, 15:08)

o savo iniciatyva daraisi, kaip rašė Ailė, kaip jau būni dariusis tyrimus, ir be to - čia, SM laaabai daug sužinai biggrin.gif kartais gydytojas tiek nepapasakoja...
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 10 04, 20:20)
Aciukas!  4u.gif !
Perziurejau visa tema,bet neradau  verysad.gif ,nebent archyvuose,tik laiko trukumas,neperziuresiu,nebent kada veliau.

oi labai, labai atsiprašau, ne šioje temoje, o apie skydliaukę. Susimaišiau doh.gif Įdedu nuorodą Hormonų tyrimai
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 05, 20:52)
oi labai, labai atsiprašau, ne šioje temoje, o apie skydliaukę. Susimaišiau  doh.gif  Įdedu nuorodą Hormonų tyrimai
Sėkmės  4u.gif

Labai Tau aciu!
4u.gif !
Papildyta:
QUOTE(Darule @ 2007 10 05, 20:22)
Sveikutes 4u.gif
na, mano patirtis, kad su gydytojos siuntimu tie tyrimai nemokami, bet turbut kiekvienoje ligonineje vis kitaip...

Na geras!Man kai dare TSH ir Prolaktina su siuntimu,reikejo moketi tiekpat kiek ir be jo(Panevezio poliklinikoje).O kur Jums dare nemokamai?Gal ligoninej tuo metu gulejot(buna ,kad gulint ligoninej,tyr.daro nemokamai g.gif )?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 05 spalio 2007 - 23:05