Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

Maniškis nemėgsta šitos košės, tai aš ir neverdu
Atsakyti
Na kose kaip kose,verdu kai didziosios papraso- mamyt isvirk savo koses,na tos mamos biggrin.gif .Dar labai megstam kuskuso kose su darzovem,o ten tokia pati mano kruopa tik didesne,bet labai skani.Ir is jos galim pastatyt nameli valgoma.
Atsakyti
nieko nėr skaniau už manų košę su žemuogių uogiene wub.gif
Atsakyti
Retkarciais isisverdam thumbup.gif
Atsakyti
karts nuo karto isverdu, o kad tukintu tai jei permaitini kose ir tukina, viskas tukina kas nesaikingai kisama vaikui.
Atsakyti
čia sriapsnis apie manų košę, jame ašo kad manų košė suriša kalci... http://www.sekunde.l...=read&tid=22317
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2008 08 05, 23:33)
Maniškis nemėgsta šitos košės, tai aš ir neverdu

as irgi pora kart buvau isvirus, bet mazoji ne is tolo, beje vyro mociute nesupranta kaip taip gali but, lyg be manu koses nebut ko valgyt
Atsakyti
Nieko toje koseje gero nera nei vitaminu nei ka.. pati jos nemiegau brrr ir maziui neverdu
Atsakyti
o mano nevalgo jos ir as neverdu daugiau
Atsakyti
Musu dukryte nevalgo manu koses, nes ji visiskai nemaistinga, ir as jos neverdu ax.gif
Atsakyti
mano vyresnysis labai megsta, tai pabandziau ir mazajam duot, kai jam buvo jau virs metu, bet jis ja valge be ypatingo entuziazmo, tai per daug ir nekisau. Manau, kad kartais ji tikrai nepakenks, o paivairins valgiarasti. biggrin.gif
Atsakyti
As tai gal ir virciau, bet maniske jos visai nevalgo schmoll.gif
Atsakyti