Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

Kadangi kažkada paragavo ir nepatiko, daugiau ir nesiūlau, šeimoje irgi niekas nemėgsta.
Atsakyti
duodu pora kart i menesi kai pati jos uzsimanau nes labai megstu su cinamonu ir cukrum,vyras taip pat labai megsta,o siaip dazniau stengiuos duot grikiu,ar ivairiu kruopu koses,labai megsta ryzius(kaip ir as)
Atsakyti
Neatsimenu kiek metu pati manu koses nevirus, tai ir vaikui neduodu. Manau, kad cia mociute gal vasara per atostogas palepins manu kose su braskemis smile.gif
Atsakyti
As pati labai megstu manu kose, o sunus visai nemegsta, tik pajutes skoni, iskarto spjauna doh.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, jog manų košės rekomenduojama duoti ne dažniau kaip du kartus per savaitę.
Mano vaikas ją valgo, bet verdu tikrai retai, šiaip mėgsta visokias kitokias košes, grikių, ryžių, keturių grūdų ir pan.
Atsakyti
As neverdu,kazkaip gydytoja sake,kad nieko ten vertingo nera.
geriau ryziu koses duodu.
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 29, 12:54)
As neverdu,kazkaip gydytoja sake,kad nieko ten vertingo nera.
geriau ryziu koses duodu.

as irgi neduodu drinks_cheers.gif , manau yra vertingesniu kosiu
Atsakyti
musu seima labai ja megsta ta kose,mazajam irgi pasiulau kartais smile.gif
man pati skaniausia smile.gif dar kai vyras isverda wub.gif smaguriaujam visi smile.gif
Atsakyti
Teko skaityti, kad manų košė - pati nevertingiausia, todėl savajam kažkaip jos ir neverdu, pilna juk tų košių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fidi @ 2008 07 16, 00:32)
Teko skaityti, kad manų košė - pati nevertingiausia, todėl savajam kažkaip jos ir neverdu, pilna juk tų košių  smile.gif

Aš irgi tos pačios nuomnės. Net negavo ir net neragavo...
Atsakyti
4u.gif
http://www.sekunde.l...=read&tid=22317
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 16, 20:01)

"Mokslininkai mano, kad tos tautos, kurios neišmoko kepti rūgščios duonos ir maitinosi ruginiais arba miežiniais paplotėliais, nesugebėjo sukurti galingų, išsivysčiusių civilizacijų."
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tokiu net nebuvo pasaulio istorijoje.
O del kalcio surisimo, valgant manu kose-nuo seno zinoma, kad manu kose reikia virti su pienu, tad jokiu problemu del kalcio isisavinimo nebus mirksiukas.gif

Atsakyti