Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

o as bandziau duoti vaikui manu kose bet jis nevalge nepatiko tai ir daugiau neduodu juk yra pilnai tu kosiu o vat grikiu kose labai megsta
Atsakyti
biggrin.gif mano panelei kai kai pradejom valgyt koses gyd nepatare valgyt manu koses del didelio svorio. o dabar neseniai isviriau manu koses tai nevalge ax.gif isspjoveiskart lauk jau geriau bulviu ar kokia kita kose
Atsakyti
mes valgom su uogytem ja biggrin.gif
Atsakyti
Labai retai duodu,nes is visu kosiu turi maziausiai vitaminu ir labiausiai tukina. Geriau kukuruzu kose.
Atsakyti
Mano mergyte is smulkesniu, tai kartais duodu, kitaip bijociau del nutukimo, nes jau zinau pavyzdziu, bet tik ne visada noriai valgo bigsmile.gif .
Atsakyti
mes du kartus bandem valgyt bet nepatiko smile.gif
Atsakyti
kartais turim "nevalgymo dienas",tai tom dienom,kai vaikas labai nenori valgyt,isverdu skystos manu koses,nes ja visad valgo.Kadangi manu kose nepiknaudziaujam, tai del visokiukalciu ir bla bla bla sau galvos nesuku smile.gif
Atsakyti
o mes valgom su svieziom uogytem thumbup.gif
Atsakyti
Neduodu,nei vitaminu,tik tukina ax.gif
Atsakyti
Virčiau ir virčiau šią košę,jei mano vaikas valgytų smile.gif Nemėgsta manų košės schmoll.gif
Atsakyti
Viena karta bandem duoti, bet vaikas ne labai valge - tai daugiau ir neverdu.
Atsakyti
aš pati nevalgydavau ir savo pupai neverdu. kelis kartus pabandžiau , bet nevalgė. nenori nereikia yra kitų maisto produktų kuie maistiniu atžvilgiu maistingesni
Atsakyti