Neduodu, geriau renkuosi - grikius, avižas, ryžius...

Musu mazajai labai patinka ir verdu ,net kelis kart per savaite- neisivaizduoju kuom ji gali pakenkti,bo pati su ja isaugau

QUOTE(Lukute @ 2007 07 31, 10:11)
Musu mazajai labai patinka ir verdu ,net kelis kart per savaite- neisivaizduoju kuom ji gali pakenkti,bo pati su ja isaugau 

mamytės, juk niekas nesako, kad manų košė kenksminga. Tiesiog maistiniu požiūriu jos vertingumas pats mažiausias lyginant su kitom košėm. Kuo rečiau ją patariama duot vaikiukams storuliukams. Mano panikė iš tų ne kūdų, tai viena kartą savaitėje išverdu manų.

QUOTE(alvydux @ 2007 07 31, 11:38)
mamytės, juk niekas nesako, kad manų košė kenksminga. Tiesiog maistiniu požiūriu jos vertingumas pats mažiausias lyginant su kitom košėm. Kuo rečiau ją patariama duot vaikiukams storuliukams. Mano panikė iš tų ne kūdų, tai viena kartą savaitėje išverdu manų. 

Tai mum gal i nauda iseis..bo kudute ji pas mum

QUOTE(alvydux @ 2007 07 31, 10:38)
mamytės, juk niekas nesako, kad manų košė kenksminga.
Tai kad būtent temos autorė ir rašo, kad nugirdusi, jog kenkia

Visiškai nevalgo manų košės, nesvarbu kaip bebūtų paruošta. Anksčiau močiutė netikėjo, kad vaikas nevalgytų manų košės. Kai ir jos išspjovė- patikėjo

duodu vos ne kas antra vakarą
ir labai skaniai valgo ir nėra rubuile dukryte, tiesiog labai mėgsta tai ir verdu, beje ir vyras labai mėgsta, pakenkti tikrai nepakenks tik gal vitaminu maziau ir viskas

as verdu ant pienuko biski druskyte biski cukriuko,cinamuono kai jau uzverda pienas pilu manus ir pildama su kita ranka maisau kad nesusigumbuliotu po to dar paverdu apie 5min :4u:kiti dar svesta deda as nededu man neskanu
verdu i savaite karta du seimoj valgo tik dukryte,as nescia atsivalgiau labai traugdavo

Manų košė tikrai nekenkia,tik ji mažiausiai vertinga už kitas grūdines košytes.
Ji nekenkia bet tukina vaika tai geriau kitas košytes
Kadangi manu yra megstamiausia kose, tai karta per savaite gauna.