Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

Dar manų košės nedaviau. Aš irgi girdėjau kalbas, kad ji nelabai naudinga.
Atsakyti
nuo metuku pradejau ir duodu iki siol,kokius 2kart savaitej.abu mes ja kertam,mums su uogom ji labai skani.kazko ypac vertingo ten nera,bet uztenka vitaminu is uogu,riebalu jei idedu sviestuko,angliavandeniu pacioj kosej,o ir kaloriju yra,o jam kuduoliui tik i nauda.
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 08 26, 12:09)
Dar manų košės nedaviau. Aš irgi girdėjau kalbas, kad ji nelabai naudinga.

drinks_cheers.gif yra nemaistingos kruopos unsure.gif
Atsakyti
Aš duodu vyresniems. Bet visada į ją įpilu kviečių gemalų ir kvietinių sėlenų.
Atsakyti
O as duodu daznai vakarienei tik visada maisau su skirtingais jogurtais, mazdaug indukas jogurto ir toks pat kiekis manu. Niam niam. Labai megsta o antsvorio nera ir abejoju ar kada bus lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi duodu, labai retai, bet siaip patinka ax.gif o kad nemaistinga tai as tik neperseniausiai isgirdau, manau ne viena esam ant sios koses uzauge ir tada tokiu kalbu nebuvo tongue.gif
Atsakyti
na, as irgi neduodu, nes naudos is tos koses nulines, mus gi gal bent kiek tukintu, nes esam plonuliai labai, bet as vis tiek galvoju, kad geriau vertingas maistas, negu bet koks.
Atsakyti
schmoll.gif valgom visas košes, išskyrus manų - aš pati vaikystėj jos nekenčiau, tai ir kitų valgyt neverčiu, be to, teisingai čia pastebėjo, kad nulis naudos...
Atsakyti
O gal turit kokios spausdintines informacijos apie manu koses nenauda organizmui? butu labai idomu paskaityt ax.gif
Atsakyti
Mes manų košę valgom kokį kartą savaitėj. Ir nemanau, kad čia kas nors blogo.
Atsakyti
Mes manu kose valgom 1-2 kartus per savaite ir nemanau,kad tai yra blogai. Mano didziajai ji labai patinka.
Atsakyti
mes i men gal pora kartu, paivairinimui.As pati ja labai megau vaikystei tai kai verdu apsivalgom visi smile.gif
Atsakyti