Dar manų košės nedaviau. Aš irgi girdėjau kalbas, kad ji nelabai naudinga.
nuo metuku pradejau ir duodu iki siol,kokius 2kart savaitej.abu mes ja kertam,mums su uogom ji labai skani.kazko ypac vertingo ten nera,bet uztenka vitaminu is uogu,riebalu jei idedu sviestuko,angliavandeniu pacioj kosej,o ir kaloriju yra,o jam kuduoliui tik i nauda.
QUOTE(Kribuk @ 2007 08 26, 12:09)
Dar manų košės nedaviau. Aš irgi girdėjau kalbas, kad ji nelabai naudinga.

O as duodu daznai vakarienei tik visada maisau su skirtingais jogurtais, mazdaug indukas jogurto ir toks pat kiekis manu. Niam niam. Labai megsta o antsvorio nera ir abejoju ar kada bus

as irgi duodu, labai retai, bet siaip patinka
o kad nemaistinga tai as tik neperseniausiai isgirdau, manau ne viena esam ant sios koses uzauge ir tada tokiu kalbu nebuvo

na, as irgi neduodu, nes naudos is tos koses nulines, mus gi gal bent kiek tukintu, nes esam plonuliai labai, bet as vis tiek galvoju, kad geriau vertingas maistas, negu bet koks.

O gal turit kokios spausdintines informacijos apie manu koses nenauda organizmui? butu labai idomu paskaityt

Mes manų košę valgom kokį kartą savaitėj. Ir nemanau, kad čia kas nors blogo.
Mes manu kose valgom 1-2 kartus per savaite ir nemanau,kad tai yra blogai. Mano didziajai ji labai patinka.
mes i men gal pora kartu, paivairinimui.As pati ja labai megau vaikystei tai kai verdu apsivalgom visi