Mano vaikai ir megsta manu kose. Bet labai daznai jos neverdu. Vaiku gydytoja sake, kad vertingesne yra aviziniu dribsniu ar grikiu koses.
Gal kas zinot ar tikrai Speltos manu kruopos yra vertingas maisto produktas?
Mazajam 1.5 metuku, bet iprastines manu koses dar nedaviau, nes nematau prasmes to daryti, jei ji trukdo pasisavinti cinka ir kalci.
Mazajam 1.5 metuku, bet iprastines manu koses dar nedaviau, nes nematau prasmes to daryti, jei ji trukdo pasisavinti cinka ir kalci.
QUOTE(egllute @ 2012 05 05, 23:04)
Gal kas zinot ar tikrai Speltos manu kruopos yra vertingas maisto produktas?
Pagooglinkit apie Speltą tikrai yra info

mes kose valgom i savaite 2 kartus
jam labai patinka ,nors kiti sako ,kad negerai

Nemažo kaloringumo manai yra pagal suvartojamą kiekį, todėl geriau labai smarkiai neįsijausti su jais. O iš savo vaikystės tai galiu pasakyti, kad močiutė savo anūkus labai mėgdavo manais maitinti, tai buvom du gražūs, putlūs kukuliukai

Kas gali būti negerai nuo manų
Dabar žmonės įsivarę visokių baimių
Mus mamos pagrinde manais maitino ir kas blogo nutiko?
Aš metinukui manų išverdu gal kartą savaitėje.

Anksciau vyresnelis valgydavo kiekviena diena manu kose. Buvau dar patenkinta,kad vaikas kose megsta ir naudinga jam, o cia
kai paskaiciau ,kad is jos jokios naudos, bandziau skaninti kitas koses ,tokias kaip avizas, grikius, 5-7 grudu koses.
Bet is tikruju skani ta manu kose

Bet is tikruju skani ta manu kose

Mes taip pat kazkur viena karta i savaite ja valgom.. dukrytei du metai, tai jos megstamiausia kosyte.
Papildyta:
Mes taip pat kazkur viena karta i savaite ja valgom.. dukrytei du metai, tai jos megstamiausia kosyte.
Papildyta:
Neverdu šios košės, nes nemėgsta vaikai, tiesiog negali jos sukamtyt

Mano vaikai valgo - su sviestu. Patinka!

QUOTE(Aelija @ 2012 06 05, 14:59)
Kas gali būti negerai nuo manų
Dabar žmonės įsivarę visokių baimių
Mus mamos pagrinde manais maitino ir kas blogo nutiko?

Aisku nieko blogo, tiesiog yra vertingesniu kosiu. Mes taip pat valgom karta - du per savaite, abi labai megstam su svieziom uogom