QUOTE(oliushka @ 2006 04 06, 09:54)
Sveikutės, mano mažei dabar 2metai ir 2mėn., bet ji vis dar gauna mano pienuko.
Šiaip pagalvoju apie tai, kad gal jau vertėtų nustoti maitinti, bet ...
Mano mažytė, jau beveik metus lanko darželį, pradėjo, kai jai buvo 1,4m., aišku pradžioje, kai tik ateidavau jos paimti iškatrt turėdavau duot papuką, po kurio laiko jau tik namie paprašydavo. dabar tai kai manęs nemato tai ir papo nereikia, na kai esu šalia tai jau tada miegaujasi juo kiek nori.
Iš patirties galiu pasakyt, labai džaiugiausi, kad vis dar maitinu, kai dukrytė sirgo, nes ji nieko nevalgė, tik MP neatsisakydavo, buvo labai nusilpus, o kai pagalvoju, jeigu ir Mp nebūtų gavus, tai reiketų statyti lašelinę. TAIP KAD MAITINKIME KUO ILGIAU...
kokia tu šaunuolė

Gerai kad turi ir tiek ilgai tokio turto
O man nepasisekė. Ligoninėje visoms instrukcijas davė kad maitinkite kiek tik vaikas norės, kuo daugiau maitinsi tuo pieno daugiau bus. Nusitraukti nereikia, duoti papildomo maisto nereikia, vandenuko taip pat. Taip aš mėnesį laiko su vaiku ant rankų ir papu burnoj pravaikščiojau net į toletą. Nedaviau nieko išskyrus krūtinę. O ji verkė ir buvo nerami, nes pasirodo vis nepavalgiusi. Skambinau konsultuotis telefonu - atsakymas mamyte kantrybės ir viskas susitvarkys.Po mėnesio pasivėrėm- ir bėgom į parduotuvę mišinėlio pirkti. Nuo to laiko mažė krūties nebeėmė, man pieno "streikuojantis fabrikėlis" visai užsidarė. Bet dienos buvo ir man ir sočiam vaikui šviesesnės.
Nesuprantu tų kurios teigia kad pieno gamyba motinos mintyse. Dar nėščia būdama svajojau ir planavau kaip ilgai aš maitinsiu. Ir po to kai jau vaikas mišinukus valgė kai pačiupdavo kartais pirštą į burnytę, tai malonumas ir šiluma užliedavo ir ašara ištrykšdavo kad tuščia krūtinė. Deja, paėmęs butelį juk nepripilsi.
Todėl mamos neteiskite tų kurioms ta dievo dovana neskirta.