Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Man biški paprasčiau, nes aš nusitraukinėju ir duodu iš buteliuko ax.gif Bet vistiek ruošiuosi bagti su MP. Pradžiai planavau nuo 6 mėn, bet pagailo vaiko. O dabar jau jaučiu pačiai jėgos baigiasi, bet pienas baigtis nesiruošia, tai aš jau kokį mėnesį užsiimu saviįtaiga, kad pienas mažėja, pienas mažėja, pienas mažėja, pienas mažėja... Ir ką - mažėja assa.gif Nusistačiau galutinę datą - 05 31, manau turėtų suveikti. Kažkur skaičiau, kad pienas gaminasi ne papuose, o galvoj, manau, tikrai pusė pieno yra ten, tai jeigu tinkamai nusiteiksi, tai ir dings pienas savaime. O visokiom arbatytėm netikiu, jau kelis metus vakarais geriu mėtų arbatą, ir tik dėl to, kad man skanu ax.gif

O kai vaikas ant papulio, tai jau problemytė, aš tik pirmą savaitę teiškenčiau, toliau pradėjau draugaut su pientraukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As dukryte maitinau iki metu,nes turejau gryzti i darba...Is pradziu mazinau dieninius maitinimus iki 2 k. per diena , o naktimis ji kabedavo ant papo...Isejau i darba - diena kai manes nematydavo ir nereikedavo papo, o tik gryzdavau - iskart puldavo kelti bliuska ir verkti kad greiciau duociau.....Tai dar dirbdama maitinau vakare ir kiaura nakti kol nuo viso to pavargau, kol po akimis juodi ratilai atsirado....Tada i pagalba atejo vyras....Pirmos 3 naktys buvo baisios - guledavau kitam kambari ir verkdavau kai girdedavau klykianti vaika verysad.gif o tuo metu pienas kosminiu greiciu gaminosi.....Liudna buvo labai bet ka darysi..... verysad.gif Bet kiek supratau, kad jai manes labiau reikejo salia nei papo.....Nes vakare perrengdavau pizama, o ji tik isikimba i mane ir laikosi kad nepalikciau...Tai as kitam kambary atsiguldavau po kaldra, o vyras nesiojo po buta dukryte sakydamas kad nera mamytes , kad mamyte isejo i darbeli...Po triju naktu jau vaikas normaliai miegojo ir kas svarbiausia baigesi naktinis valgymas....Po savaites jau visi trys kartu miegojom ir miegam iki siol smile.gif Bus dar vaikui stresas kai perkelsim i lovyte, bet pokolkas mums visiems trims gerai ir vienoj lovoj biggrin.gif

Tai va - baigus maitinti pienas vis dar gaminosi dideliais kiekiais, pradejau gerti bromokriptina....Nepasitarus su gydytoja geriau po 0,5 tabletes, bet pienas vistiek nesibaige- paspaudus jis bego...Tada nuejau pas gydytoja, kuri paskyre gerti po visa tablete - galva svaigo, pykino truputi....Dabar jau pienas dingo visiskai, o tableciu dar turiu savaitei ir nezinau gerti jas ar negerti g.gif
Atsakyti
nu va as jau ketvirta diena kai neduodu papuko, nes antra velyku diena taip pradejo skaudet danti, pasirodo uzdegimas, tai prileido vaistu ir sake kad pusdieni nemaitint vaikiuko, o man buvo tik pretekstas baigti, nes jau norejau seniau tik va namiskiu komentarai visada tie patys "kiek bus tiek maitink".negano to dar vakar pulinga angina, tai antibiotikus geriu, taip kad nori nenori negaliu maitinti. tai zinokit pirma naktis buvo nekokia, kelesi kas pusvalandi ir reke, o po to geraiu ir geriau, o sianakt tik penkta ryto atsikele , atsigere sulciu ir toliau iki 7miegojo.man net paciai keista kaip ji taip paprastai atsisako, nes neime nei buteliuko, nei puoduko, bet po paros protestu pasibaige viskas ir dabar geraim sultytes thumbup.gif tik va nzn kaip su papuliais susitvarkyt, nes l pilni ir skauda, tai dedu kopustlapius, galvoju gal praeis, nes pienelio tai tikrai daug turejau biggrin.gif gal zinot kokiu dar butu kaip sustabdyti ta pieno gamyba g.gif
Atsakyti
Palisk po karstu dusu, kad krutys pasiltu ir nusitrauk siek tiek pieno, kad nebejaustum verzimo. Po to saltas dusas, ir susibintuok krutine, pvz. elastiniu bintu. Maziau gerk skysciu kokias 3 dienas (tiek, kad nesikaknkintum is troskulio).
Atsakyti
aš savaitę pieną nusitraukinėjau tik vieną kartą į dieną, kai labai verždavo krūtinę, ir nutraukdavau ne visą, o tiek kad nejusčiau spaudimo, po savaitės nebereikėjo nutraukinėti. taip jis dingo
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2006 04 21, 13:03)
ir susibintuok krutine, pvz. elastiniu bintu.

schmoll.gif schmoll.gif man tas bintavimasis labai jau pasenęs metodas, beje ir gydytojų nerekomenduojamas dėl pavojaus atsirasti guzeliams.
Man pienas dingo per maždaug dvi savaites, pirmą savaitę labai skaudėjo, nes pieno gaminosi labai daug, nusitraukdavau tik vos vos, kad neveržtų, o antrą savaitę beveik nejaučiau didelio diskomforto ir pamažu pamažu pienelis "išgaravo " 4u.gif
Atsakyti
Gerk mėtų arbatos ,ji mažina pieno kiekį ir pamažu mažink maitinimų skaičių, nes kuo daugiau kartų maitini, tuo daugiau pieno gaminasi. Bet mažink maitinimų skaičių pamažu. Mažiau gerk skysčių.
Atsakyti
Aš baigiau maitynti dėka tablėtėms. Kai buvau ligoninėje, tai gyditoja pasakė, kad gerk negerk, o skystis čia ne prie ko. Reikia bandažuoti krutinę ir jokių budų nenusitraukinėti pieno. Geriau vaistus, bandažau krutinę, nenusitraukinėjau, dariau masažą, ėjau į šyltą dušą ir dabar viskas gerai. Liko dar kažkur 20 table tės, jei kam reikės, prašom, atiduosiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniele: 25 balandžio 2006 - 13:24
Nezinau ka daryti nes pienelio jau tik lasiukai, o naktelems ar rytams uzsimigdyti reikalauja. blink.gif Puikiausiai valgo kita maisteli, kuo patepti kad atsisakytu? Vaikeliui 7 men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrad @ 2006 05 02, 16:55)
Nezinau ka daryti nes pienelio jau tik lasiukai, o naktelems ar rytams uzsimigdyti reikalauja. blink.gif  Puikiausiai valgo kita maisteli, kuo patepti kad atsisakytu? Vaikeliui 7 men. g.gif

mažiukas dar wub.gif , maitint toliau, jam ir tie keli lašai svarbūs, o kur dar ramybė prieš užmiegant rolleyes.gif , ypač jei dieną ir naktį daugiau negeria pienuko, tai negi gaila ax.gif ..

O tepa tai įvairiai: pelynų arbata, žuvų taukais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ausrad @ 2006 05 02, 17:55)
Nezinau ka daryti nes pienelio jau tik lasiukai, o naktelems ar rytams uzsimigdyti reikalauja. blink.gif  Puikiausiai valgo kita maisteli, kuo patepti kad atsisakytu? Vaikeliui 7 men. g.gif

aš sutinku su Lietuvos saulele ax.gif jam dar reikia tavo pienuko, tavo artumo... wub.gif
Atsakyti
As baigiau maitinti...jau kokios trys savaites nemaitinu...Pienuka kelis kartus nusitraukiau...O dabar pries keleta dienu vienoj kruty susidare tokie skausmingi guzeliai...Nezinau ka daryti g.gif g.gif verysad.gif verysad.gif Ar tabletes kokios padetu....??
Atsakyti