Aš nutraukiau maitinimą prieš savaitę. Viskas vyko labai palaipsniui, vis nuimdavau po vieną maitinimą, kol liko tik ryte. Kol kas krūtinė minkšta, bet dar vis bijau, kad po kiek laiko nesusidarytų gūzelių . Tikėjausi, kad bus sunkiau , bet labai viskas neblogai gavosi.
Aš manau, kad vaikučiui sveikiausia yra mamos pienas.bet jei jau kyla dėl maitinimo labai didelių problemų, tai ką padarysi.
Mano mažiukui dabar 7mėn. ir tikrai mielu noru aš dar jį maitinčiau, bet kad pienelio jau nelabai kas yra. Bandžiau ir arbatų visokių ir chalvos valgyti, bet kažkaip nepadeda pienelio atgal parsišaukti.
Mano mažiukui dabar 7mėn. ir tikrai mielu noru aš dar jį maitinčiau, bet kad pienelio jau nelabai kas yra. Bandžiau ir arbatų visokių ir chalvos valgyti, bet kažkaip nepadeda pienelio atgal parsišaukti.
nuo ko prilkauso kiek laiko bus pieno ?
tiesa pasakius as jau nenoriu maitinti zinau kad blogas mano noras bet...

tiesa pasakius as jau nenoriu maitinti zinau kad blogas mano noras bet...

QUOTE(Pepyte @ 2006 04 08, 07:50)
Teisingai pastebejai .Mane juokina , kai sako neeme , kaip gali neimti jei nieko kito gyvenime nera ragaves . Aisku k ai jau ciulptuka laiko uzspaude is visu jegu , paskui paduoda buteliuka ir veliau lyg tarp kitko pasiul;o papa , tai dazniausiai ir neima . Cia tik save ir kitus bando apgauti .Labai gaila , bet mano pazystamos beveik visos taip elgesi.
Deja, visa tai nejuokinga..mano dukryte taip pat neeme nuo gimimo! taip taip, nuo gimimo..Priezastis buvo ta, kad jai dave buteliuka sesutes

ir man beda. mano vaikiui jau 22 menesiai, o jis zinda kaip ir anksciau. O pieno tai po kibira kiekvienoj kruty. bandziau nezindyt 5 valandas, kai vaikis buvo 18 menesiu, tai dabar turiu guza. dabar galiu istvert kokias 6 valandas, bet ne daugiau, nes kitaip krutys sprogsta ir "liejasi laisvai"... Ka daryt???vaikis jautrus ir saukia "papa" visa gerkle, gi jau kalba daug ka...
gerk mėtų arbata ir tikrai pienas dings
kai as nutraukiau maitinima ir man krutine sprogo nuo pieno kieko tai dejausi saldytus kopusto lapus.efektas
, tik vienas nemalonumas vyras bumbejo, kad miegodamas jauciasi kaip kopustu lauke
tikrai kvapelis nekoks
bet uztat rezultatai puikus
pabandyk kokias 3 paas taip vis deti ir deti tikrai praeis. sekmes

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 05 03, 17:47)
mažiukas dar
, maitint toliau, jam ir tie keli lašai svarbūs, o kur dar ramybė prieš užmiegant
, ypač jei dieną ir naktį daugiau negeria pienuko, tai negi gaila
..
O tepa tai įvairiai: pelynų arbata, žuvų taukais ir t.t.

O tepa tai įvairiai: pelynų arbata, žuvų taukais ir t.t.
Mano vaikas labai megsta zuvies taukus, tai patepus zuvies taukais papo visa nakti nepaleistu

Pritariu mamaitems, maziukas dar leliukas, duok kol gali

tai jungiamės ir mes į nujunkymo kovą. kol kas mažinu maitinimų skaičių.
tiesą sakant žindyčiau ir žindyčiau, bet ji nieko beveik nevalgo be papuko... ir kraujukas jau prastėja ir dantukai man atrodo nori gesti... žodžiu krūva priežasčių.
tiesą sakant žindyčiau ir žindyčiau, bet ji nieko beveik nevalgo be papuko... ir kraujukas jau prastėja ir dantukai man atrodo nori gesti... žodžiu krūva priežasčių.
Taip, mėtų arbata padeda. O dar (bent jau anksčiau vaistinėje) būdavo mėtų mikstūra kažkokia, spiritinė. Tai man patarė užsidėti kompresiukus. Kvapas turbūt geresnis nei kopūsto lapų
, tik reikia atsargiai, nenusidegink. Man suveikė puikiai, tik aš buvau per stipriai užsitaisius (bet nenusideginau), tai laikiau gana trumpai, nes pradėjo griaužti. Tai po to labai greitai viskas stojo į savo vietas
.

Sveikos ! Siandien 10 diena kai nemaitinu.... Noriu pasidalinti savo istorija, nes skaiciau sia tema , bet nieko nesupratau...Tai dabar papasakosiu ,kad kitos zinotu , kam to reikes...
Pradejau gerti tas tabletes ( kuriu cia rase kad neisraso jau) bet man israse.. vaika 4 parom atidaviau mociutei. As paskutini pusmeti mai tinau tik viena krutim , nes kitos atsisake ir ten savaime dingo pienukas. Tai po paros skirtumas tarp ju buvo milziniskas , nes kaip prisipompavo man to pienuko , kad galvojau jog sprogsiu... o skaudejo... po 3 dienu paskambinau daktarei, ji pasake tik nesumanyk pamaitint, ir apsirengti mazesne lemenele , kad biski paverztu..
Prasikankinau taip 5 dienas... 6-ta diena pajutau , jog jau neskauda ir pienukas pradejo kazhkur dinkti... tai va siandien jau visai nedaug liko, nieko nebeskauda!
tableciu liko 4 dienom (geriu po puse tabletes 2 kartus per diena)
Veliau parasysiu ,kaip viskas baigesi....
Pradejau gerti tas tabletes ( kuriu cia rase kad neisraso jau) bet man israse.. vaika 4 parom atidaviau mociutei. As paskutini pusmeti mai tinau tik viena krutim , nes kitos atsisake ir ten savaime dingo pienukas. Tai po paros skirtumas tarp ju buvo milziniskas , nes kaip prisipompavo man to pienuko , kad galvojau jog sprogsiu... o skaudejo... po 3 dienu paskambinau daktarei, ji pasake tik nesumanyk pamaitint, ir apsirengti mazesne lemenele , kad biski paverztu..
Prasikankinau taip 5 dienas... 6-ta diena pajutau , jog jau neskauda ir pienukas pradejo kazhkur dinkti... tai va siandien jau visai nedaug liko, nieko nebeskauda!
tableciu liko 4 dienom (geriu po puse tabletes 2 kartus per diena)
Veliau parasysiu ,kaip viskas baigesi....