QUOTE(dubuo @ 2007 07 28, 15:05)
Mum jau 8 menesiai,bet jau nustojau maitinti,maziukas puikiai geria misinuka,nors labai nori papycio

pradejau gerti parlodeli,tik nelabai jis mums padeda.pienuko daug krutine isiputusi,baisiai skauda,,noreciau biski patraukti tik nezinau ar galima..gal kam yra taip buve
Aha as ir geriu parlodeli tai man nuo jo ziaurei silpna ,bet atrodo kita puse kaip ir tvarkosi.Sakai tau krutine pilna ,as tai asmeniskai nenusitraukinejau buvo ir man kieta ,ir guzu buvo prisidare,tai dejau dar kopusta labai gerai karsti istraukia,ir geriu ibumetina.tikiuosi ,kad jau viskas greit susitvarkys
Papildyta:
QUOTE(RobertosMama @ 2007 07 26, 22:14)
jo girdejau kad nuo tu vaistu ziauria boga buna, o tai jau nutrauki matinima

nes maniskei metukai ir as jau noriu nutraukti, o ka seip dar darai

nes as zadu nusipirkti tepaliuka kur spec nagams tepti kad atprasti nuo ju grauzimo macayu naujam tavo vaiko nr yra reklama ju, nes bandziau tepti druska tai tik pakraopste ir vel zinde,o sake tas tepaliukas labi veiksmingas tai i ji visas viltis dedu

nes amniske kuo tuoliau tuo labiu nori pieno jaui cia pischologine priklausomybe, nes nuo gimimo neeme nei ciulptuko nei buteliuko tai krutis iki dabar yra ir maistas ir ciulptukas
Sveikute,as jau nutraukiau maitinima jau antra savaite eina kaip mazius nebegauna pienuko,man buvo likes tik naktinis maitinimas ir tai kaip tu sakai gal daugiau psichologine priklausomybe,keldavosi nakti beveik kas val laiko

tai vat tik dabar su krutine tvarkausi nes galvojau ,kad bs nekas jau,nors dar anksti dziaugtis ,bet atrodo ,kad viskas eina geryn.o seip as niekuo netepiau paprasciausiai isvaziavau o su mazium mama pasiliko