Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

mano mažoji MP valgė ne pilnai 11 mėnesių. Atsisakė pati po truputį, kad ir kaip buvo man liūdna. Nuo 3 maitinimų per parą beliko tik 1, o po to ir šito atsisakė. Tiesiog kai "susėsdavom valgyti" ji pradėdavo žaist, tampyt spenelį ir juoktis. Automatiškai ir pieno krūtyse sumažėjo, nereikėjo nei nusitraukinėt. g.gif Tik va, lūdna, kad praėjus vos savaitei po MP nutraukimo susirgo bronchitu verysad.gif
Papildyta:
[quote=Vidutele,2007 07 24, 11:46]
Gal patarsit mamytes kaip pripratinti dukryte prie misinuko? Kiek skaitau, daznai mamytes primaitina misinuku kai jau pienuko mazeja, o stai mano mazoji niekaip nenori misinuko gerti verysad.gif Is buteliuko pripazista tik arbatele... Su maitinimu jau pasidare problema, pienuko mazeja, nakti keliasi vos ne kas valanda, diena valgo tik atsigulus, tad kur nors kitur nei namie pamaitinti beveik neimanoma. Tiesa, dar kosyte valgom, tad su sauksteliu vakare siek tiek pavalgom, kad sociau butu. Zodziu, vargstu jau kaip reikiant ir nezinau kaip cia butu geriau, gal kas susidurete su tokia problema? g.gif g.gif
aš savo pupai taip pat bandžiau siūlyt mišinuko nuo kokių 4 mėn, nes kartais pritrūkdavo pienelio, ypač naktį. Be šansų būdavo sugirdyt nors 10 gramų. Tik arbatą ar vandenuką, taip iki šiol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 24 liepos 2007 - 16:44
Nutraukiau maitinimą nuo vienuolikos mėnesių. Labai puikiai ir be problemų. Greit priprato prie mišinuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kribuk: 24 liepos 2007 - 17:59
QUOTE(Vidutele @ 2007 07 24, 12:46)
Gal patarsit mamytes kaip pripratinti dukryte prie misinuko? Kiek skaitau, daznai mamytes primaitina misinuku kai jau pienuko mazeja, o stai mano mazoji niekaip nenori misinuko gerti verysad.gif Is buteliuko pripazista tik arbatele... Su maitinimu jau pasidare problema, pienuko mazeja, nakti keliasi vos ne kas valanda, diena valgo tik atsigulus, tad kur nors kitur nei namie pamaitinti beveik neimanoma. Tiesa, dar kosyte valgom, tad su sauksteliu vakare siek tiek pavalgom, kad sociau butu. Zodziu, vargstu jau kaip reikiant ir nezinau kaip cia butu geriau, gal kas susidurete su tokia problema? g.gif  g.gif

Kažin kiek dukrytei laiko? Pabandyk neduotiarbatėlės, o vis siūlyti mišinuką. Bet šiaip jau jei pieno trūksta ir vaikas išties alkanas, jis turėtų noriai valgyti mišinuką, jei nenori, tai gal jam ne pienelio trūksta, o bendravimo ar dar ko. Mes iš pradžių mišinuką valgėm iš šaukštelio, bijojau, kad neatsisakytų krūties, nelabai sekėsi, bet kai būdavo alkanas labai stengdavosi suvalgyti, o paskui išmokom ir iš buteliuko.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 07 24, 19:56)
Kažin kiek dukrytei laiko? Pabandyk neduotiarbatėlės, o vis siūlyti mišinuką. Bet šiaip jau jei pieno trūksta ir vaikas išties alkanas, jis turėtų noriai valgyti mišinuką, jei nenori, tai gal jam ne pienelio trūksta, o bendravimo ar dar ko. Mes iš pradžių mišinuką valgėm iš šaukštelio, bijojau, kad neatsisakytų krūties, nelabai sekėsi, bet kai būdavo alkanas labai stengdavosi suvalgyti, o paskui išmokom ir iš buteliuko.

Aciu uz patarimus, dukrytei jau 7 menesiukai. Siandien taip ir pabandziau daryti, vietoj arbateles daviau misinuka ir jau truputi jo suvalge, tad tikiuosi, kad po savaiteles galbut ir labiau pamegs. Del bendravimo, tai keista butu, kad jo truksta, nes dukryte beveik manes niekur nepaleidzia, vis ant ranku ar cia pat salia, daug bendraujam, net kartais atrodo, kad kitu vaikuciai ir patys daugiau uzsiima, o manoji labiau islepinta, visai nenori pati uzsiimti, tad manau tikrai beda ne bendravime. Kai diena nuemiau viena maitinima, tai vakare sociai pavalgius greitai dukryte ir uzmigo, tikiuosi, kad nepabus po valandeles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga222 @ 2007 07 23, 07:44)
tyrimu tai jokiu neatliko nusprende ir tiek, viena diena pakentejau ir nemaitinau bet kaip pradejo krutine skaudeti tai teko mazyliui duoti ir skausmai praejo ir man dar gaila vaiko tai ir maitinu kaip maitinus o odos problemos negereja verysad.gif
maistas tai kaip ir neprastas ir siuo metu laiku atrodo ir gauni papildomu vitaminu na dar reiks su kitais spec. pasitarti.

Reikia kas kažkiek laiko išspausti keletą lašelių, kad latakėliai neužaktų ir galima išgerti šlapimą varančių. Bet šiaip tai krūtis paskaudės ir jos bus išsitempusios kūrį laiką ax.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad dukrelė pirmagimė, mano pirmasis irgi vienas nežaisdavo ir nuolat reikalaudavo dėmesio iki metų nuo rankų nelabai ir nulipdavo, o štai antrasis žaidžia su žaisliukais ir pats moka užsiimti, spėju, kad to išmoko iš vyresniojo brolio. O vienam vaikiukui, kai-p ir nėr iš ko išmokti žaisti, tai mama geriausia žaidimų draugė. (oi gal ir ne į temą prašiau, atsiprašau.)
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 07 25, 14:45)
Pastebėjau, kad dukrelė pirmagimė, mano pirmasis irgi vienas nežaisdavo ir nuolat reikalaudavo dėmesio iki metų nuo rankų nelabai ir nulipdavo, o štai antrasis žaidžia su žaisliukais ir pats moka užsiimti, spėju, kad to išmoko iš vyresniojo brolio. O vienam vaikiukui, kai-p ir nėr iš ko išmokti žaisti, tai mama geriausia žaidimų draugė. (oi gal ir ne į temą prašiau, atsiprašau.)

Taip, dukryte pirmagime, todel turbut ir nenulipa nuo mamos, tad labiau atsipusti galiu tik kai ji jau miega, nes kitaip tik spek gaudyti, nors dar pati ne nevaiksto, bet visaip kruta, juda, zodziu visika nenuorama smile.gif smile.gif smile.gif Gerai, kad dar su teciu galim estafete pasikeisti, kitaip visai butu liudna, nors kai nusisypso, viska atleidi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes mane taip pat kankina naktiniai ir dieniniai pavalgymai, nors mano mergytei jau 1 metai ir 4 menesiai. Bet kuo toliau tuo daugiau nori MP.Nakti isterijos didziausios jei neduodu. Bandziau tepti to nagam skirto kartaus skyscio , truputi pasirauke, isspjove ir traukia toliau.Bandziau tepti dar keleta kartu bet jau nuo to skyscio krutine grauzia Kazkaip su sunum buvo paprasciau gerdavo arbatas sultis ir atsisake 1m ir 2men.Ka daryti nezn.
Atsakyti
Niu va galvojau issisuksiu nuo rimtesniu vaistu,bet deja nepavyko verysad.gif Pradejau gerti priesuzdegiminius ir laktacija mazinancius (o nuo ju tai ziaurei silpna) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaxxx @ 2007 07 26, 20:26)
Niu va galvojau  issisuksiu nuo rimtesniu vaistu,bet deja nepavyko verysad.gif Pradejau gerti priesuzdegiminius ir laktacija mazinancius (o nuo ju tai ziaurei silpna) doh.gif

jo girdejau kad nuo tu vaistu ziauria boga buna, o tai jau nutrauki matinima g.gif nes maniskei metukai ir as jau noriu nutraukti, o ka seip dar darai g.gif nes as zadu nusipirkti tepaliuka kur spec nagams tepti kad atprasti nuo ju grauzimo macayu naujam tavo vaiko nr yra reklama ju, nes bandziau tepti druska tai tik pakraopste ir vel zinde,o sake tas tepaliukas labi veiksmingas tai i ji visas viltis dedu doh.gif nes amniske kuo tuoliau tuo labiu nori pieno jaui cia pischologine priklausomybe, nes nuo gimimo neeme nei ciulptuko nei buteliuko tai krutis iki dabar yra ir maistas ir ciulptukas doh.gif
Atsakyti
Mum jau 8 menesiai,bet jau nustojau maitinti,maziukas puikiai geria misinuka,nors labai nori papycio smile.gif pradejau gerti parlodeli,tik nelabai jis mums padeda.pienuko daug krutine isiputusi,baisiai skauda,,noreciau biski patraukti tik nezinau ar galima..gal kam yra taip buve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dubuo @ 2007 07 28, 15:05)
Mum jau 8 menesiai,bet jau nustojau maitinti,maziukas puikiai geria misinuka,nors labai nori papycio smile.gif pradejau gerti parlodeli,tik nelabai jis mums padeda.pienuko daug krutine isiputusi,baisiai skauda,,noreciau biski patraukti tik nezinau ar galima..gal kam yra taip buve verysad.gif

Aha as ir geriu parlodeli tai man nuo jo ziaurei silpna ,bet atrodo kita puse kaip ir tvarkosi.Sakai tau krutine pilna ,as tai asmeniskai nenusitraukinejau buvo ir man kieta ,ir guzu buvo prisidare,tai dejau dar kopusta labai gerai karsti istraukia,ir geriu ibumetina.tikiuosi ,kad jau viskas greit susitvarkys
Papildyta:
QUOTE(RobertosMama @ 2007 07 26, 22:14)
jo girdejau kad nuo tu vaistu ziauria boga buna, o tai jau nutrauki matinima g.gif nes maniskei metukai ir as jau noriu nutraukti, o ka seip dar darai g.gif nes as zadu nusipirkti tepaliuka kur spec nagams tepti kad atprasti nuo ju grauzimo macayu naujam tavo vaiko nr yra reklama ju, nes bandziau tepti druska tai tik pakraopste ir vel zinde,o sake tas tepaliukas labi veiksmingas tai i ji visas viltis dedu doh.gif nes amniske kuo tuoliau tuo labiu nori pieno jaui cia pischologine priklausomybe, nes nuo gimimo neeme  nei ciulptuko nei buteliuko tai krutis iki dabar yra ir maistas ir ciulptukas doh.gif

Sveikute,as jau nutraukiau maitinima jau antra savaite eina kaip mazius nebegauna pienuko,man buvo likes tik naktinis maitinimas ir tai kaip tu sakai gal daugiau psichologine priklausomybe,keldavosi nakti beveik kas val laiko doh.gif tai vat tik dabar su krutine tvarkausi nes galvojau ,kad bs nekas jau,nors dar anksti dziaugtis ,bet atrodo ,kad viskas eina geryn.o seip as niekuo netepiau paprasciausiai isvaziavau o su mazium mama pasiliko thumbup.gif
Atsakyti