Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(simsi @ 2007 07 05, 17:12)
aš net minčių neturėjau nutraukti maitinimą taip anksti. Iš pat pradžių buvau pasiryžusi maitinti iki metų. Dukrytę tiek ir maitinau, planuoju ir sūnelį tiek pat maitint. O dukrytę atpratinau labai lengvai. Maždaug 9 mėn. atpratinau nuo naktinio maitinimo, nes pradėjo keltis kas valandą ir prašyt pienuko. Pora bemiegių naktų ir pradėjo miegoti visą naktį neprabusdama.

ne vieta matyt to klausti,bet vis tiek-o kaip atpratinti nakti valgyti???? nes jau laikas ir man gal pamiegoti g.gif
Atsakyti
patarkite kaip atpratinti vaika nuo naktinio maitinimo.pati be miego.
Atsakyti
QUOTE(yna @ 2007 07 29, 17:19)

Niekaip, pati bandziau atpratinti bet taip ir nepaviko, bet jau 2 savaites kai nemaitinu tai vaikas miega nuo vakaro iki ryto , anksciau tai dar 2-3 kartus maitinau, taigi be MP vaikas miega zymiai geriau!
smile.gif
Atsakyti
Sveikos, labai atsiprasau, jei tokia tema jau buvo,
bet man labai svarbu suzinoti:

Netiketai staigiai teko nustoti maitinti sunu savo pienuku, kaip sustabdyti pieno gamyba?
Atsakyti
QUOTE(yna @ 2007 07 29, 18:19)

Maniškis dabar keliasi naktį 1 kartą, buvo keletas naktų, kad išmiegojo iki ryto. Aš maitindavau krūtimi(3-4 kartai), pasiimdavau į savo lovą, o kai nusprendžiau naktį nemaitinti, nebeimu pas save, jam atsibudus duodu buteliuką mišinio jo lovytėje ir planuoju mišinį po truputį "skystinti" kol duosiu tik vandenuką, tikiuosi, kad po kiek laiko nepabus net vandenuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luknė: 30 liepos 2007 - 14:31
Mano tai ir keldavosi labai daznai kol maitinau,y parycius kartais budavo vos ne kas pusvalandi todel ir nusprendziau uzdaryti fabrikeli ax.gif O dabar tai liux viena kart atsikelia arbeteles duodu ir vel miegam thumbup.gif tikiuosi kaikada ir arbateles nebegersim ,bet ir taip jau gerai kai tiek laiko nemiegojus normaliai buvau
Atsakyti
Šiaip knygose rašo kadi naktį , kad jokių arbatėlių, o vandenuko duoti atsigert, kadangi saldžios arbatos kenkia dantukams ir kadangi vanduo ne toks saldus, tai greičiau atpranta naktį prašyti gerti.Bent man taip buvo.
Papildyta:
Kad atpratinti vaiką nuo papo naktį, reikia tam nusiteikti, nes kainuos biškį kantrybės. Jeigu apsisprendei tai griežtai. Mano pirmą naktį išrėkė 2 val. be sustojimo, bet reikia nekreipti dėmesio, paskui antrą naktį gal kokią valandą ir taip vis mažiau. Po kokių keturių dienų išsimiegodavau kaip belgas. Jei nori nutraukti maitinimą ir geri vaistus hormonius, reikia aišku vaiko nebemaitinti ir suveržti krūtinę, kad gamintusi mažiau pieno:pvz. užsidėti per ankštą liemenuką. Man ačiū dievui to neprireikė. Aš vis retindavau maitinimus kol automatiškai pradejo mažėti pieno. Iš pradžių atsisakėme naktinio , o po to ir dieninio papuko smile.gif
Atsakyti
As tau 2 savaites kai nemaitinu. MP gere diena pries miega, vakare pries miega ir nakti dar 2-3 kartus, na nusprendziau jau nebemaitinti ir viena vakara nedaviau papuko, na uzmigo ne taip greit kaip visada ir ne taip lengvai, nakti tai nemazai verke, buvo gailal labai bet taip ir nedaviau blush2.gif nes pagalvojau kad jei duosiu tai niekada neatpratinsiu. Po poros dienu jau viskas buvo super, apie MP pamirso, dabar miega nuo vakaro iki ryto, kuo anksciau niekada nebuvo.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2007 07 30, 14:13)
Sveikos, labai atsiprasau, jei tokia tema jau buvo,
bet man labai svarbu suzinoti:

Netiketai staigiai teko nustoti maitinti sunu savo pienuku, kaip sustabdyti pieno gamyba?

pakalbek su gyditoja,gal hormonu israsys..man israse parlodel tik nuo jo labai silpna,pykina..ir labai stiprus vaistai sitie:verysad:
Atsakyti
Manoji dar valgo naktim.Pasiuto,keltis pradejo gal kas pusvalandi-valanda doh.gif Poilsio man jokio.Reiks kazka mastyti jau,nes taip negalima.Noriu visiskai nutraukti jau maitinima.Manau jau ji didele pakankamai.As pati uz maitinima mazdaug iki metu.Grisiu i namucius ir pradesim rolleyes.gif Manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dubuo @ 2007 07 31, 16:26)
pakalbek su gyditoja,gal hormonu israsys..man israse parlodel tik nuo jo labai silpna,pykina..ir labai stiprus vaistai sitie:verysad:

Aha as ir situos vaistus geriau,man ir buvo nuo ju bloga,bet is kitos puses paskui krutine susitvarke,o taip tai jau guzai buvo doh.gif
Atsakyti
As pries pora dienu pagaliau apiprendziau ir nutraukiau maitinima. Diena nakti valgydavo kaip kudikis kas kelias valandas maze, nors netruku 15 menesiu sueis doh.gif Pirma diena kai jau nuprendziau neuot nusipirkau garstyciu pasinaudojusi vienos mamytes patirtimi. Kai dukryte pradejo reikalaut savo issitepiau jomis krutine ir parodziau kad kaka. Neliko maze patenkinta, bet ir nepabande ragaut uzuodus keista kvapa biggrin.gif Tepliojausi paskui ir visa nakti, kai prabusdavo. Uzuosdavus ju kvapa paimdavo buteliuka ir uzmigdavo thumbup.gif Siandien jau nebelenda ir nieko nebepraso. Sianakt pirma karta savo gyvenime ismiegojo nuo 21 iki 5.30 be jokiu prabudimu, paskui siaip ne taip uzsimigde dar valandziukei ax.gif Uzmiega daug lengviau, nes anksciau po valanda ant papo kabedavo pries uzmigdama tiek diena, tiek vakare. Diena galime drasiai iseiti is namu, nepradeda vidury gatves manes nurengineti biggrin.gif Zodziu tik i gera mums tas nutraukimas isejo thumbup.gif Tik vienintele problema kol kas pilno pieno ir skaudancios krutys... Nors siandien jau nebenusitraukineju nei trupucio ir lyg nebekieteja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 03 rugpjūčio 2007 - 16:13