Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

Linule, manau, kad tikrai atsirastų ne tik drabužėlių, bet ir visokių buities rakandų mirksiukas.gif tik kaip būtų su pristatymu g.gif o tau dabar rūpestėlis su leliuko atėjimu wub.gif
perversk temą, čia visokių dalykėlių yra, gal kas jums tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Atiduodu universalų vežimuką, padėvetas stipriai, bet veikia gerai. Yra ir lopšiukas su rankenom. Tamsiai mėlynas su smėlinėm juostelėm ir vyšninėm širdutėm.
Kaune
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 08 07, 13:28)
Krausčiau namus ir radau maišą, paruoštą išmetimui, bet gal kam netyčia kas patiks arba gal kam palengvins kiek nors gyvenimą. Dovanoju, o sekantis tų daiktų sustojimas - KONTEINERIS (viskas neskalbta, jei kam įdomu išskalbsiu, išlyginsiu).

Dar turiu padovanot pūkinę kaldrytę  ax.gif

padovanota ax.gif
Atsakyti
Sveikos gerosios mamytes 4u.gif

Situacija

Isgerinejantys tevai paliko savo motinai(apie 65 metu) tris vaikiukus,o patys isvaziavo i Anglija "uzdarbiaut" . Mano mama buvo siandien susitikusi su ta moteriske,tai vaikiukai buvo apvilkti treningiukais(iseigai doh.gif ) ir vienas is ju skundesi,kad bateliai trina kojytes,nors tevai juos neseniai nupirko.
Mano mamike parveze tiems vaikeliams is sodo surinktus savo anuku palaikius(sodinius) rubelius,tai jie dziaugesi,kad bent ka nors tures apsirengti doh.gif ,nes i mokykla tuojau prades eiti. O namie nesioja saugusiu rubus,nes neturi ko verysad.gif .
Mama gavo kelis rubelius is vienos drauges,as irgi turejau maiseli isaugtu savo sunaus rubeliu+ dvejus naujus kedukus(35 ir 36),bet gal kas turetu dar kokiu berniukisku rubeliu ,batuku 4(stambesniam) ir 7 ,10 (smulkesniems )vaikams,gal ir zaisliuku ar kamuoli koki,nes jie teturi 3 masineles verysad.gif
Nesinori nusigrezti nuo tokiu bedeliu blush2.gif
Ju mociute tvarkinga moteris,skaniai verda valgyti ir tikrai stengiasi del siu vaikeliu,bet neaisku ar tevai isvis sugris...
Rasykit man i AZ,jei kas galetumete kuom nors padeti.DEKUI jums 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu naudotą kokosinį čiužinuką, mėlyną vonelę ir skėtuką, jau pavažinėtas, bet važiuoja, susilanksto, taip pat mano nenaudojamų rūbų S dydžio. Kam reikia rašykite
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
turiu rubeliu 0-3men leliukams.tikrai pakankamai geros isvaizdos.rasyti az.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kaip gerai, kad radau ta skyreli smile.gif Laikas nuo laiko atsiranda daikteliu, kurie mums nebereikalingi, ismesti gaila, o atiduot neturiu kam. Tai sutvarkau, sudedu i maisus ir pastatau prie konteinerio vildamasi, kd kam reikia,. tas suras smile.gif

Pardavineti devetus zaislus po kelis litus neturiu nei noro nei laiko, mielai kam nors atiduociau, jei bus nereikalingi - ismesite smile.gif i kokius vaiku namus vezti irgi nenoriu - idiotiskai jausciausi duodama tik trupinius. bet gal cia atsiras, kam jie bus reikalingi? gal yra kokia bendra viet, kur galeciau atiduoti, o paskui daiktai butu nukreipiami kam reikia?

Atsakyti
jei žaislai geros būklės aš paiimčiau, nuveščiau į darželį
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2006 08 27, 16:24)

Dekui,kad atsiliepe net keturios mamytes thumbup.gif ,bandysim ateinancios savaites pradzioje susisiekti,nes vyras bus kaip tik Kaune 4u.gif .

Del vaikuciu
Siandien skambinausi su mama ir klausiau kaip jiems ten sekasi,tai sake,kad tvarkosi po truputi mociute.
Mazaji pasieme pas save marcios sesuo,kuri turi savus 3 vaikelius ir ji pati nasle verysad.gif -vyras mire praeitais metais.
Ji leidzia maziuka i darzeli salia savo namu,o didieji eina i mokykla. Mociute mums labai dekoja,kad atidavem savo vaiko batus ir isaugtinius rubelius,sake,kad meldziasi uz mus wub.gif .
DEKUI JUMS VISOMS 4u.gif
Atsakyti
tvarkiau spintą ir atidėjau daug savo nebenešiojamų, bet tvarkingų rūbelių. mano ūgis 160 m., dydis 36. gal žinote, kam reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2006 09 22, 22:07)
Dekui,kad atsiliepe net keturios mamytes thumbup.gif ,bandysim ateinancios savaites pradzioje susisiekti,nes vyras bus kaip tik Kaune 4u.gif .

Negaliu ieiti i savo AZ,negaliu atrasyti verysad.gif
Atsakyti
Erika 55,
man geriau butu pervesti pinigiukus...Duok savo saskaitos Nr. Gal jau gali per asmenine?
Zaisliuku neperziurejau. Savaitgali turejom nelauktu sveciu...Nespejau verysad.gif
Na, kitam kartui kazka sugalvosiu.
O beje, gal praziurejau - kur ta seima gyvena, Kaune ar toliau kur? ax.gif
Atsakyti