Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(čikaga @ 2006 09 18, 11:14)
Aš turiu naudotą kokosinį čiužinuką, mėlyną vonelę ir skėtuką, jau pavažinėtas, bet važiuoja, susilanksto, taip pat mano nenaudojamų rūbų S dydžio. Kam reikia rašykite

liko kokosinis čiužinukas, skėtukas. Kažkas norėjo skėtuko, bet dingo, tad vėl laisvas smile.gif, dar turiu skalbimo mašiną Fėja, ji maža bet skalbia, atiduosiu kam labai reikia, gal tai šeimai kur čia mamos domisi jiems reikia?
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2006 09 27, 16:00)
dar turiu skalbimo mašiną Fėja, ji maža bet skalbia

Mano aprasytoje seimoje moterele turi irgi tokia senoviska skalbenke-jau rankas prasibruzino su maziais doh.gif .
Siaip gal tai seimynai,kur soduose gyvena pasiulyt,nes ten su geriausiais norais neprijungtum automatines,o zmonem skalbtis reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2006 09 27, 13:51)
Dar niekas nevaziavo,kiek zinau ax.gif
Papildyta:

Mano nuomone,tai cia geriausias variantas butu thumbup.gif !
O mamytes,kurios atsiliepe,tai gal irgi prisijungtu ax.gif . Surasau gal cia jas ir jus susisieksit g.gif ?
Edka norejo atiduoti batukus,bet pries mane suskubo kita mamka juos paimti. Tai atkrenta!
Grazke zadejo savo broliuko isaugtiniu daiktu ax.gif
Aisha7 irgi norejo vaziuoti pas ta seima 4u.gif
Ir tu rolleyes.gif ...

parasiau tau i az. pas broli ne kazin kas,jam 11metu,liekno sudejimo.maziukam rubai tikrai visi ismesti" bet tam kur 10 metu arba 7, tai yra svarkas languotas,marskinuku i mokykla.yra plona striukyte melyna-geltona neblogos bukles.
o jau daugiau panesioti: yra kazkokiu kepuriu,lyg salikas,megztukas.
ryt ryte mama dar perkraustys spintas ir paieskos.
brolis sake,gal kelis zaislus duos.

o kas del batu,tai visi sunesiojami i lauka..tai tuscia.bet cia manau galima juk devetuose vaikams nupirkti?kazkiek pinigeliu tikrai galeciau prisideti.

ryte dar patikslinsiu ka turiu.gal dar ka rasiu.
Papildyta:
tik turiu viena bedele,noreciau kad iki sestadienio vakaro kazkas is manes tuos rubelius paiimtu,pati vezt negaliu,nera kur dukrytes palikti..o kol statybos,tai pas anyta glaudziames,ner vietos.
o mama pedante,jai pas ja paliksiu maisus isprotes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazke @ 2006 09 27, 22:13)
tik turiu viena bedele,noreciau kad iki sestadienio vakaro kazkas is manes tuos rubelius paiimtu,pati vezt negaliu,nera kur dukrytes palikti

Kokiam rajone esi g.gif ... Gal mano mama paimtu is taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2006 09 28, 00:57)
Kokiam rajone esi g.gif ... Gal mano mama paimtu  is taves 4u.gif

mes zaliakalnyje,jei ta seima gyvena kauno mieste,nuveztume patys.
maisa pririnakau rubu,ka brolis i mokykla nesiojo tai tikrai gera kokybe..ir siaip dar bliuzonu,liemeniu.

tik sakau,arteja ziema,reiktu gal ant zieminiu batu susimesti? nes suslaps kojas ,kibs ligos..o vaistai kainuoja.
Atsakyti
sveiki mamukai 4u.gif

turiu ir aš rūbelių savo mažulio išaugtų. Turiu kedukus pipirui, bet mažam pipirui - gal 6 mėn kažkur. Turiu dvi plonas striukytes taip 6-12 mėn pipiram. Galiu puzlą padovanoti. Krepšinio kamuolį (mažesnis nei įprastai). Ar kam reikia tokių daiktų? Turiu ir vonelę lialiui, didelė tokia. Jei reiks kam nors, iš anksto informuokit, nes ji dabar sode yra.

Atsakyti
nuveziau.tik nieko neradau,tai palikau prie duru.dar geriau,nebus zmonem jokiu nepatogumu,gavos 4 maisai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 10 01, 15:05)
sveiki mamukai  4u.gif

turiu ir aš rūbelių savo mažulio išaugtų.

Batuku ir rubeliu labai reiketu vaiku namams ,Lopselio g. Ten vaikuciai iki 4 metuku gyvena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazke @ 2006 10 01, 16:17)

Sekmadienis -vienintele diena ,kada ji iseina ilgesniam laikui is namu ax.gif .
Skambino ji mano mamai ir labai sirdingai dekojo wub.gif ,sake,kad melsis uz mus visas ir dar vaikus prie to pacio paklubdys,kad pasimelstu doh.gif !
O vaikai tai krykstavo besimatuodami ir besidalindami rubelius,siunte per telefona oro bucikius,linkejimus ir dekojo. Dziaugesi,kad labai grazus rubeliai ir batukai. Vienas megztinukas ir basutes dar per dideli,bet kitiems metams bus pats tas.

wub.gif wub.gif wub.gif LABAI LABAI DIDELIS TAU IR TAVO MAMAI ACIU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2006 10 01, 21:16)
Sekmadienis -vienintele diena ,kada ji iseina ilgesniam laikui is namu ax.gif .
Skambino ji mano mamai ir labai sirdingai dekojo  wub.gif ,sake,kad melsis uz mus visas ir dar vaikus prie to pacio paklubdys,kad pasimelstu doh.gif !
O vaikai tai krykstavo besimatuodami ir besidalindami rubelius,siunte per telefona oro bucikius,linkejimus ir dekojo. Dziaugesi,kad labai grazus rubeliai ir batukai. Vienas megztinukas ir basutes dar per dideli,bet kitiems metams bus pats tas.

wub.gif  wub.gif  wub.gif LABAI LABAI DIDELIS TAU IR TAVO MAMAI ACIU wub.gif  wub.gif  wub.gif

as ir maniau,kad nebus namie,nes grazi popiete buvo,saulyte sviecia.
bet apsidziaugiau,neradus ju.nepatinka man,kai ziuri i tave kaip i kazka ..stebuklingo.man nepatogu ir jiem patiem nera malonu..
smagu,kad kazkam padejau wub.gif
bet batu ir kelniu ten nebuvo g.gif tai jei kazkas gali galetu nuvezt.
Papildyta:
QUOTE(erika55 @ 2006 09 26, 15:07)
Vaiku namai lopselio g. prase,kad jei galetumet,parinktumete rubeliu ir batuku ,vaikuciams iki 4 metu 4u.gif ,nes to tikrai truksta. Batukai pagrinde iki 30 dydzio!
Zaislu turi daug,kaip ir nebereiketu ax.gif

Jei kas gedinasi vaziuot,tai galit nueiti tiesiai pas vedeja ir paduoti viska-labai maloni moteriske 4u.gif . Ir nesisarmatinkit vezti devetu rubu-vaikuciams geriau jau deveti,negu isvis jokiu 4u.gif

nesugebu vis davaziuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazke @ 2006 10 01, 22:50)
bet batu ir kelniu ten nebuvo

Tai kol kas ir su tais kedukais pavaikscios,juk dar ne salnos,o veliau ieskosimGal atsiras daugiau tokiu gerasirdziu mamyciu kaip tu wub.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tai prasisiausiu pro savo pipiro išaugtus rūbelius, supakuosiu, bet kad nebus didelis tas mano ryšuliukas... o kaip perduot?

čia kažkokiem vaikam kamuolio reikėjo. Ar vis dar reikia? Kaip sakiau, turiu. Naujas bevei, mano pipirui netinka krepšinio kamuolys.
Atsakyti