Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

Rasiu berniukeliui kazka silto.
Dar turiu salia drauge, kurios bambys 4u.gif toki dydi tik ka bus isauges....
Po savaitgalio pasakysiu konkreciau. 4u.gif
- Gravel - laukiam ziniu apie mikrobangine. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 11 17, 09:22)
Uve, jei tikrai atiduosi kompą, tai mes bandysim monitoriaus ieškoti ax.gif

neapsigalvosiu, tik kaip minėjau, po mėnesio galėsiu. tegul Tautvydas pagalvoja, kokių programų jam reikia. dar turiu naujų kepurių nuo saulės su visokiais firmų užrašais.
Atsakyti
Uve jam kol kas tik žaidimams reikia. Informatikos pradinukų nemoko schmoll.gif Gerai būtų, kad ten jokių slaptažodžių ir užraktų nebūtų ax.gif O mėnesiukas tinka, galim palaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2006 11 14, 07:38)
tai gal galetum parasyti  smile.gif
pas mus irgi visokiu rubeliu, batu ir namu apyvokos daiktu prisikaupe. daiktai tvarkingi, gaila, kad bomzai istampytu prie konteinerio. galeciau seimai ar organizacijai ir i vieta nuvezti.

grisiu is atostogu parengsiu sarasiuka tokiu seimu, duosiu zinot
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau prisideti.Galiu padovanoti Tautvydui kompa arba tik monitoriu.Tik reiketu ji perinstaliuoti ar dar kazka padaryti.nenusimanau situose reikaluose blush2.gif
Jei kompiuterio nebereikia galeciau prisideti prie mikrobanges pinigeliais smile.gif
Atsakyti
O kaip faina. Merginos jei jau tikrai turim galimybę gauti du kompus, tai gal vieną gfalėtume padovanoti šeimai, kurios namai sudegė? Rugsėjo pirmą jiems pirkom mokyklos reikmenis ir vitaminus. Ten abu vaikai mokyklinio amžiaus, o ant kompo pinigėlių tikrai nėra. Ką manot?
Atsakyti
Atsiprašau, kad tik dabar atrašysiu, bet pati lakstau su savo buto remontais... Tai va, mikrobangės kainą esu parašius 220 lt. Bet man nesmagu kažkaip čia ją stumdyt blush2.gif Noriu prisidėt irgi prie labdaros smile.gif Jei reikia batų, tai ką nors suorganizuočiau iš saviškio, kokiai 36-37 kojytei (gal ir moteriškei tiktų smile.gif jei maža koja). Galiu ir nupirkt ko. Tik sakykit. Neturiu jokios info apie tuos žmones, tai ir nežinau, ko gali jiems prireikti. Galiu knygų vaikiškų padovanoti, sąsiuvinių ar piešimo reikmenų nupirkt.
4u.gif
Atsakyti
Mamytes,kurios visu tuo rupinates,jei vis dar reikia kompo,rasykit man i az.Kadangi as nesigaudau sitoj technikoj blush2.gif ,butu gerai,kad kuri nusimananti pasiziuretu,ar tinkamas tas daiktas biggrin.gif
Tikrai labai noreciau prisideti ax.gif
Atsakyti
gravel tu gi nesiūlei, aš pati užklausiau.Tiesiog mes vis tiek rengiamės pirkti. Todėl jei dar galioja tavo pasiūlymas per pusę, tai aš tau duodu 110.Jei persigavojai drąsiai sakyk, nes būna visko 4u.gif
x failai kompo aišku reikia, bet aš irgi tame nieko nesuprantu ax.gif Tiesiog ar jis veikia pas tave?
Atsakyti
Aišku veikia biggrin.gif Gi nesiulyčiau neveikiančio smile.gif tik jis senas jau,o instaliuoti jame windows xp,sunkiai veza.pvz.internetas labai letai puslapis verčia,zaidimas is kompaktu ar kaip ten juos ilgai kraunasi.bet manau,jei grazint buvusius windows 98 ar 95 veiks puikiai.mums tie xp reikalingi buvo del skype.šiaip normalus kompas,monitorius aišku ne skystųjų kristalų tongue.gif .Dar dokumentus rasčiau kur uzmestus blush2.gif tik reikia,kad ji paziurėtų kas nors išmanantis,nes aš tai dunduke doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Oj..Musu dieduka atiduoda....X-failai, windowsu reik?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2006 11 19, 04:16)
Oj..Musu dieduka atiduoda....X-failai, windowsu reik?

jo,reik smile.gif galetum uznest tongue.gif o gal moki ka nors su juo padaryt,t.y.perinstaliuot g.gif
pagalvojau,kad kazkam jis bus naudingesnis nei mums ax.gif
Atsakyti