Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(x failai @ 2006 11 19, 10:57)
jo,reik smile.gif galetum uznest tongue.gif o gal moki ka nors su juo padaryt,t.y.perinstaliuot g.gif
pagalvojau,kad kazkam jis bus naudingesnis nei mums ax.gif

Jei tik Windows instaliot, tai galeciau.
Nera, ten normalus kompas, tik kad 17 Gigu, bet uzteks, manau.
X-failai, bet kada galiu atiduot
Atsakyti
Puiku thumbup.gif Alabama ar galėsi pagelbėti su ta instaliacija? O aš tada nuvežčiau ax.gif Jei dar bus norinčių pamatyti švytintį Tautvydo veidą maloniai kviečiam 4u.gif Tik va dar klausimas kaip daryti-laikyti ir padovanoti kaip kalėdinę dovaną;
- padovanoti dabar, kad Tautvydas nors ką nors turėtų veikti, kol mamos nėra?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 11 19, 18:01)
Puiku thumbup.gif Alabama ar galėsi pagelbėti su ta instaliacija? O aš tada nuvežčiau ax.gif Jei dar bus norinčių pamatyti švytintį Tautvydo veidą maloniai kviečiam 4u.gif Tik va dar klausimas kaip daryti-laikyti ir padovanoti kaip kalėdinę dovaną;
- padovanoti dabar, kad Tautvydas nors ką nors turėtų veikti, kol mamos nėra?

Reik uzeit pas X-failus ir instaliot, tariosiu su ja. cool.gif
Atsakyti
Pagaliau manim patikejot doh.gif Ačiū,Alabamai wub.gif O jau galvojau,kad manot,jog išsidirbinėju blush2.gif
Atsakyti
x-failai, tiesiog ne visi gali padovanoti kompą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as tuomet mikrobangei skirtus pinigelius - "i vokeli" Vilmai. 4u.gif Nusipirks ko labiausiai reikia. O kompa siulyciau ir nelaukiant Kaledu vezti....Aisku, bepigu man cia siulyti, kai ne pati organizuoju blush2.gif Bet Kaledos ne uz kalnu, Tautvydui malonesnis laukimas butu.... o per Kaledas ir taip visos daug rupesteliu turi.
O Panemunes berniukeliui turiu silta ziemine striuke, apie 110 ugiui ir siltus batus 29 dydzio....dar lauktuviu ideciau...Kam kada galeciau perduoti? ASARA, gal tu atsiliepsi?
Atsakyti
x failai, tuomet kai jau kompas bus paruoštas transportavimui duok žinoti mirksiukas.gif
Balanda, duok man panemunės lauknešėlį, asara kažin ar čia pasirodys.O aš jiems dar dovanėlių turėsiu. Ačiū vilnietėms 4u.gif O Vilmai pinigėliai irgi labai pravers, gal nusipirks pagaliau akinius, kol visai neapako unsure.gif
Atsakyti
Nera, parasiau tau asmenine 4u.gif
Atsakyti
Balanda nieko negavau g.gif
Atsakyti
Aciu, Nera, uz zinia. Net nezinojau, kad panemunes mamai vezys sad.gif Gal jai kokiu vaistu rekia, kuriu nekompensuoja?
Ar ruosit siemet kokias kaledines dovaneles?
Parasykit, prasau, kam dabar pinigus renkam. Pervesciau Ballando arba Nerai. Ir jei nusprestumet dengti Vilmos silumos skola, prisideciau.
Atsakyti
O gal tikrai, jei Tautvydui ir kompa, ir mikrobange parupina kitos mamytes, gal geriau kazkiek skola pamazinti?
Nera, ar dabar Gelvorai reikia moketi, ar kokiam antstoliui? Tuomet as...o ir kaip matau, Aquamarine, galim tiesiogiai i ta saskaita po pinigeli imesti 4u.gif
Gal suorientuotumet, kokie banko rekvizitai? 4u.gif
Atsakyti
Aquamarine smagu, kad prisijungi 4u.gif
Merginos Vilma moka gelvorai skolą, todėl mes nežinom, kur pervesti pinigėlius. Aš dar bandysiu iškvosti, bet su Vilmos užsispyrimu tai ganėtinai sudėtinga unsure.gif Aš tiesiogiai Vilmai duodu pinigėlius, jin protinga ir aš ja pasitikiu.Tikrai tų pinigėlių ji nešvaisto vėjais.Tik va akinių sau nenusiperka
devil.gif O apakimas jai visai šalia unsure.gif
Panemunės mamytę kol kas švitina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 20 lapkričio 2006 - 20:38