Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

NERA,kaip su kompu bus?Aš pati tikrai nieko nepadarysiu verysad.gif Negi,niekas negali jo paziuret?Ar jau nebereikia g.gif
Atsakyti
x-failai aš bandau surasti kas jį mums perinstaliuotų ax.gif Jei nieko nepavyks imsim tokį. Jis kaip suprantu nepaveža tų žaidimų iš kompaktų?
Atsakyti
taip,sunkiai labai jie eina.Mano dickiai zaisdavo,bet daugiau nervuodavos ax.gif Vyras sake,gali bandyt pas pazistama kompiuterista vezti.Tas paziuretu ir gal kokiu zaidimu i pati kompa irasytu.Bet cia tik kia savaite doh.gif Jei tu rasi anksciau,tai prasom drinks_cheers.gif uzvaziuoti smile.gif Jei kas,tai mano tel. pas Alabama smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nera, pasisakau, kad sian nebusiu Kaune, gal ryt ar kita savaite reiks susimatyti, kad perduociau dar viena savo ir Aquamarines dali 4u.gif
Atsakyti
As dar pagalvojau, kad gal geriau padovanoti Panemunes mamai pinigus, o ne ceki, kad ji galetu apsipirkti, kur jai patogiau, nes is Panemunes iki artimiausios Maximos toloka. g.gif
Atsakyti
x-failai, jei pavyktų kažką įrašyti būtų puiku 4u.gif
Balanda, susimatysim kitą savaitę mirksiukas.gif Aš šiandien bandysiu mikrobangę pirkti ax.gif Aquamarine tu turbūt nežinai, bet dabar ir saulutės maximos mirksiukas.gif Aišku galima duoti ir pinigėlius 4u.gif
Atsakyti
Tai mano pasiūlymas nebeįdomus ir pagalbos nebereikia? Nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gravel: 23 lapkričio 2006 - 19:54
QUOTE(gravel @ 2006 11 17, 08:12)
Taip, aš pardavinėju mikrobanginę smile.gif Reikia? Visai atiduoti negalėčiau  blush2.gif Nes nauja beveik ir vyras tokio mosto mano nesuprastų, bet per pusę su kuo nors padovanočiau.

tai, organizatorės, griebkite iš gravel gerą mikrobangę už pusę kainos, o tai žmogus, matydamas tokį neryžtingumą, persigalvos.
Atsakyti
Gravel pagalbos aišku reikia.Jei tu sutinki parduoti mikrobangę už pusę kainos mes ją perkam iš tavęs, jei ne -parduotuvėje. Transporto pagalbos reiks pervežant kompą.Ir dar reikts kažkaip jį sujungti doh.gif
Atsakyti
Tai tada aš kitą savaitę priduodu kompa(tikiuosi pavyks ka nors padaryti doh.gif ).
O del transportavimo ir sujungimo,jei nieko nerasit,manau maniškis tikrai pagelbės ax.gif
Atsakyti
x failai, tai gal tam draugui pavyktu xp išinstaliuoti? Tai būtų pats geriausias variantas ax.gif
Na aš dar turiu gerą naujieną Panemunės mamytei patvirtino diegnozę- I stadijos vėžys. Tik va keista kodėl iš karto taikė švitinimą g.gif
Gravel laukiu tavo atsakymo rolleyes.gif
Vakara maximoj apžiūrėjau mikrobanges, tai pati paprasčiausia "gamma" kainuoja 149 lt.
Atsakyti
Aš ir vėl su naujienom. Kalbėjau su Erika(šeinos, kuriai sudegė namai mama), ji ligoninėje vėl .Pirmoji abrazija nepavyko, darė antrąją verysad.gif Dabar jau jaučiasi geriau. Emilija(dukra) po linfmazgių uždegimo, o Vytui(sūnui) išoperavo apendicitą. Mama iš tiesų jaučiasi , kad pavargus-sako bėdos mūsų neapleidžia. Vaikų didžiausias noras-kompas. Tai jei pavyks, bus didžiausia dovana. Sutarėm, kad Emilijai nupirksiu mokinio enciklopediją, o Vytui kelias į žvaigždes kompaktą ir vitaminų abiem.
O iš Vilmos išsireikalavau pažadą nusipirkti akinius ax.gif
Pažiūrėjau, kad knygų klube dabar akcija ir abu tomus mokinio enciklopedijos parduoda už 99 lt.Manau nupirksiu abi ax.gif
Merginos jei kuri prieštaraujat dėl tokių pirkinių garsiai šaukit. Tiesiog manau, kad jiems jos abiems būtų naudingos, Vytui 13, Emilijai 9 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 24 lapkričio 2006 - 11:05