Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

Ten yra taip: Mama Laima turi 5 vaikus iš kurių apie 7 metų dvynukai mergaitė ir berniukas ir dar maždaug pamečiui trys vaikučiai (vyro nėra, t.y ar išsisikyrę ar šiaip pabėgęs nežinau). Ši mamytė kažkur šiek tiek dirba, bet aišku pragyvenimui to neužtenka. Kita mamytė tame pačiame name gyvenanti vardu Rasa ir ji yra mamos Laimos brolio žmona (tiksliau sugyventinė). Ji turi dvynukes mergaites apie 1 metų laiko ir šių metų sausio mėnesį gimusį berniuką. Va šiam mažyliui ir buvo vežta lovytė, vežimėlis ir drabužėliai. Beje, vežėm ir didesniem vaikam ką turėjom. Tų dvynukų matyt ten tiek daug todėl, kad šeimoj (mamos Laimos ir jos brolio) matyt yra buvę dvynukų. Kai važiavom mamytėm taip pat vežėm drabužių tik žinoma negaliu pasakyti ar viskas tiko. Ko tiksliai reikia galima paklausti jų pačių arba Rimulinkos, kurių telefonai jei neklystu šiame forume jau buvo nurodyti.
Atsakyti
Nu matyt telefonus aš būsiu praleidus g.gif
Ten labai nebloga seniūnija, kuri skiria pašalpas. Tiesa pinigų nelabai nori duoti, bet maistu ir rūbais , tikrai remia.
Papildyta:
Ir dar toks klausimėlis, ar ten gyvenantis brolis dirba?
O dvynukai perduodami moteriška linija, taigi brolis tam įtakos neturėtų turėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 01 kovo 2007 - 10:49
Rikitiki, aciu uz informacija, dabar daugiau aiskumo. 4u.gif
Atsakyti
Kai aš buvau toj šeimoj, tai brolis dar nedirbo. Brolienė yra nelabai tvarkinga moteris, todėl visas namų ūkis tenka Laimos pečiams. Iki dabar vyras nemokėjo net alimentų vaikams. O vyrą ji išvijo, nes žiauriai smurtavo.Po Naujųjų Laima parašė pareiškimą ,su Rimulinkos pagalba, kad teismas priteistų iš vyro alimentus,bet kolkas dar negauna. Šiuo metu labiausiai reikėtų karvutės ir namelio remonto. Tas nameliukas tai vėjo perpučiams.Anksčiau jie laikė karvutę, bet pardavė, nes neturėjo pinigėlių vaikučius į mokyklą išruošt. Aišku, viskas ką žmonės duoda gerai, aš irgi vežiau mamai rūbų, ji aukštoka, liesutė. Prieš Kalėdas vaikam nupirkau eglutę dirbtiną, žaisliukų, lempučių, jūs neįsivaizduojat kiek buvo džiaugsmo.
Atsakyti
4u.gif aš gyvenu prie sauletekio,aš galiu paimti ,kad nebutu bereikalingu važinėjimu,labai ačiū mano nm.868383279 parašykite man žinutę aš jums atskambinsiu mirksiukas.gif ir susitarsim smile.gif ačiū iš visos širdies,o jei jus norite jai patys nuvežti tai palieku jos numeriuką mirksiukas.gif 860307479
[/quote]

Štai kur kontaktai Rimulinkos ir mamytės Laimos. (28-tas šios temos puslapis) Kiek žinau tas brolis dabar dirba ar bent jau taip man sakė mama, nes minėjo, kad labai vėlai grįžta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikitiki: 01 kovo 2007 - 13:59
bigsmile.gif Bliamba, kaip gali būti, kad tik naujokai ir naujai prisijungusieji tą mamytę žino? blink.gif kaip susisiekėt su Rimulinka? kaip visi suradot tą mamytę?

ir kur dingo du vyresni už dvynukus vaikai? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 01 kovo 2007 - 17:50
Rikitiki ar žinai tos šeimos pavardę? Pakalbėsiu su seniūnijos darbuotojais.
Atsakyti
Pavardės aš neatsimenu, reiktų Rimulinkai paskambint, ji pasakys. O vyresni vaikučiai yra Sandrutė, Jonukas, po to dvynukai Ernesta ir Ernestas ir Laimutis. O, kad naujokai suzino greičiau, vadinas mes atidziau skaitom pagalbos prašymus. smile.gif Rimulinka labai padeda Laimai, jos kartu ir teismui pareiškimą rašė dėl alimentų. Mane šioj šeimoj pakerėjo vaikai, po pirmo apsilankymo visą kelią verkiau, nes tikrai negalvojau, kad yra taip sunkiai gyvenančių. Atrodo ir seniūnijos remia, bet... Padėkit, kurios galit. Aš tai raginu rašyt į bėdų turgų, prašyt karvutės, remontui pagalbos, juk dar ne tokiem vargšam duoda, o čia visdėlto gyvena aštuoni vaikai.
Atsakyti
doh.gif blink.gif o siaubas kas čia darosi ,tik šiandien ilindau į sandeliuką ir kaip pamačiau tai vos infarkto negavau , swoon.gif ,iš kur pas jus toksai abejingumas košmaras juk viskas aiškiai parašyta kiek ten tų vaikų ir kieno jie ,kažkam dvinukai dingo ,tai gal paskaityti atidžiau reikia ,o ne permesti vieną akimi ir sakyti ,kad kažkur kažkas dingo doh.gif .Mes su Laima esame draugės ,galima sakyti ,kad geriausios rolleyes.gif ,pati tam kaime gyvenau 3,5metų .Ir padėsiu aš jai visada ,nes labai geras žmogus yra ,turbūt tokio žmogaus nėra ant žemės .Labai liūdna pasidarė ,kaip kažkas parašė {ne tiesiogei ,bet taip davė suprasti }kad aš viską renkų sau doh.gif ,mamos aš turiu tik vieną vaikuti ,jam jau 7-eri,jam leliukiški rubai tikrai netiktų,jeigu man reiktu pagalbos aš nesigėdinčiau ir parašyčiau ,kad mamos man sunku padėkite,net tokios minties nebuvo ,kad pasinaudoti drauge ,ir prisirinkti sau visko ,jei ir man būtų sunku ,man taip atrodo ,kad ne viena mama ir man padėtų,bet man pakolkas sekasi neblogai ,valgyti turime ką ,apsirengti irgi .
DABAR DĖL TOS SENIŪNIJOS NERA.Laima iš ten gauna tik miltus ,alieju dar ten kažka ,jokios labadaros negauna ,jokiu batų ar drabužių schmoll.gif ,laimai buvo pasakyta ,kad gerai gyveni doh.gif ,o kam tau reikia?ten niekas jokių labdarų negauna schmoll.gif g.gif tik va įdomų kodėl,aš pas LAIMA KAIP BUVAU TAI BUVO ATĖJUSI iš seniūnijos kažkas ,ar ten gydytoja buvo net nežinau,gi jie mato kaip ten jie gyvena ,įėjo pažiūrėjo rasos tą naujagymį ,ir įšėjo ,sako rasai ar turi rubų vaikams jei ne tai atvešim ,o Rasa sako man jau Rima iš super mamų pririnko doh.gif ,mamos labai daug padėjo ,o aš stoviu tai moteriškiai už nugaros ir rodau ŠA nesakyk,kad čia aš ,norėjau pažiūrėti ką jinai pasakys,o jinai sako ,A TAI GERAI TADA,apsisuko ir išėjo,vienų žodžių vienodai rodo viskas.Dabar atsakysiu nežinau kam {pamiršau}dėl alkoholio šitoje šeimoje:visi normalus žmonės išgeria ar ne taip ,aš ir pati kartais išgeriu ,nu viena karta į mėnesi tai tikrai rolleyes.gif ,manau ,kad laima irgi išgeria kartais ,bet pas ją vaikai prižiūrėti ,pavalge,ir stengiasi ,kad jiems būtų gerai ,bet kaip nėra iš kur paimti tai nieko ir neprisistengsi .Dabar jinai dirba pas ūkininką ,vieną išlaiko savo vaikius ir dar tie ten {jos brolis su sugyventinę priėmė ant savo galvos},tas brolis dirba ,bet nesenai isidarbino ,tai dar algos kaip ir nėra,o valgyti tai reikia ,ir Laima išlaiko juos dar ir tuos vaikus visus jų doh.gif ,jinai Vyrą paliko ,nes Vyras gėrė nesirupino nieko Laima pati su plaktukų po namus lakstydavo ,o tas miegodavo gyrtas ,tai kam toks vyras reikalingas ar ne taip?Kaime gal ir ėjo iš pradžių kalbos ,kad ten yra geriama,bet kaip paliko vyrą jinai viskas apsiramino ,visi žinojo ,kad jisai prasigėres .

Aš tai šeimai nutariau padėti ne dėl savanaudiškumo ,ne dėl naudos sau ,man nieko nereikia ,pakol kas aš dar galiu pragyventi ,be paramos ,bet kas ten žino kaip gali būti rytoj unsure.gif ,man vienai sunku padėti tai šeimai,man reikia jūsų pagalbos ,ir labai daug mamų jau padėjo ir tikrai labai dėkoju joms ,aš matyčiau ,kad Laima nesistengia nesirūpina ir t.t. tai tikrai nepadėčiau ,ir net nebūtų tos temos ,bet moteriškė sukasi kaip tik gali ,viska tempia namo nuo A iki Z,dabar gi turi drauga jisai važinėja su fūra ,veža krovinius į vokietyje ,tai pritempė jai visko ,nuo linoleumu iki baldų,vidus tai tikrai jau pakankamai geriau atrodo negu buvo,bet įšorė tai baisu net kalbėti,ir viskas iškalta ir padaryta Laimos rankom ,toletą net kieme pati pastatė doh.gif ,tai va rankas jinai geras turi ,bet to neužtenka .mamos jei kas dar neaišku tai klauskite aš tikrai atsakysiu į jūsų klausimus .NERA o Laimos pavardė yra BLIUJIENĖ

Lijana ir Rikitiki {ačiū už palaikimą ir už mane paaiškinta situacija,aš nemačiau kad čia taip yra doh.gif užsiėmusi dabar dėl paskolos tai ir net į galvą nešovė ,kad čia tiek prirašyta.Aš labai džiaugiuosi ,kad jus ten buvote ir pamatėte kaip ten yra viskas ,nes jei bučiau dabar viena ,ir dar apšaukta sukčiumi doh.gif ,gerai ,kad esu ne viena,ačiū jums mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(BALLANDO @ 2007 03 01, 08:33)
Lijalik, tai gal galima butu konkreciau apibrezti Dievogalos seima? Mama Laima ( gal paciai kokiu drabuziu reikia, tuomet kokio mazdaug ugio, gal batu ar pan.)
Ir vaikai - kokio amziaus ( berniukai/ mergaites ) Jei jau teko lankytis, gal parasykit, prasau, kokiu daiktu reiktu.
O dar kiti vaikiukai ,( ar vaikas ) buvo minimi - tai kas ten per seima? Irgi Dievogaloj? Ar as kazka ne taip supratau? 4u.gif

taip pradėsim iš pradžių: doh.gif Laima gyvena Dievogalos kaime,25 km. už Kauno jinai turi 5 vaikus .JONIS ,SANDRA,ERNESTAS ERSNESTA{ YRA DVyNUKAI }LAIMUTIS PATS MAŽIAUSIAS.Pas laima gyvena dar jos brolis su sugyventinę,jie turi dvynukes mergaites ir sausi pagymdė sūnų.Jie visi gyvena tam pačiame name.O kiek jiems metų tai aš jau rašiau,ir kaip jie atrodo pasiskaitykite 4u.gif
ALŠĖNŲ SEN.priklauso šis kaimas tik nežinau ar iš ten galima sulaukti pagalbos ?labai abejoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulinka: 03 kovo 2007 - 12:42
Ech tiek prirašiau ir viskas dingo verysad.gif Todėl šį kartą trumpai:
1. Informacijos prašymas nėra abejingumas, netirštinkit spalvų.
2. Kaip gali trijų vaikų tėvas leisti sau nedirbti?Sveikatos problemos, tai yra vienintelė mano supratimu pateisinanti priežastis.
3. Jei viduje viskas gerai, kaip tu pati sakai, kam tada reikia imti viską?
4. Kodėl pati Laima, neina niekur dirbti? Kažkas namuose reikalauja nuolatinės slaugos?
5. Jei, jos sakys, kad visko turi, niekuomet ir negaus didesnės paramos, nes kol kas pas mus politika tokia, kas prašo, tas gauna.
Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2007 03 03, 10:34)
turi drauga jisai važinėja su fūra ,veža krovinius į vokietyje ,tai pritempė jai visko ,nuo linoleumu iki baldų,

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti